Здравей Гост

какви са тия

• 217 Отговора
  • 25540 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re: какви са тия
« Отговор #60 -: Октомври 14, 2011, 04:43:48 pm »
И то сеа кво стана, аз се движа само от транссатурновите планети, а личните са ми дребни подробности от пейзажа.

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #61 -: Октомври 14, 2011, 04:43:56 pm »
Говорихме за трайността в друг аспект. :-[

след малко някой ще ни даде някоя притча, с която да ни подскаже, че се увлякохме във философстването ;D- не че ще ни попречи ;D

Може би не е лошо понякога човек да пофилософства върху едни такива на пръв поглед простички нещица , които се оказват по-сложни. :blink: При мен в момента има абсолютен синхрон на подсъзнание и съзнание и ясното усещане и обяснение , че котките не са просто котки , а могат да бъдат светлини в тунела на подсъзнанието. :rolleyes: :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #62 -: Октомври 14, 2011, 04:46:55 pm »
Допаднахме си във философстването. Като ме титат "Как мислиш?, аз отговарям.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #63 -: Октомври 14, 2011, 04:48:09 pm »

след малко някой ще ни даде някоя притча, с която да ни подскаже, че се увлякохме във философстването ;D- не че ще ни попречи ;D

аз не си падам по притчите, но тъкмо щях да питам (след като всички са единодушни по отношение на определенията) и Луната е склад (но той тоя склад и понастоящем се пълни без да съзнаваме с какво точно) как на практика да го опознаем, за да не влиза в противоречие на останалото от нас и да не се превръща в кошче за боклук

*

Stella

• 7765
« Отговор #64 -: Октомври 14, 2011, 04:50:03 pm »
И то сеа кво стана, аз се движа само от транссатурновите планети, а личните са ми дребни подробности от пейзажа.

Общо взето, всички се движим от колективните планети, защото оттам ни идват ограниченията на личната воля, била тя съзнателна или несъзнателна и на личните желания. Те са ни пилоните.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #65 -: Октомври 14, 2011, 04:52:29 pm »

аз не си падам по притчите, но тъкмо щях да питам (след като всички са единодушни по отношение на определенията) и Луната е склад (но той тоя склад и понастоящем се пълни без да съзнаваме с какво точно) как на практика да го опознаем, за да не влиза в противоречие на останалото от нас и да не се превръща в кошче за боклук

Вероятно чрез аспектите които образува Луната би било най-лесно да опознаем складираните аналогии на Луната. В това число и домофикацията и не би следвало да бъде забравена. Знака в които попада Луната също е от полза. :blink:.
А защо кощче за боклук не разбрах? :rolleyes:

*

abroad

• 2187
« Отговор #66 -: Октомври 14, 2011, 04:57:50 pm »
Може би не е лошо понякога човек да пофилософства върху едни такива на пръв поглед простички нещица , които се оказват по-сложни. :blink: При мен в момента има абсолютен синхрон на подсъзнание и съзнание и ясното усещане и обяснение , че котките не са просто котки , а могат да бъдат светлини в тунела на подсъзнанието. :rolleyes: :-\

никак не е лошо, даже, но ако можеше да има практичен привкус :-[
аз например отново имам нарушен синхрон между съзнание и подсъзнание (вероятно), което "избива" на повърхността като физически дискомфорт
някъде, нещо в основната програма пак се е объркало, но нямам представа за схемите отвътре, за да ги оправя :blink:

ако Луната е само негативно аспектирана, при това в Рак мислиш ли, че е лесна задачата?

кошче, защото несъзнателно, нещо с което не можем да се справим/понесем се складира пак там

*

Asol

• 4140
« Отговор #67 -: Октомври 14, 2011, 04:59:41 pm »
Защото са обичливи, гальовни, хубаво е да ги гушкаш. Не че имам афинитет към някакво конкретно домашно животно повече към тези, които са по-милички и изглеждат по-беззащитни.

*

AH

• 2201
« Отговор #68 -: Октомври 14, 2011, 05:02:33 pm »
а, е, зависи от гледната точка  ;D ... апропо, винаги ми е било чудно защо са ми безразлични точно котките. сега, доколкото се сещам, броят се само на трите пръста на едната ми ръка тези котки, които съм била забелязала и съм била имала някакво лично отношение към тях, че даже и то гальовно - и то знаете ли защо, - ей сега узнах и аз - защото преди това съм имала такова към хората, които ги дундуркат - баба ми, един дето ми въртеше главата и племенника ми :)

Така вече става- но ще е висш пилотаж, ако можем след осъзнаваме на нещо неосъзнавано, да попроменим някак нещата,  там където желаем:)

*

AH

• 2201
« Отговор #69 -: Октомври 14, 2011, 05:03:48 pm »

Я кажи какво ще рече това: „А и най-вече не могат да сторят лошо на никого , за разлика от човеците“ – ако мен ме попитат за котките, и през ум не би ми минало да ги охарактеризирам така – и питаше май нещо за 12-ти дом........- нали се сещаш- не бива да допускаме някой да ни стори нещо лошо......

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #70 -: Октомври 14, 2011, 05:04:32 pm »

никак не е лошо, даже, но ако можеше да има практичен привкус :-[
аз например отново имам нарушен синхрон между съзнание и подсъзнание (вероятно), което "избива" на повърхността като физически дискомфорт
някъде, нещо в основната програма пак се е объркало, но нямам представа за схемите отвътре, за да ги оправя :blink:

ако Луната е само негативно аспектирана, при това в Рак мислиш ли, че е лесна задачата?

кошче, защото несъзнателно, нещо с което не можем да се справим/понесем се складира пак там

Няма лесни и леки задачи. По-скоро има задачи за решаване. Самото програмиране , както и колебанието е присъщо за луната. Мястото и на трон по знак е от значение по отношение на потребностите , които тя си е складирала в подсъзнателния свят. Това , че е аспектирана с твърди аспекти показва основателната причина да почистиш склада , да избършеш праха , да пренаредиш желанията и.
Кошчето е в 12-ти дом . Там ли е луната? :rolleyes:

*

AH

• 2201
« Отговор #71 -: Октомври 14, 2011, 05:05:06 pm »

А, на тоя въпрос ще ти отговори Аманда, защото тя днес защитава позицията, че всичко можем:)

*

abroad

• 2187
« Отговор #72 -: Октомври 14, 2011, 05:06:57 pm »
Кошчето е в 12-ти дом . Там ли е луната? :rolleyes:

в 8ми

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #73 -: Октомври 14, 2011, 05:12:07 pm »

Я кажи какво ще рече това: „А и най-вече не могат да сторят лошо на никого , за разлика от човеците“ – ако мен ме попитат за котките, и през ум не би ми минало да ги охарактеризирам така – и питаше май нещо за 12-ти дом........- нали се сещаш- не бива да допускаме някой да ни стори нещо лошо......

Ще рече , че не правят войни , не създават атомни оръжия .

Питах , да! За това , когато У12 е на МЦ толкова ли е страшно? :rolleyes:

*

abroad

• 2187
« Отговор #74 -: Октомври 14, 2011, 05:15:27 pm »

защо реши, че е страшно
и при мен е така, но по-страшни ми се струват задачите, за които си говорим ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #75 -: Октомври 14, 2011, 05:18:22 pm »

защо изобщо ти минава през ум, че някакво космично състояние е страшно?:)
или ти се струва интересно по някакви причини?:)

а оръжията и войните понякога и в някакъв смисъл са необходими и полезни - не можем нищо да отречем напълно, щом съществува:)

*

лилид

« Отговор #76 -: Октомври 14, 2011, 05:18:42 pm »
а, е, зависи от гледната точка  ;D ... апропо, винаги ми е било чудно защо са ми безразлични точно котките. сега, доколкото се сещам, броят се само на трите пръста на едната ми ръка тези котки, които съм била забелязала и съм била имала някакво лично отношение към тях, че даже и то гальовно - и то знаете ли защо, - ей сега узнах и аз - защото преди това съм имала такова към хората, които ги дундуркат - баба ми, един дето ми въртеше главата и племенника ми :)

Така вече става- но ще е висш пилотаж, ако можем след осъзнаваме на нещо неосъзнавано, да попроменим някак нещата,  там където желаем:)

о, това беше едно съвсеееем мъничко осъзнаване. далеч съм още от висшия пилотаж в тоя смисъл, защото преди това имам да осъзная още неща за животните.
например, защо не обичам да пипам или да пърхат около мене, камо ли да летят в лицето ми, о ужас, птици. обичам обаче, да ги гледам, най-добре по-отдалеч, без съприкосновение.
хамстери, морски свинчета и др.п.  - също не обичам да пипам, племенниците ми много се бъзикаха с мене да ми ги слагат на рамото и да ме слушат как пищя от това...
виж кучета, тип овчарска порода, харесвам да виждам, даже погалвам понякога ... но да имам у дома си куче (из апартамента) не бих искала, виж ако живея някога в къща - такова някакво ще си взема.
коне обичам, особено тия по високите планини, почти диви ...
въобще всички животни в естествената им среда - нямам против да ги видя, стига да не съм се оказала точно на пътя им  ;)

обаче, понеже на котките "естествената" среда е домашната - ами така си е, не съм домошарка, ... и тъй и тъй, не щъ да съжителствам с котки :) ... ей, само задачки, нещо друго ще трябва да променям, ха - или да се оглеждам за мъж с къща, хаха
« Последна редакция: Октомври 14, 2011, 05:46:05 pm от лилид »

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #77 -: Октомври 14, 2011, 05:20:21 pm »

защо реши, че е страшно
и при мен е така, но по-страшни ми се струват задачите, за които си говорим ;D

Защото 12-ти дом е дома на колективната карма. А тя винаги е свързана с обществото , което аз съзирам и свързвам с МЦ. :blink:

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #78 -: Октомври 14, 2011, 05:28:49 pm »

защо изобщо ти минава през ум, че някакво космично състояние е страшно?:)
или ти се струва интересно по някакви причини?:)

а оръжията и войните понякога и в някакъв смисъл са необходими и полезни - не можем нищо да отречем напълно, щом съществува:)

Защото страха е структура на АЗ-а. И е съвсем естествено да се страхуваме. :blink: Интересно е всичко , особено когато колективните планети акцентират основни неща в радикса.

Оръжията и войните не са полезни нито необходими според мен. Ако бяха хората щяхме да се раждаме с автомати в ръка или с гранати. ;D :-[ Но те също са продукт на ЕГОТО.

Защо мислиш , че са полезни и необходими? :-\

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #79 -: Октомври 14, 2011, 05:33:07 pm »
Кучетата са с ЯН-ска енергия, а котките са с ИН-ска енерегия. Обаче най-интересното е, че груповатга душа на котките е мъжка, тоест Ян-ска, а на кучетата е женска, тоест ИН-ска.

Ей това как ще го обясните астрологично?   ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/