Здравей Гост

Шут или дузпа - Позицията на един човек и астролог

• 27 Отговора
  • 3563 Прегледи
*

amanda

• *
  • 208
Наблюдавам предизборната кампания съвсем целенасочено и не на последно място с пристрастие.
Но това не ми пречи да бъда обективна , защото не ми е безразлично нито лицето на бъдещия Президент , нито кметовете на големите градове в България.
По въпроса територия , държава , родина е излишно да говорим...,но по въпроса апатия и нихелизъм си струва.
От дълги години живота ми е на колела.Много пътища , много села,много градове. Но наред с това и много хора , много надежди,много безоотговорност , много обещания , които започват със закуската в изборния ден и вечерят с разочарование на следващия ден след изборите.
Времето в което живеем ни дава уникален шанс да се обърнем към себе си и да прозрем извън интересите на партийни централи и структури , че отговорността е едно от основните неща необходими по пътя и на духовното израстване. Свидетели сме на това , че който и както и да дойде все гледа за себе си и собствения си джоб и интереси. Нормално и човещинка...Но къде остават обещанията , защо ПУСКАМЕ ХОРАРИ за това дали децата ни ще бъдат приети в детска градина и колко и къде трябва "да бутнем" , за да приемат детето ни. Пускаме хорари и за това дали ще ни приемат на работа , дали ще имаме шанса да попаднем на доктори , дали здравната каса...дали ...дали някои и друг дребен нищожен чиновник ще си сложи парафа под така необходимото ни "съгласие" за нещо , което касае гаража ни, двора ни ,къщата ни или ще трябва да поднесем пакетче грижливо спретнато от закуските на децата ни , от помощта за възрастните ни родители.., за да получим благоволението на институцията.Или някой и друг нещастник облечен във власт няма да ни прецака , защото знаем повече от необходимото...как е стоял пред различни централи и е НЕЗАМЕНИМ И ЗА СДС И ЗА ГЕРБ , А ЕДИН МАНДАТ С ПОДКРЕПАТА НА БСП- Е НЕ Е ЯВНА ВАРНЕНСКИЯ ЦАР КИРИЛ ЙОРДАНОВ
Лично за мен на първо място като човек , после като астролог и не на последно място като всичко останало , което ме определя като жена МИ ПИСНА! Защо ли?! Ами защото властта е болна от корупция и защото е метастаз който следва да бъде опериран.Далеч съм от мисълта , че този ВОТ е решаващ , но за мен това е първия РЕАЛЕН НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ срещу едно мутренско управление , срещу една добре прикривана контрабанда , срещу страха и миналото. Управляващите са продукт на БСП...Колкото и да го отричаме е факт. По пътя към демокрацията е необходим колективен РАЗУМ и желание за СВОБОДА.
Наясно съм , че това не е политически форум , а духовен и в този смисъл тъй като съм наясно с това смятам , че духовността е власт едновременно над материалното и над духовното, тя е способност да управляваш самия себе си и да поддържаш в ред целия жизнен механизъм. И тъй като тук става дума за бъдещето на децата ни , както и нашето съм на мнение , че всеки ГЛАС е безкрайно необходим , за да няма НИХЕЛИЗЪМ и в следващите няколко години...Промяната е възможна , от нас зависи реализацията. Защото каквато и да е манипулацията , както и да се купуват и продават гласове , все пак ние ще имаме своята чиста съвест , че сме дали гласа си.

Ужасно е когато децата ни умират в необитаеми общински сгради /виж Шумен/, когато корабите ни стоят задържани в чужди пристанища и моряците ни третирани като пирати...,когато не можем да минем през парка защото не се знае , кой ще ни изнасили и след това гаврейки се с нас ще ни убие и почерни близките ни...Докато правителствения самолет "прекарва" чуждите туристи прекарвайки общественото мнение. Мнозина ще кажат на мен това не ми се е случвало...Дори може да се чуе и репликата :" Това си си заслужил.Това си привлякъл!" Да , ама НЕ! Голяма част от нещата които се случват не се случват заради нас , а заради една конюктура , която волно или неволно допускаме просто от нехайство или безразличие.От липса на апатия!
НА МЕН МИ ПУКА!АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!МРАЗЯ УПРАВЛЕНИЕТО И!И НЯМА ДА СТОЯ КАТО БЕЗГЛАСНА БУКВА ОТ НЕОРИЕНТИРАНО УЧЕБНО ПОСОБИЕ , ЕКСПЕРИМЕНТ НА ШЕПА УПРАВЛЯВАЩИ!
Да посочат илюминатите нови лица...,тези се изтъркаха...
Та гледайки транзитите в картата на България и построявайки карта на деня на Вота си мисля , че предстоят сериозни изненади.
Вие как мислите ?

Бих искала да помоля да качите карта за изборния ден , защото имам проблем с астрокома.

Приятно писане...

Ако на съсобствениците на форума не им е приятна темата , биха могли да процедират според собствените си принципи и убеждения , като ще помоля да бъда информирана своевременно /ако решат да я затрият/.

Любопитно ми е какво ще кажат всички пишещи тук , като за мен основен интерес представляват София , Варна, Бургас...Ще имат ли кмет от първия мандат? :blink:

И както споменах КОЙ Е БЪДЕЩИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ? ЩЕ ОСЪМНЕ ЛИ Българския народ с нов президент на 24 октомври? :blink:
« Последна редакция: Октомври 19, 2011, 07:22:05 pm от amanda »

*

Hm

• **
  • 1397
Re: Шут или дузпа - Позицията на един човек и астролог
« Отговор #1 -: Октомври 19, 2011, 07:19:45 pm »
Това все едно е писано от Марая.

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #2 -: Октомври 19, 2011, 07:29:13 pm »
Не виждам грешно поставено "й", но стила е на Марая, наистина. Сигурно Марая диктува, а Синухе пише  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3 -: Октомври 19, 2011, 07:51:28 pm »
Чак сега ли се усетихте бре  :rolf: :rolf: :rolf:

И моля, моля, но Синухето никога няма да пише под диктовка - дъртия козел едва ли ще позволи някой да му казва какво да пише...  ;D  :P ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #4 -: Октомври 19, 2011, 08:15:31 pm »
 :blink: Когато човек се вгледа в голямото , никога не бива да подценява и онези дребни незначителни неща по пътя си.

;D Едно "й" няма толкова голямо значение за хората ,които имат широта на мисълта и душата.

http://www.youtube.com/watch?v=8zZl-gpDThg

Вярвам , че Варна , Бургас и София..както и цяла България ще излезе срещу страха си , ще се изправи със силата на КОЛЕКТИВНИЯ СИ РАЗУМ ,защото 2012-та идва.... :wub:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #5 -: Октомври 19, 2011, 08:20:47 pm »
:blink: Когато човек се вгледа в голямото , никога не бива да подценява и онези дребни незначителни неща по пътя си.
 ;D Едно "й" няма толкова голямо значение за хората ,които имат широта на мисълта и душата.
Аз просто се шегувах  ;)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #6 -: Октомври 19, 2011, 09:06:55 pm »
За обикновения чИляк  е все тая кой ще го цеди,
кой ще му съдира кожата и кой ще го експлоатира , защото
тези, които нямат " келепир" от властимащите не усещат разликата
кое правителство, министър, кмет и т.н ще е на власт - все е тая.

Всички цветове се изредиха да ни " опрАвят " ( червени, сини, жълти и пембени... ),
затова все оправени си ходим  :'(
Естествени минерали и амулети

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #7 -: Октомври 19, 2011, 09:58:44 pm »
Не съм съгласна Moonlady , докато обикновения човек си мисли , че е обикновен все ще ни оправят. И няма значение какъв цвят е кондома , важно е , че  е цветен. ;D
Обикновения човек е не само единица електорат , а част от Вселената!
И не е вярно значение , защото цените на парното, тока ,бензина и въобще цената на живота придобиват различни измерения. :blink:

« Отговор #8 -: Октомври 20, 2011, 08:53:37 am »
всички хора сме обикновени, само,че някой се МИСЛЯТ за Богове, затова ускоряват отпътуването при тях
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #9 -: Октомври 20, 2011, 10:04:20 am »
всички хора сме обикновени, само,че някой се МИСЛЯТ за Богове, затова ускоряват отпътуването при тях

Всеки от нас е Бог. Бог не е далеко , не е абстракция...Бог е любов. Само в този смисъл приемам Бог.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #11 -: Октомври 20, 2011, 01:01:25 pm »

Така е. Има само един върховен Админ. Останалите са просто обикновени юзери.  :mellow:

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #12 -: Октомври 20, 2011, 02:04:53 pm »
Гласуването

/////////////

...затова ускоряват отпътуването при тях

Боговете са ТУК,което обезсмисля отпътуването с тази цел  ;D
Тази статия, напълно покрива виждането ми относно гласуването  :72:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #13 -: Октомври 20, 2011, 05:44:04 pm »
63 63 63 63 63 63 63 63 63

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #14 -: Октомври 20, 2011, 07:01:06 pm »

Боговете са ТУК,което обезсмисля отпътуването с тази цел  ;D

Анджък, а Жинома пак си е показал рогите  :rolf: :rolf: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Октомври 20, 2011, 07:10:52 pm »
Ако има номер "69", ще гласувам.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #16 -: Октомври 20, 2011, 07:30:22 pm »

Така е. Има само един върховен Админ. Останалите са просто обикновени юзери.  :mellow:

бля-бля админи,юзери - пръст при пръстта
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #17 -: Октомври 21, 2011, 12:41:41 pm »
 Пожелавам успех на изборите, нека по-добрия победи  :mellow:
http://www.youtube.com/watch?v=1YZAgW33xhA
/само за хора с чувство за хумор/
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Октомври 21, 2011, 12:45:39 pm »

Уникално, просто уникално!  ;D

Благодаря, направи ми усмихнат деня!

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #19 -: Октомври 21, 2011, 01:03:10 pm »

:03: :rolf: :clap:...

Все едно , колко ще мирише...Дано се осъзнаем и разберем , че ВРЕДНИТЕ ЕМИСИИ ....са ПРИОРИТЕТ ЗА ВСИЧКИ В ТОЗИ СВЯТ!...Понякога и СГОВНЕН.... :rolf:
Благодаря ДЕТЕР! :wub: