Здравей Гост

какви са тия

• 217 Отговора
  • 25456 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re: какви са тия
« Отговор #140 -: Октомври 15, 2011, 06:01:20 pm »
Ами..тя е участвала в Т-квадрат с нат. Луна-8 дом.

не те разбрах :-[
проблемът наистина е от 4-5г., но търпението ми все си има граници ;D и е крайно време да го реша, защото започва да играе много против мен
влизайки в 12 и през последните градуси на Скорпион тригонира наталната
друг е въпросът, че преди също толкова години преживях нещо, с което може да се свърже някак този страх, но питането е как да го преодолея и реша
никога преди не съм имала подобни страхове, напротив :-[

*

abroad

• 2187
« Отговор #141 -: Октомври 15, 2011, 06:03:16 pm »
Това е според мен основния аспект , Нептун в апликиращ аспект с Меркурий и Слънце. Това те засяга лично . Разбира се не подценявам и Марс в качеството на промисор към наталния ти Нептун.

не се съчетава - проблемът не е от сега, сега вече не се търпи :-[

*

abroad

• 2187
« Отговор #142 -: Октомври 15, 2011, 06:07:55 pm »
Не мислиш ли, че този страх може да е превенция и да не е необходимо да се отърсиш от него?

в началото - може би
сега - не, изглежда ми като симптоматичен страх :-X

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #143 -: Октомври 15, 2011, 06:08:28 pm »
Ами..тя е участвала в Т-квадрат с нат. Луна-8 дом.

не те разбрах :-[
проблемът наистина е от 4-5г., но търпението ми все си има граници ;D и е крайно време да го реша, защото започва да играе много против мен
влизайки в 12 и през последните градуси на Скорпион тригонира наталната
друг е въпросът, че преди също толкова години преживях нещо, с което може да се свърже някак този страх, но питането е как да го преодолея и реша
никога преди не съм имала подобни страхове, напротив :-[

Страха е характерен в една възраст около първия възврат на възлите. Има срахове , които първоначално се проявяват за период от време и отшумяват. За натрапчивите страхове отговорност следва да потърсим от Луната , Нептун и Сатурн.
Виж управителите на РАХУ И КЕТУ къде са и имат ли аспекти към изброените по-горе.
Ако обаче си преди Сатурнов възврат е съвсем нормално , ако си преди възврата на възлите също. По принцип това отшумява , около Урановата опозиция. Използвай билки свързани с Нептун , ароматерапия и най-вече мисли позитивно! :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #144 -: Октомври 15, 2011, 06:14:12 pm »
Това е според мен основния аспект , Нептун в апликиращ аспект с Меркурий и Слънце. Това те засяга лично . Разбира се не подценявам и Марс в качеството на промисор към наталния ти Нептун.

Abroad, имаш ли бавна планета, която да аспектира някоя от главните ти оси?

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #145 -: Октомври 15, 2011, 06:14:24 pm »

Съжалявам! Но страховете са подсъзнателни според мен и би следвало да потърсиш кармичен аспект в картата си между същите планети. Така също виж движението на куспидите и управителите на същите.
Ако става дума за параноични страхове , то лечението на този проблем е изцяло в теб. Нетрадиционните методи на лечение и билките биха помогнали. Опитай да спиш на възглавничка с билки и смени леглото с земята за около месец. Промени посоката на мястото на което спиш! Но най-добре го направи в подходящо време и извикай силата в теб! :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #146 -: Октомври 15, 2011, 06:19:09 pm »
кое ни гарантира обаче кой е правилния избор? :rolleyes:

Естествено, че има гаранции. Ти си си единствената гаранция за това дали си направила правилния избор...това е твоят вътрешен барометър. Запитай се как се чувстваш. Ако се чувстваш добре и си щастлива, значи това е правилният избор.  :blink:

Щастието е абстрактно понятие според мен. Ти избора с коя планета би свързала? :-\

То може да е обстрактно, ама ако си вечно недоволен, не трябва ли да се замислиш дали постъпваш правилно?
Аз избора не го свързвам с никоя планета, защото всяка една планета участва във вземането на решение, според зависи в коя сфера трябва да се направи избор. На първо място поставям планетата - управител на съответния дом, нейните аспекти и планетите вътре в дома. Ако ми е писано да съм ръководител, няма да искам да съм подчинен. Ако ми е писано да си живея без брак, няма да искам да се женя. Друг е въпроса дали ще си избера правилния човек или подходящата длъжност.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #147 -: Октомври 15, 2011, 06:25:52 pm »
Съжалявам! Но страховете са подсъзнателни според мен и би следвало да потърсиш кармичен аспект в картата си между същите планети. Така също виж движението на куспидите и управителите на същите.
Ако става дума за параноични страхове , то лечението на този проблем е изцяло в теб. Нетрадиционните методи на лечение и билките биха помогнали. Опитай да спиш на възглавничка с билки и смени леглото с земята за около месец. Промени посоката на мястото на което спиш! Но най-добре го направи в подходящо време и извикай силата в теб! :blink:

да, подсъзнателни са, това имах предвид, като говорех за Луната и кошчето :blink:
Благодаря, мислех си тези дни да сменя посоката на спане, направо да завъртя спалнята :blink:

Abroad, имаш ли бавна планета, която да аспектира някоя от главните ти оси?

не, преди да обърне ретроградното си движение Уран наближи ІС, но това е отскоро, а проблемът е отдавна :blink:

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #148 -: Октомври 15, 2011, 06:52:23 pm »
Аброд,

Помогни им да излязат в съзнанието. Страховете могат да бъдат изследвани от него. Къде ти е Меркурий? :rolleyes:

*

abroad

• 2187
« Отговор #149 -: Октомври 15, 2011, 06:58:21 pm »
Аброд,

Помогни им да излязат в съзнанието. Страховете могат да бъдат изследвани от него.

това искам и аз, но как? :-[

натален Муркурий е казими в Козирог в 1ви, квадрат Уран и опозиция Луна

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #150 -: Октомври 15, 2011, 06:59:22 pm »
Аброд,

Помогни им да излязат в съзнанието. Страховете могат да бъдат изследвани от него.

това искам и аз, но как? :-[

натален Муркурий е казими в Козирог в 1ви, квадрат Уран и опозиция Луна

Може ли да погледна картата. Не ми липсва усет към фотографската памет. :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #151 -: Октомври 15, 2011, 07:10:05 pm »

:blink:
« Последна редакция: Октомври 15, 2011, 09:04:45 pm от abroad »

*

Stella

• 7765
« Отговор #152 -: Октомври 15, 2011, 07:14:53 pm »
  Уредите за бита са били топ лайн когато съм ги купувала и винаги съм.сме гледали техн. параметри и възможност за лесен (разбирай сами да го правим) сервиз.

Меркурий ти е ясен- силно и само хармонично аспектиран и в 7-ми дом /там онова „винаги съм.сме“:)/:)
 Дай някоя спорна и проблемна сфера:)

AH, би ли дала едно рамо на моя Меркурий, че хич не е ясен в картата ми? Неаспектиран е в 11 дом, в Дева. Иначе У3 (Сатурн) е в 8ми дом.
Въобще не може да ме съблазни кола или да ми хареса, че да реша да си я купя. Не обичам да шофирам и съм го правила само по задължение. Не се имам никак за "истински" шофьор. От стриктно спазване на правилата за движение съм правила задръствания бъш в центъра на София и съм отнасяла толкова псувни, че не е истина.  ;D Е, нямам фиш до сега, защото съм била спирана само веднъж от полицаи и то за проверка на алкохол, пък аз не пия.  :blink:
Затова пък нямам нищо против да летя. Усещането е страхотно и въобще не мисля за това, че самолетът може да се разбие. Обичам екстремните скорости, но не аз да ги контролирам, а някой друг. Много добре се чувствам като съм до седалката на управляващия моторното превозно средство, но не и зад волана.

Не съм АН, но се изкушавам да се включа по въпроса. Летенето е по Стрелеца и по 9-ти дом. Виж къде ти е У9 и как е аспектиран. Имаш ли планети в 9-ти дом. Аз имам Дева и като се върна ще ви разкажа нещо смешно в картинки.

Благодаря, Стелла!  :blink:

Отнесох въпроса към АН, защото копнах нейният текст, но се радвам на всички, които се включват.
У9 (Луна) ми е в първи дом в съвпад с АЦ и квадратура с Марс.  ;) Тук всички ми знаят инвалидната Луна. В 9ти дом нямам никакви планети.

Да речем, че Луната ти има знаков секстил с Меркурий. Това е светило, затова можем да поотпуснем орбисата. Даже и със Слънце можеш да кажеш, че има знаков секстил луната ти, защото това са две светила. А това, че луната ти има секстил с Меркурий ти помага да осъзнаваш чувствата и потребностите си и дори да ги вербализираш, което е много трудно за хора, които нямат този аспект.

И моята луна е "инвалидна" - изгорена е от Слънцето. Според древните най-лошата позиция е на изгорената планета, следват заточенията и паденията.

С У9 в първи дом е нормално да искаш да полетиш, да имаш страст към далечните простори.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #153 -: Октомври 15, 2011, 07:23:00 pm »
Щях да ви споделям за неосъществения ми опит за летене.

Имам Стрелец на асцендента - това е знакът на летците. А също така имам доста натоварена ос 3-9. Дева е на върха на 9-ти дом и две планети са там - Уран и Плутон. Меркурий е в Риби - не много аналитичен знак.

Инииирам аз летене с парапланер. Въобще не ни казаха, че ще се ходи на едно друго място, далеч от мястото, където сме отседнали, нито колко време ще продължи изчакването. Не ни предупредиха да си вземем храна и вода, а беше много горещо, така щото аз слънчасах, докато пусках вкички други да минат преди мене като един добър организатор.

А то изчакването продължи много дълго, понеже този който полети с инструктора, сетне трябва да бъде върнат горе на платото, за да може инструктура да полети със следващия. И една кола постоянно сновеше нагоре-надолу. Такааа, аз като един виден Стрелец иниирах нещата и като една достойна Дева на върха на 9-ти дом, отстъпих ред на всички. И накрая се обезводних, толкова зле се почувствах, че въобще не полетях, когато дойде моят ред. Прегорях и в буквалния и в преносния смисъл. На всичкото отгоре времето не беше хубаво за полети. Налагаше се да изчакваме под слънцето понякога по 15-20 минути да задуха вятър, за да може да се издуе крилото. Обаче са ви кажа, през цялото време прокълнатата ми Дева на върха на 9-ти дом пресмяташе накъде трябва да съм обърната, как да се завъртя, кога трябва да издърпам седалката под дупето си, в кой момент да се противопоставям на крилото и в кой точно да си отлепя краката от земята...Кошмарна работа. Искаше ми се да бях минала първа, за скоча и да забравя. Колкото повече минаваше времето, аз толкова повече анализирах. Сега ще трябва да ходя до Шуменското плато, защото съм си наумила, че трябва да полетя. Искам полет поне от 15-20 минути. А не какво в нашия случай от по 5 минути. Не си струва за 5 минути да се издигнеш, не ял, не пил и на всичкото отгоре - слънчасал. Аз нямаше да мога да се насладя на полета.

Скъпият ми летя само 5 минути (толкова позволи вятъра), а беше така екзалтиран, направо се запали по този спорт. Той има Лъв на върха на 9-ти дом. Асцендент Скорпион.

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #154 -: Октомври 15, 2011, 07:51:34 pm »

:blink:

Доста напрегната е била ситуацията по отношение на Слънце и Меркурий . Труден и сложен период. Но ти имаш един добър Меркурий и умееш да разсъждаваш върху сложните неща от живота. Аналитичната и стегната мисъл е добре заземена.
В края на зимата нещата ще изглеждат по-различни.Свържи се със земята , намери корените си.
Мисля , че имаш основания да се усещаш на моменти слаба и уязвима , защото претенциите на жена от близкото ти обкръжение са в повече. Болката те връща към стари спомени и предишни инкарнации. Страха следва да премине през съзнанието ти и да го обикнеш. Ти го можеш. Знам , че ще го направиш. Имаш една година още в която ще претърпиш определени метаморфози. Използвай 27градус на Сатурн през знака на Везни. :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #155 -: Октомври 15, 2011, 07:55:11 pm »
Използвай 27градус на Сатурн през знака на Везни. :blink:

Хахаха. Това искрено ме разсмя....Не тя него, той нея ще "използва"..ти само стой и гледай за събития. Нали е чувствителен градус в картата. Мислим си, че ние управляваме планетите, а всъщност те управляват нас.

*

abroad

• 2187
« Отговор #156 -: Октомври 15, 2011, 08:08:31 pm »
хайде сега, като се смеете за моя сметка, поне ми обяснете за какво иде реч :-[
Благодаря :blink:

Имаш една година още в която ще претърпиш определени метаморфози. Използвай 27градус на Сатурн през знака на Везни. :blink:

как? :rolleyes:

Не тя него, той нея ще "използва"..ти само стой и гледай за събития. Нали е чувствителен градус в картата. Мислим си, че ние управляваме планетите, а всъщност те управляват нас.

:-\

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #157 -: Октомври 15, 2011, 08:21:04 pm »
Използвай 27градус на Сатурн през знака на Везни. :blink:

Хахаха. Това искрено ме разсмя....Не тя него, той нея ще "използва"..ти само стой и гледай за събития. Нали е чувствителен градус в картата. Мислим си, че ние управляваме планетите, а всъщност те управляват нас.

Ако приемем , че всичко се съдържа във всичкото , значи можем да говорим за обмен на енергия. Всяка планета има функцията да приема и отдава. В този смисъл, ако използваме моментите в които тя отдава , значи бихме могли да използваме. Така мисля , възможно е да греша! Моля за извинение. :-[ :blink:

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #158 -: Октомври 15, 2011, 08:27:41 pm »
хайде сега, като се смеете за моя сметка, поне ми обяснете за какво иде реч :-[
Благодаря :blink:

Имаш една година още в която ще претърпиш определени метаморфози. Използвай 27градус на Сатурн през знака на Везни. :blink:

как? :rolleyes:

Не тя него, той нея ще "използва"..ти само стой и гледай за събития. Нали е чувствителен градус в картата. Мислим си, че ние управляваме планетите, а всъщност те управляват нас.

:-\

Може ли на лични съобщения да ти изпратя мнението си за това как? :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #159 -: Октомври 15, 2011, 08:27:47 pm »
Имам Стрелец на асцендента - това е знакът на летците ...

А дали си била сигурна, че искаш да го направиш наистина или е имало и едно колебание ?!  :blink: Парапланеризмът, скачането с бънджи примерно привличат хора, които са с авантюристичен дух, които не биха отдали чак такова значение на изброените от теб факти и да гледат нещата по такъв начин. Ти ми се струва, че изпитваш необходимост от сигурност, организация.