Уредите за бита са били топ лайн когато съм ги купувала и винаги съм.сме гледали техн. параметри и възможност за лесен (разбирай сами да го правим) сервиз.
Меркурий ти е ясен- силно и само хармонично аспектиран и в 7-ми дом /там онова „винаги съм.сме“:)/:)
Дай някоя спорна и проблемна сфера:)
AH, би ли дала едно рамо на моя Меркурий, че хич не е ясен в картата ми? Неаспектиран е в 11 дом, в Дева. Иначе У3 (Сатурн) е в 8ми дом.
Въобще не може да ме съблазни кола или да ми хареса, че да реша да си я купя. Не обичам да шофирам и съм го правила само по задължение. Не се имам никак за "истински" шофьор. От стриктно спазване на правилата за движение съм правила задръствания бъш в центъра на София и съм отнасяла толкова псувни, че не е истина.

Е, нямам фиш до сега, защото съм била спирана само веднъж от полицаи и то за проверка на алкохол, пък аз не пия. :blink:
Затова пък нямам нищо против да летя. Усещането е страхотно и въобще не мисля за това, че самолетът може да се разбие. Обичам екстремните скорости, но не аз да ги контролирам, а някой друг. Много добре се чувствам като съм до седалката на управляващия моторното превозно средство, но не и зад волана.