Лили, направо ме удивляваш, ти разпознаваш всички, които са били регистрирани тук? Значи форумът е доста важен за теб. Аз вече мисля, разбрах, че този форум е "твоя територия", но все пак те съжалявам.
Някак всичко щеше да ми е разбираемо, ако това е твоя страница и ти си професионален астролог. Но ти не си. Някак ми липсва връзката между публичната открита заявка за компетентност и поемане на отговорност (да за го направих, аз съм астролог, отделям от личното си време, защото е важно за мен, харесва ми, помагам на хората) и същевременно даването на съвети и тн....
Но това е форум за астрология, нали, не за лични драми.....
Абе дете, ти още ли ме дъвчиш мене? :blink:
Не ти ли се струва, че като за непознат човек, с който си разменила две-три реплики във форума, отделяш толкова много страст и енергия да ми пишеш персонално? Или може би да ме назидаваш?
Пиша тук от самото създаване на форума и няма начин да не съм изучила навиците на неговите потребители, поне тези, които участват редовно тук. Това не означава, че трябва да отделям значителен дял от времето си, за да ги "следя" - просто малко или много се познаваме.
А форумът е на АН, ако още не си разбрала, всички останали сме само и просто участници.
И, да, определено не е място за лични драми и няма какво да ни доказваш тук, освен очевидните за всички неща - 1. изглежда, че имаш някакъв личен проблем с "Луна в Рак" и го проектираш в отношенията си (щом цели теми се публикуват специално за тях); 2. ъглов Сатурн в твърд аспект с Луна е доста сериозно предизвикателство за натива и далеч не всеки успява да използва конструктивно енергията му, дотук наблюдавам само свръхкомпенсация (така е и при теб).
И къде съм казала, че "разбирам" божествения език?
Доколкото си спомням, само споменах, че можем да го разпознаем във всичко, което ни заобикаля, ако имаме такова желание. Ако пък нямаме това желание, ще си поставяме други приоритети в живота, не по-малко важни.
И мисля, че няма нужда да повтаряш колко много ме "съжаляваш". Интересно ми е защо постоянно натъртваш на тази дума, чак я оцветяваш в друг цвят?
Съжаление предизвикваш само и единствено ТИ, защото отвъд раздутото си его не си дорасла нищо да прозреш.
Всичко тече, всичко се променя, едни никове изчезват, други се появяват, а акълът си е все същият. Ето това е достойно за съжаление!
А егото каквото не му изнася го обявава за лична напаТка, няма начин.

Лично аз професионална компетентност не съм заявявала в този форум, имам си друг мегдан за изяви, тук просто си пиша за удоволствие. Не може ли? Или и аз трябва да застана наказана в ъгъла и да чакам нареждания какво и в какви теми да пиша и какво ниво на "компетентност" имам право да заявя? :blink:
Но се надявам когато аз стана на твоята възраст да се държа много по-добре с жените, особено с момичета търсещи помощ и водещи борба за личното си щастие.
За какви момичета говорим? На кого е била отказана помощ? Не те разбирам.