Здравей Гост

какви са тия

• 217 Отговора
  • 25483 Прегледи
*

AH

• 2201
Re: какви са тия
« Отговор #120 -: Октомври 15, 2011, 04:31:47 pm »
- и едните и другите са избори , кое ни гарантира обаче кой е правилния избор? :rolleyes:

ами няма гаранции ;D

но самонаблюдението често помага - човек лесно си забелязва при добро желание кога какви избори прави и до колко са добри поне в краткосрочен план

изкарва си в тефтера всички проблемни аспекти, които предполагат периоди на грешни избори и поне тогава е особено бдителен

но другото е кофти:) - не винаги правилните избори ни правят щастливи и тогава се питаме дали да сме щастливи поне за малко с грешен избор или да правим правилни избори ;D

ти кое би предпочела?:)

*

Uran

• 6041
« Отговор #121 -: Октомври 15, 2011, 04:41:31 pm »
 По повод Дияна и нейните гадинки: Мисля, че скорпи акцентът си казва думата. Баща ми също има планети в скорпион и прибира разни нещастни животинки. Понастоящем имат (родителите ми) котка, която не вижда с едното оче, но е много добричка. Преди това имаха куче, натирено от стопаните си, гарга с проблем на крилото, която беше кръстена на мен и т.н.

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #122 -: Октомври 15, 2011, 04:47:14 pm »
- и едните и другите са избори , кое ни гарантира обаче кой е правилния избор? :rolleyes:

ами няма гаранции ;D

но самонаблюдението често помага - човек лесно си забелязва при добро желание кога какви избори прави и до колко са добри поне в краткосрочен план

изкарва си в тефтера всички проблемни аспекти, които предполагат периоди на грешни избори и поне тогава е особено бдителен

но другото е кофти:) - не винаги правилните избори ни правят щастливи и тогава се питаме дали да сме щастливи поне за малко с грешен избор или да правим правилни избори ;D

ти кое би предпочела?:)

Имала съм възможност да правя избори и разбира се , че не винаги са били правилни. Струвало си е , но за кратко . По време на неправилния избор , обаче съм правила правилни избори и точни изводи.;-))
За мен щастието е в пътя и е важно да имам алтернатива. Не е важно да грешим , по-важно е да имаме сили да приемем грешките и да ги превърнем в предимства за постигането на други цели. ;D
Правилния избор днес може да се окаже грешка утре. :rolleyes: Има ли корелация между времето днес и времето утре зависещи отново от изборите ни?- и това също не се ли определя от подсъзнателните ни импулси , които превръщаме в съзнателни илюзии.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #123 -: Октомври 15, 2011, 04:52:22 pm »
кое ни гарантира обаче кой е правилния избор? :rolleyes:

Естествено, че има гаранции. Ти си си единствената гаранция за това дали си направила правилния избор...това е твоят вътрешен барометър. Запитай се как се чувстваш. Ако се чувстваш добре и си щастлива, значи това е правилният избор.  :blink:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #124 -: Октомври 15, 2011, 04:52:28 pm »
  Уредите за бита са били топ лайн когато съм ги купувала и винаги съм.сме гледали техн. параметри и възможност за лесен (разбирай сами да го правим) сервиз.

Меркурий ти е ясен- силно и само хармонично аспектиран и в 7-ми дом /там онова „винаги съм.сме“:)/:)
 Дай някоя спорна и проблемна сфера:)

AH, би ли дала едно рамо на моя Меркурий, че хич не е ясен в картата ми? Неаспектиран е в 11 дом, в Дева. Иначе У3 (Сатурн) е в 8ми дом.
Въобще не може да ме съблазни кола или да ми хареса, че да реша да си я купя. Не обичам да шофирам и съм го правила само по задължение. Не се имам никак за "истински" шофьор. От стриктно спазване на правилата за движение съм правила задръствания бъш в центъра на София и съм отнасяла толкова псувни, че не е истина.  ;D Е, нямам фиш до сега, защото съм била спирана само веднъж от полицаи и то за проверка на алкохол, пък аз не пия.  :blink:
Затова пък нямам нищо против да летя. Усещането е страхотно и въобще не мисля за това, че самолетът може да се разбие. Обичам екстремните скорости, но не аз да ги контролирам, а някой друг. Много добре се чувствам като съм до седалката на управляващия моторното превозно средство, но не и зад волана.

*

Stella

• 7765
« Отговор #125 -: Октомври 15, 2011, 04:55:53 pm »
  Уредите за бита са били топ лайн когато съм ги купувала и винаги съм.сме гледали техн. параметри и възможност за лесен (разбирай сами да го правим) сервиз.

Меркурий ти е ясен- силно и само хармонично аспектиран и в 7-ми дом /там онова „винаги съм.сме“:)/:)

AH, би ли дала едно рамо на моя Меркурий, че хич не е ясен в картата ми? Неаспектиран е в 11 дом, в Дева. Иначе У3 (Сатурн) е в 8ми дом.
Въобще не може да ме съблазни кола или да ми хареса, че да реша да си я купя. Не обичам да шофирам и съм го правила само по задължение. Не се имам никак за "истински" шофьор. От стриктно спазване на правилата за движение съм правила задръствания бъш в центъра на София и съм отнасяла толкова псувни, че не е истина.  ;D Е, нямам фиш до сега, защото съм била спирана само веднъж от полицаи и то за проверка на алкохол, пък аз не пия.  :blink:
Затова пък нямам нищо против да летя. Усещането е страхотно и въобще не мисля за това, че самолетът може да се разбие. Обичам екстремните скорости, но не аз да ги контролирам, а някой друг. Много добре се чувствам като съм до седалката на управляващия моторното превозно средство, но не и зад волана.

Не съм АН, но се изкушавам да се включа по въпроса. Летенето е по Стрелеца и по 9-ти дом. Виж къде ти е У9 и как е аспектиран. Имаш ли планети в 9-ти дом. Аз имам Дева и като се върна ще ви разкажа нещо смешно в картинки.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #126 -: Октомври 15, 2011, 04:58:11 pm »
кое ни гарантира обаче кой е правилния избор? :rolleyes:

Естествено, че има гаранции. Ти си си единствената гаранция за това дали си направила правилния избор...това е твоят вътрешен барометър. Запитай се как се чувстваш. Ако се чувстваш добре и си щастлива, значи това е правилният избор.  :blink:

Щастието е абстрактно понятие според мен. Ти избора с коя планета би свързала? :-\

*

abroad

• 2187
« Отговор #127 -: Октомври 15, 2011, 04:59:12 pm »
За шофирането отношение няма ли и Марс, и Слънцето :-\

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #128 -: Октомври 15, 2011, 05:05:50 pm »
За шофирането отношение няма ли и Марс, и Слънцето :-\

Мунданен 3-ти дом ,У :mer: , автомобилите са свързани с Марс. По-скоро връзка Марс-Меркурий.

При покупка на автомобил винаги гледам връзката м/у 3-5ти. В Соларната карта У5 в 3-ти дом , както и обратното става дума за покупка на луФскава /лъскава/ кола. ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #129 -: Октомври 15, 2011, 05:06:55 pm »

Не съм АН, но се изкушавам да се включа по въпроса. Летенето е по Стрелеца и по 9-ти дом. Виж къде ти е У9 и как е аспектиран. Имаш ли планети в 9-ти дом. Аз имам Дева и като се върна ще ви разкажа нещо смешно в картинки.

Благодаря, Стелла!  :blink:

Отнесох въпроса към АН, защото копнах нейният текст, но се радвам на всички, които се включват.
У9 (Луна) ми е в първи дом в съвпад с АЦ и квадратура с Марс.  ;) Тук всички ми знаят инвалидната Луна. В 9ти дом нямам никакви планети. 

*

abroad

• 2187
« Отговор #130 -: Октомври 15, 2011, 05:10:14 pm »
При покупка на автомобил винаги гледам връзката м/у 3-5ти. В Соларната карта У5 в 3-ти дом , както и обартното става дума за покупка на луФскава кола. ;D

Марс и Меркурий имат знаков тригон, но Марс е инвалиден в картата :-[
У3 и У5 са секстил - много си падам по автомобилите, колкото по-високо технологични, толкова по-добре ;D
а как се свързва У3 в 12 ти и автомобилите?

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #131 -: Октомври 15, 2011, 05:13:40 pm »
При покупка на автомобил винаги гледам връзката м/у 3-5ти. В Соларната карта У5 в 3-ти дом , както и обартното става дума за покупка на луФскава кола. ;D

Марс и Меркурий имат знаков тригон, но Марс е инвалиден в картата :-[
У3 и У5 са секстил - много си падам по автомобилите, колкото по-високо технологични, толкова по-добре ;D
а как се свързва У3 в 12 ти и автомобилите?

Бих казала , кола от чужбина , защото 12-ти дом се свързва с чужбина. И по-внимателно при шофиране особено по време на мъгла и хлъзгави пътна обстановка. :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #132 -: Октомври 15, 2011, 05:26:53 pm »
Бих казала , кола от чужбина , защото 12-ти дом се свързва с чужбина. И по-внимателно при шофиране особено по време на мъгла и хлъзгави пътна обстановка. :blink:

ако ги разглеждаме като производство можем да ги свържем с чужбина, защото български няма ;D
но и двете ми коли са купувани в България
падам си рисков шофьор, което рязко се променя, ако возя някого или пътната обстановка е променена
от известно време ме обсебиха разни страхове, свързани с високата скорост и завои, на какво може да се дължи това, според теб? :blink:

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #133 -: Октомври 15, 2011, 05:32:49 pm »

ако ги разглеждаме като производство можем да ги свържем с чужбина, защото български няма ;D
но и двете ми коли са купувани в България
падам си рисков шофьор, което рязко се променя, ако возя някого или пътната обстановка е променена
от известно време ме обсебиха разни страхове, свързани с високата скорост и завои, на какво може да се дължи това, според теб? :blink:

Аз свързвам 12-ти дом с другата чужбина или онази зад океана. Това имах предвид , иначе съм съгласна с теб за производството , изключвайки новото в Ловеч.
Вероятен аспект на Сатурн към Марс и не е задължително да е дисхармоничен. Аспект на Нептун към Луна и Марс при всички положения би следвало да се открие в картата ти по транзит , прогресия , дирекция. :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #134 -: Октомври 15, 2011, 05:37:56 pm »
Тр.Юпитер ти се разхожда в/у нат. Марс, а и смущава наталната ти Луна по темите на "края".

*

abroad

• 2187
« Отговор #135 -: Октомври 15, 2011, 05:44:11 pm »
Аз свързвам 12-ти дом с другата чужбина или онази зад океана. Това имах предвид , иначе съм съгласна с теб за производството , изключвайки новото в Ловеч.
Вероятен аспект на Сатурн към Марс и не е задължително да е дисхармоничен. Аспект на Нептун към Луна и Марс при всички положения би следвало да се открие в картата ти по транзит , прогресия , дирекция. :blink:

пр. Луна се откъсна от съвпада с Нептун +7*
дир. Нептун е сходящ съвпад със Слънце/Меркурий в 1ви - 2* (но наталната опозиция с Луната е 9*, т.е. далеч е)

*това, което най се вързва с казаното от теб е дир. Марс опозиция нат. Нептун в 12ти, но разходящ +5*

Тр.Юпитер ти се разхожда в/у нат. Марс, а и смущава наталната ти Луна по темите на "края".

проблемът датира отпреди около 4-5г., но вече започва чувствително да ми пречи :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #136 -: Октомври 15, 2011, 05:46:56 pm »
 Тогава ще обвиним прогресивната Луна и нахлуването й последователно в скорпион и 12 дом.

*

abroad

• 2187
« Отговор #137 -: Октомври 15, 2011, 05:51:44 pm »
Тогава ще обвиним прогресивната Луна и нахлуването й последователно в скорпион и 12 дом.

;D не ща никого да обвинявам, търся си решение
шофирането ми е било от онези нещица, дето ме разтоварват, а и самата свобода и пътуването, смяната на обстановката са допринасяли за това :blink:
сега, при създалите се обстоятелства съм като с дългосрочно счупен крак...

*

Uran

• 6041
« Отговор #138 -: Октомври 15, 2011, 05:54:06 pm »
Ами..тя е участвала в Т-квадрат с нат. Луна-8 дом.

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #139 -: Октомври 15, 2011, 05:56:57 pm »

пр. Луна се откъсна от съвпада с Нептун +7*
дир. Нептун е сходящ съвпад със Слънце/Меркурий в 1ви - 2* (но наталната опозиция с Луната е 9*, т.е. далеч е)

*това, което най се вързва с казаното от теб е дир. Марс опозиция нат. Нептун в 12ти, но разходящ +5*

проблемът датира отпреди около 4-5г., но вече започва чувствително да ми пречи :blink:

Това е според мен основния аспект , Нептун в апликиращ аспект с Меркурий и Слънце. Това те засяга лично . Разбира се не подценявам и Марс в качеството на промисор към наталния ти Нептун.