Заинтригувана съм от вниманието, което ми се отделя от човек, с който дори не се познаваме.
Нали така,
Jd_K?
Его, та его, това пусто его все не ни дава мира, но го съзираме все у другите - толкова голямо, раздуто и грозно, а нашето си стои мирно, кротко, не се обажда и се прави, че го няма.
Забавно е да се четат обвинителни фермани от човек, който ги съставя воден от личните си дилеми и проекции.
Кому и какво искаш да докажеш?
Държала съм се недобронамерено, гонила съм новодошлите, създавала съм скандали във форума?
Ако беше толкова аналитична и последователна, за каквато очевидно се мислиш, щеше да си направиш труда да проследиш участията във форума, кога е имало дрязги, защо ги няма сега... при все това, че аз, лошата, продължавам от време на време да пописвам тук.
Ако толкова ти е неприятно присъствието ми и считаш, че моето участие във форума нанася вреди и ощетява останалите участници, можеш да събереш групичка от доброволци, да надраскате петиция и да я пратите на собствениците на сайта. И те да вземат съответното решение.
Ако единствената ти цел е да бълваш всичко това "за назидание", бъди сигурна, че по този начин и използвайки тези изразни средства надали ще я постигнеш някога, не и с мен. Рискувам да копирам стила на Вещичка, но в случая пет пари не давам какво мислиш ти за мен и с кого ме сравняваш (като споменатата вчера твоя приятелка със Слънце в Телец и Луна в Рак, доколкото си спомням). Защо ли трябва изобщо да ме сравняваш с някой, когото аз дори не познавам?
Също така ми е любопитно защо толкова силно те вълнува дали съм астролог или не съм и какви компетенции имам право да заявявам? Никога не съм била тъпан за способностите си, но явно някои хора така ги оценяват - не съм виновна аз, че все някому съм трън в задника с това, което пиша.
Казваш, че моята личност не те интересува, но продължаваш да я споменаваш и обсъждаш във всеки свой пост. Не си ли противоречиш малко?
Все с нещо трябва да съм ти станала интересна щом сама ме потърси за мнение (от НЕ-астролог) по една синастрия, в която НЕ участваш. С каквото можех съм помогнала, поне така си мисля, а пък може и да греша. Единствено в оценката си за хората почти не греша, знаеш ли? И си ми станала ясна на първи прочит още, пък продължавай да си въобразяваш, че някого можеш да заблудиш.
Минава време и някои хора се връщат, след като са си усвоили уроците. По всичко си личи, че тази възможност теб те е подминала, но имаш време да наваксваш...
Пожелавам ти успех в твоята благородна кауза срещу мен и дано намериш повече сподвижници.