Здравей Гост

късмет планети аспекти за финансова печалба?

• 81 Отговора
  • 15799 Прегледи
*

amanda

• *
  • 208
Re: късмет планети аспекти за финансова печалба?
« Отговор #40 -: Октомври 21, 2011, 04:29:34 pm »
Аз имам упр. на 5-ти в тригон с упр. на 8-ми и съуправител на 12-ти. Упр. на 2-ри е в секстил с упр. на 8-ми и е в секстил и с упр. на 5-ти. В 5-ти нямам нищо с изключение на някой друг астероид. Празно в тотото нямам...3-ка да е пак я има...Интересното е , че 5-ца съм обстрелвала ;D...но 6-ца никога.... :-\

*

sunrain

• 6710
« Отговор #41 -: Октомври 21, 2011, 04:30:00 pm »
Съни, хвърляла ли си око на затъмненията и лунациите преди това ?

Ще го направя, все пропусках досега. Даже веднъж щях да качвам картата, ма не проявихте интерес. Сега пък аз не ща. ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Asol

• 4140
« Отговор #42 -: Октомври 21, 2011, 04:31:19 pm »
Ти остави квадратите. Търсиш си потвърждение на твоя опит.  :P

Не само...,искам да изведа НОВ поглед към квадратурата и да заклеймя старите схващания за "мързеливите" тригони...

Много ми хареса мнението на лелята на Стелла за късмета:

"Късмета трябва да го накъсметиш!"...А за това се иска действие. :wub:

Съгласна. Това никой не го оспорва.  :blink:

« Отговор #43 -: Октомври 22, 2011, 01:58:13 pm »
Дали ще спечеля нещо от тото-то?Гледам картата тр.Уран савпад с натален Юпитер 1дом Овен.По натал Уран е в Скорпион 8 дом.Натална Венера 2 дом Телец транзитен Юпитер скоро ще направи съвпад с Венера и отам тригон с Луната 11 дом Козирог.тр.Плутон 11дом Козирог прави опозиция на нат.Сатурн 5дом Рак и квадратура на нат.Плутон 7 дом Везни.тр.Нептун почти на асц.Риби тригон с нат.Уран 8 дом Скорпион както и квадратура на Сев.взел 9 дом Стрелец. :rolleyes:Чета и др.мнения както е описано  са засегнати осите 2-8 и 11-5 май има надежда евентуално за някаква пеечалба. :P  а и нещата все се въртят като повтараемост 8 дом уран в скорпион.
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

Divna

• 2478
« Отговор #44 -: Октомври 22, 2011, 04:01:23 pm »
Дали ще спечеля нещо от тото-то?Гледам картата тр.Уран савпад с натален Юпитер 1дом Овен.По натал Уран е в Скорпион 8 дом.Натална Венера 2 дом Телец транзитен Юпитер скоро ще направи съвпад с Венера и отам тригон с Луната 11 дом Козирог.тр.Плутон 11дом Козирог прави опозиция на нат.Сатурн 5дом Рак и квадратура на нат.Плутон 7 дом Везни.тр.Нептун почти на асц.Риби тригон с нат.Уран 8 дом Скорпион както и квадратура на Сев.взел 9 дом Стрелец. :rolleyes:Чета и др.мнения както е описано  са засегнати осите 2-8 и 11-5 май има надежда евентуално за някаква пеечалба. :P  а и нещата все се въртят като повтараемост 8 дом уран в скорпион.

Транзитите са ти обещаващи за някакво наследство според мен.  :blink: Как стои въпросът с дирекциите?

« Отговор #45 -: Октомври 22, 2011, 04:35:52 pm »
Нещо не ми ги показва програмата май настройките не са настроени както трябва.Погледниги ако имаш възможност това ти е датата за натала 04.04.1975 04.55 софия
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #46 -: Декември 30, 2011, 02:59:50 pm »
Ето това случайно ми попадна днес:

"Моят бивш приятел, спечели 2 милиона от лотария. Той и негов приятел купиха 40 билета - за всеки по 20. Споразумяха се, че който спечели дава 10% на другия. Приятелят на приятеля ми спечели 20 милиона и даде 2 милиона на бившия ми.

Имах наталната му карта и картата на деня, в който спечели - Тр Уран бе в съвпад с Нт Слънце, Тр Юпитер с Нт Венера, по натал Юпитер е в съвпад с Уран, управлява 2 и 5 дом и Венера е в 5 дом.  :P :P"

ако Ви се чете повече - http://astropost.blogspot.com/2010/01/astrology-and-winning-lottery.html
коментар на Astromarkt in English... :P ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Asol

• 4140
« Отговор #47 -: Декември 30, 2011, 07:37:33 pm »
А при какви аспекти ни спохожда добрия късмет по принцип ?  :-\

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #48 -: Декември 30, 2011, 07:59:00 pm »
И на мен ми е интересно - според наталната карта на човек и соларния хороскоп навярно, може ли да се определи кой ще е най-късметлийският ден от идната година :>? Много искам да предизвикам късмета си.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #49 -: Декември 31, 2011, 12:17:15 pm »
би трябвало да може, ако дефинирате точно за Вас какво е късмет.  ;)

Ден в който искате неочаквана финансова печалба, която да Ви освободи от всекидневното бреме и рутина (Уранчо) или просто да е един хармоничен, спокоен ден (тук Луната ще е сериозно замесена), ден в който ще Ви е силна енергията - ще има транзити към асцендента, или ден в който ще Ви е бистър умът (примерно трябва да си избирате дата за изпит...). Мисля, че както се избира ден за сватбата - Мерк (упр подписване на договори) да е директен, Венера и Луна добре поставени и т.н. така би трябвало да може да се избере "късметлийски" ден, ако предварително сте решили какво искате да Ви донесе късмета.  :P

мисля, че само по транзити и натал ще стане, дори без Солар (а прогресиите са за сериозните, "кармични" събития, събития променящи личността, много често не са външно проявени).  :-[

When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #50 -: Май 11, 2013, 01:16:35 am »
Здравейте, интересува ме как мога да изчисля, в кои дни късмета е на моя страна или са благоприятни за хазарт.

Питам, защото се занимавам с покер и определено има дни в които всичко върви като по вода, а в други направо се отчайвам от живота ...

По принцип си изчислявам от 1-2 месеца щастливите дни по тази система(линка), но определено този метод не работи за мен и нещата не са така цветущи в ужким щастливите ми дни ..

http://magicaura.com/Namerete-svoya-shtastliv-den-art109.html
« Последна редакция: Май 11, 2013, 01:37:12 am от rusko »

« Отговор #51 -: Май 11, 2013, 08:33:58 am »
Здравейте, интересува ме как мога да изчисля, в кои дни късмета е на моя страна или са благоприятни за хазарт.

Питам, защото се занимавам с покер и определено има дни в които всичко върви като по вода, а в други направо се отчайвам от живота ...

По принцип си изчислявам от 1-2 месеца щастливите дни по тази система(линка), но определено този метод не работи за мен и нещата не са така цветущи в ужким щастливите ми дни ..

http://magicaura.com/Namerete-svoya-shtastliv-den-art109.html

това е нумерология

качи си картата с дни в който си спечелил големи суми,споко -днес е събота НАП са в почивка :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #52 -: Май 11, 2013, 05:03:49 pm »
И след като знам датите какво правя ? Аз не открих връзка помежду им .. Почти съм сигурен, че и разположението на планетите влияе на представянето ми, но не знам как да разчета картата и никъде не откривам инфо как да го направя.

Иначе ето най-добрите ми представяния:

11.11.12, 28.11.12, 31.01.13, 20.02.13, 27.02.2013, 13.03.13, 26.03.13

Интересува ме още как се разчита картата на този линк planetwatcher.com ?

*

Uran

• 6041
« Отговор #53 -: Май 11, 2013, 05:29:37 pm »
Забелязвам дублиране на цифри.

*

Константин

« Отговор #54 -: Май 11, 2013, 05:32:28 pm »
И след като знам датите какво правя ? Аз не открих връзка помежду им .. Почти съм сигурен, че и разположението на планетите влияе на представянето ми, но не знам как да разчета картата и никъде не откривам инфо как да го направя.

Иначе ето най-добрите ми представяния:

11.11.12, 28.11.12, 31.01.13, 20.02.13, 27.02.2013, 13.03.13, 26.03.13

Интересува ме още как се разчита картата на този линк planetwatcher.com ?
Коя ти е датата на раждане, за да проверя нещо ?

« Отговор #55 -: Май 11, 2013, 06:07:31 pm »
23.12.1977

По принцип в едни от много добрите ми представяния, сбора от числата е 9 и 4, но в някои дни на успехи няма никаква връзка между числата ..

« Отговор #56 -: Май 11, 2013, 07:27:23 pm »
без час и място на раждане  не се знае кой какво управлява-при първите две дати тр. юпитер е бил ретро в съвпад върху своя диспозитор луната,активирайки нат.тригон луна /плутон
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #57 -: Май 11, 2013, 09:38:30 pm »
Ето я информацията изчислена (вкарал съм си дата място час на раждане, име)

Единственото от което имам нужда е как да използвам тази информация с транзитите(които въобще не разбирам какво означават), за да си набележа дни в които обстоятелствата са благоприятни за мен и само тогава да играя покер.

разбира се само късмет не е достатъчен, трябват знания и умения, но без късмет също нищо не се получава ...

« Отговор #58 -: Май 11, 2013, 10:09:24 pm »
Само хармоничните аспекти ли отключват късмета? Как би действал примерно квадрат между У2 или У8 към Уран? Или пък примерно опозиция??
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #59 -: Май 11, 2013, 10:14:57 pm »
Как би подействал транзитен Юпитер на К5,който е управител на 11-ти дом?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд