Здравей Гост

късмет планети аспекти за финансова печалба?

• 81 Отговора
  • 15809 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re: късмет планети аспекти за финансова печалба?
« Отговор #20 -: Октомври 20, 2011, 06:35:09 pm »
Жълтурковците имат някаква хромозома, която ги прави податливи на подобни зависимости.

Ne znam kakvo e, ama sa ludi po hazarta. 

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #21 -: Октомври 20, 2011, 06:59:30 pm »
Venera da ne e v 8mi dom ili upravitel na 8mi?  ;D

Управител е на 8ми и 1ви и се намира в 1ви  :mellow: .

*

Divna

• 2478
« Отговор #22 -: Октомври 20, 2011, 07:56:27 pm »
Venera da ne e v 8mi dom ili upravitel na 8mi?  ;D

Управител е на 8ми и 1ви и се намира в 1ви  :mellow: .

ОК! Как е оста 2/8?

Познавам четерима човека, които се занимават с акции на борсата. В радиксите на всички Венера, Юпитер и Плутон са в аспекти помежду си, а на трима от четеримата Нептун е в 8ми дом.

*

Uran

• 6041
« Отговор #23 -: Октомври 20, 2011, 08:05:07 pm »
 Хазртът представен като казина, рулетки, блек джак..нИ мЪ влИче, но на финансовите спекулации им се точа.
Венера ми е в опозе на Юпи ама аз на тази кучка вяра й нямам. Разчитам на уранианския си Мерк.

« Отговор #24 -: Октомври 20, 2011, 08:10:15 pm »
Полезна тема, онагледена с примери и отлични анализи - http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3744.0.html.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #25 -: Октомври 20, 2011, 08:18:37 pm »

Това за доминантните планети ми изглежда вярно. Аз имам доминанти Венера, Юпитер и Сатурн, като Сатурн е най-силен.
Наистина не съм заинтересован от хазарт, лотарии или играене по казина, но пък бих се занимавал със спекулации
на финансовите пазари  :mellow: ( разбира се с презумпцията, че ще имам печалба от въпросната дейност ) .

Не мислиш ли ,че всяка финансова спекулация не е донякъде хазарт?!?... ;)...Имаш ли аспект между Венера/Юпитер?

Мда съгласен съм, че финансовите спекулации не са точно хазарт, понеже при тях има някаква степен на предвидимост.
Сигурността на предвижданията обаче никога не може да стигне 100% и затова според мен спекулациите може да се
разглеждат като операции подобни на залагания.
Аспект между Венера и Юпитер имам - квадрат.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #26 -: Октомври 20, 2011, 08:32:58 pm »

ОК! Как е оста 2/8?

Познавам четерима човека, които се занимават с акции на борсата. В радиксите на всички Венера, Юпитер и Плутон са в аспекти помежду си, а на трима от четеримата Нептун е в 8ми дом.

В натала К2 е на 0 градуса в скорпион, а К8 е на 0 градуса  в телец.Осми дом е празен.

У2 Плутон е в скорпион, във 2ри дом, други планети там освен него няма. Аспектите на Плутон са квадрат с Луна, секстил с Марс,секстил със Сатурн,  секстил с Нептун, тригон с Юпитер и тригон с МЦ.

У8 Венера е във везни в 1ви дом. Аспектите й са секстил с Луна , квадрат с Юпитер, квадрат с МЦ, квадрат със Сатурн,
квадрат с Нептун и квадрат с ИЦ.

Има и аспект между Венера и Плутон - полусекстил.

*

Divna

• 2478
« Отговор #27 -: Октомври 20, 2011, 08:54:38 pm »
Ха, имаш аспекта на Рокфелер (Венера квадрат Сатурн).  ;D В кой дом е Сатурн? Някъде около ИЦ ли е? Имаш ли планета в/у Регул?
Вашите май имат доста какво да ти оставят в наследство.  ;)

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #28 -: Октомври 20, 2011, 09:27:59 pm »
Ха, имаш аспекта на Рокфелер (Венера квадрат Сатурн).  ;D В кой дом е Сатурн? Някъде около ИЦ ли е? Имаш ли планета в/у Регул?
Вашите май имат доста какво да ти оставят в наследство.  ;)

Мързи ме да пиша, кое с какво има аспект и затова слагам карта  ;D .

В точен съвпад с Регул е мидпойнт Луна/Марс.

По наследство нямам почти нищо  ;D , нито пък родителите ми са заможни.

*

Divna

• 2478
« Отговор #29 -: Октомври 20, 2011, 09:42:25 pm »
E, аз като казах наследство нямах само предвид материално.  ;D Имаш един и същ управител на 8ми и Ац (Венера), който управител е на трон по знак и силно аспектиран. Тук в наследство може да са някакви заложби, таланти. Ти си роден с тях. Човек може да е роден богат (семейството му супер богато), но той да не съумее да запази наследеното от родителите му материално богатство, както е случаят с крал Шарл 6ти на Франция. Ако обаче е приел от родителите някаква даденост или талант, или родителите са тия, които са "виновни", че са го родили феномен или магьосник, или пък някой бъдещ велик астролог  ;) ,  то никой не може да му ограби таланта. Искам да кажа, че си се родил с някаква даденост, заложба. Разбираш ли ме?  :blink:

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #30 -: Октомври 20, 2011, 10:27:25 pm »
E, аз като казах наследство нямах само предвид материално.  ;D Имаш един и същ управител на 8ми и Ац (Венера), който управител е на трон по знак и силно аспектиран. Тук в наследство може да са някакви заложби, таланти. Ти си роден с тях. Човек може да е роден богат (семейството му супер богато), но той да не съумее да запази наследеното от родителите му материално богатство, както е случаят с крал Шарл 6ти на Франция. Ако обаче е приел от родителите някаква даденост или талант, или родителите са тия, които са "виновни", че са го родили феномен или магьосник, или пък някой бъдещ велик астролог  ;) ,  то никой не може да му ограби таланта. Искам да кажа, че си се родил с някаква даденост, заложба. Разбираш ли ме?  :blink:

Мда сега след като поясни, какво точно си имала предвид, те разбирам и съм съгласен  :blink: .

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #31 -: Октомври 21, 2011, 10:59:58 am »
Около себе си нямам човек печелил отТото - то (или нещо подобно) освен дядо ми една 5 преди години, но никой не знае точния му час на раждане. Ако това, което се говори в семейството е вярно има Юпитер в съвпад с Луна в 1 дом, Скорпион.

Имам обаче няколко приятели, с късмет с парите в смисъл винаги имат, дори не много, но имат - 11 дом силен и Венера е винаги там.

Аз лично съм печелила стипендии тн., но с труд. Много силен 2 дом имам, засега обаче нямам реализацията, която искам да имам. Но НЕ РАБОТЯ без да знам какво търся и защо. Може да не са пари, но искам реални резултати.  :P

When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #32 -: Октомври 21, 2011, 11:35:15 am »
Мисля, че хармонични връзки между 1-ви, 2-ри и 10-ти дом (натални управители, планети, мунданни управители) подпомагат професионалната реализация на талантите и личността.

*

Tiana

• 17
« Отговор #33 -: Октомври 21, 2011, 01:00:36 pm »
Мой роднина спечели през  2010  петица от СуперЕнаЛото в Италия, доооста добра сума, сега даже звъннах по скайпа да питам на коя дата е било точно. Значи картинката е била следната -тр. Уран и Юпитер 12 дом квадрати към нат. Венера,Нептун,Юпитер в 8 дом. Венера е У1.  Наталният Уран е на върха на 8 дом в точен съвпад с минала карма. Тр. Венера(4) в квадрат към нат. Плутон (6) и тригон към нат.Луна(7).  Точно в момента на тегленето Луната е била в точен съвпад с неговата нат. Селена в 5 дом. :-\

*

Asol

• 4140
« Отговор #34 -: Октомври 21, 2011, 04:04:07 pm »
Ще може ли да пуснеш картата заедно с транзитната ситуация към този момент ? Самата транзитна карта повтаря ли или има ли такава взаимовръзка и в наталните аспекти ?

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #35 -: Октомври 21, 2011, 04:19:18 pm »
Мой роднина спечели през  2010  петица от СуперЕнаЛото в Италия, доооста добра сума, сега даже звъннах по скайпа да питам на коя дата е било точно. Значи картинката е била следната -тр. Уран и Юпитер 12 дом квадрати към нат. Венера,Нептун,Юпитер в 8 дом. Венера е У1.  Наталният Уран е на върха на 8 дом в точен съвпад с минала карма. Тр. Венера(4) в квадрат към нат. Плутон (6) и тригон към нат.Луна(7).  Точно в момента на тегленето Луната е била в точен съвпад с неговата нат. Селена в 5 дом. :-\

Квадрати.... ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #36 -: Октомври 21, 2011, 04:21:52 pm »
Ти остави квадратите. Търсиш си потвърждение на твоя опит.  :P

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #37 -: Октомври 21, 2011, 04:24:43 pm »
Ти остави квадратите. Търсиш си потвърждение на твоя опит.  :P

Не само...,искам да изведа НОВ поглед към квадратурата и да заклеймя старите схващания за "мързеливите" тригони...

Много ми хареса мнението на лелята на Стелла за късмета:

"Късмета трябва да го накъсметиш!"...А за това се иска действие. :wub:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #38 -: Октомври 21, 2011, 04:25:07 pm »
Един късметлия с петица от тотото, на косъм от милиона, има Венера в Близнаци в тригон с Нептун и по-широк квадрат с Юпитер, но в секстилни знаци. Венерката е диспозитор на Слънцето му, което управлява 5-ти дом. Като фактор присъства също така квадрат Уран/Юпитер.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Asol

• 4140
« Отговор #39 -: Октомври 21, 2011, 04:28:56 pm »
Съни, хвърляла ли си око на затъмненията и лунациите преди това ?