Щях да ви споделям за неосъществения ми опит за летене.
Имам Стрелец на асцендента - това е знакът на летците. А също така имам доста натоварена ос 3-9. Дева е на върха на 9-ти дом и две планети са там - Уран и Плутон. Меркурий е в Риби - не много аналитичен знак.
Инииирам аз летене с парапланер. Въобще не ни казаха, че ще се ходи на едно друго място, далеч от мястото, където сме отседнали, нито колко време ще продължи изчакването. Не ни предупредиха да си вземем храна и вода, а беше много горещо, така щото аз слънчасах, докато пусках вкички други да минат преди мене като един добър организатор.
А то изчакването продължи много дълго, понеже този който полети с инструктора, сетне трябва да бъде върнат горе на платото, за да може инструктура да полети със следващия. И една кола постоянно сновеше нагоре-надолу. Такааа, аз като един виден Стрелец иниирах нещата и като една достойна Дева на върха на 9-ти дом, отстъпих ред на всички. И накрая се обезводних, толкова зле се почувствах, че въобще не полетях, когато дойде моят ред. Прегорях и в буквалния и в преносния смисъл. На всичкото отгоре времето не беше хубаво за полети. Налагаше се да изчакваме под слънцето понякога по 15-20 минути да задуха вятър, за да може да се издуе крилото. Обаче са ви кажа, през цялото време прокълнатата ми Дева на върха на 9-ти дом пресмяташе накъде трябва да съм обърната, как да се завъртя, кога трябва да издърпам седалката под дупето си, в кой момент да се противопоставям на крилото и в кой точно да си отлепя краката от земята...Кошмарна работа. Искаше ми се да бях минала първа, за скоча и да забравя. Колкото повече минаваше времето, аз толкова повече анализирах. Сега ще трябва да ходя до Шуменското плато, защото съм си наумила, че трябва да полетя. Искам полет поне от 15-20 минути. А не какво в нашия случай от по 5 минути. Не си струва за 5 минути да се издигнеш, не ял, не пил и на всичкото отгоре - слънчасал. Аз нямаше да мога да се насладя на полета.
Скъпият ми летя само 5 минути (толкова позволи вятъра), а беше така екзалтиран, направо се запали по този спорт. Той има Лъв на върха на 9-ти дом. Асцендент Скорпион.