Относно консерватизма ти, Anabell, напълно те разбирам, аз дълго време бях с едни крайно консервативни разбирания, в момента също съм сравително консервативна, но не толкова фанатично настроена, колкото бях преди. Масата хора са тъпи не са ориентирани към някакви далновидни цели, а гледат да си напълнят паничката, тяхната, независимо дали е в ущърб на околните панички. Просто вече не мисля, че това е нещо поправим или нещо, което трябва да се оправя, просто е направено така от самата Вселена, като концепция и състав на народа, да са 90% кретени, която най-висша цел е да се размножават и други 10, които да се занимават с по-висши дела. Затова не виня хората, които са от другите 90%. Те просто вървят по пътя, който им е прендачертан, който е различен от този, който аз имам да извървя, което не го прави грешен и не означава, че трябва да се коригира. Както казва просветения, трябва да имаме уважение и към по-нисши проявления на енергия, някакво елементерно, да имаме уважение, по-солидно към по-висшите проявления.
За популацията, по-скоро ми се струва, че той не толкова заема позиция колко човека трябва да има на тази планета, той по-скоро казва, че ние хората си решаваме, не го решават тези горе и де факто наличието на толкова много хора си е проблем, който сме си създали сами. Сами сме си направили мястото за живеене толкова неприятно. И в крайна сметка си е прав, защо някой да оправя простотиите, които другите правят, когато не му влиза в правомощията. Ако искаме хубаво място, на което да живеем, трябва да се борим и да допринасяме то да е такова. По всички параграфи, не само популацията. Само дето обществото като цяло страда от псевдодемокрация, според която хуманно е слабите да са на гърба на силните, да ги влачим след себе си, както и цялата сюрия ментално болни и т.н - може да ви звучи прекалено крайно, но в крайна сметка, за мен това е псевдохуманност, излиза че хората, котио са си родени нормални, са виновни за това. Малцинства висят на гърба на мнозинства