Здравей Гост

Юпитер в опозиция на Плутон

• 133 Отговора
  • 13901 Прегледи
Re: Юпитер в опозиция на Плутон
« Отговор #40 -: Октомври 24, 2011, 09:02:07 pm »
Thunder, няма да коментирам Плутон, за мен той привнася изключително вредни емоции на Земята, които колкото и да чистят остават много болка. А и не познавам човек с Плутон в 1 дом, който да не си е провалил живота, САМ!

в огромна заблуда си ,казва ти го Плутон в 1 дом,преживял всичките му транзитни съвпади с лични планети,той Плутон е там в 1 за да отцелееш при всичките кризи и трансформации и да се преродиш,без да има нужда от физическа смърт,а живот без болка има само при нептуновите бягства от сблъсъка с реалността

Трудно се приема неговата енергия,защото човек трудно се смирява с факта,че е смъртен  :mellow:
« Последна редакция: Октомври 24, 2011, 09:13:57 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #41 -: Октомври 24, 2011, 09:25:57 pm »
 :P :P
е как ще се примирим с факта, че сме смъртни  :rolleyes:
Не го харесвам Плутон и това си е, но явно ще се справям с него в следващите 10 години.

Стреличка,  ;D, радвате ме, че се справяте с Плутон, но аз вече като се запозная с човек с изгряващ Плутон и изтръпвам, очаквам дълбоки проблеми и трудни характери....
« Последна редакция: Октомври 27, 2011, 10:59:36 am от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #42 -: Октомври 24, 2011, 09:29:36 pm »
От известно време забелязвам че в нищо не ми върви, всичко с което се захвана не се получава. Онзи ден бях направо втрещена: от 5 дена се опитвам да се свържа с една италианска фирма - първо не ми получаваха мейлите, после жената която отговаря за продажбите замина за панаир, после говорих с друга, която ми обясни че не може да ми даде информация без шефа да е там. Чаках една пратка от 10.10, сега изпращача я получи цялата строшена. Аз нищо не получих съответно, а той ще я праща на ново. Водя преговори с 2-3 души за нещо, ха да се случат нещата и се отказват. Междувременно здравословното ми състояние много осезаемо се разклати, на моменти мислех да се гръмна.
Чакам отговор за одобрение на бюджет от държавни власи - НИЩО.
Чакам нещо друго от 3 месеца - пак нищо и нищо!

През цялото време се чудех какво се случа и защо се случва така, а сега виждам че от Юни 2011 до Февруари 2012 Юпитер ми е в опозиция с Плутон. Кажете какво ви се е случвало през такъв период, има ли връзка с тази каръщина?

Проблемът ти не е толкова в Юпитер и Плутон - двамата пича на успеха, макар че може и да се спори! - а в един много простичък и трудно забележим за диоптрите на повечкото бабички( :P ) във форума - транзита на Възлите в момента ти закачат ЕДНОВРЕМЕННО знаците на светилата ти. И южен възел връз Луна не е най-приятния момент, определено.

Тадж, благодаря ти за мнението, много благодаря!
Бих искала да те питам, според теб кога ще има положително раздвижване ?
Извинявай,но не съм стигнала до този момент с разчитане на транзитите на Възлите.
Също така бих искала за мнението ти относно преминаване на транзитен Сатурн през МЦ?

« Отговор #43 -: Октомври 24, 2011, 09:30:55 pm »
е как ще се примирим с факта, че сме смъртни  :rolleyes:
Не го харесвам Плутон и това си е, но явно ще се справям с него в следващите 10 години.

И двамата ми бивши приятели са с изгряващ Плутон, това са ми били най-близките хора в даден момент от живота, изключително саморазрушителни - и СЕРИОЗНИ проблеми с алкохола, които с възрастта не се оправиха. При единия проблемите бяха много осъзнати и пиенето беше МНОГО осъзнато и съвсем спокойно си се тровеше .... и продължаваше напред.

Само една приятелка с изгряващ Плутон, тя ходи с неподходящ мъж, знае го, но ще се ожени за него, защото не се цени достатъчно. И няма да е щастлива, той е пълен простак, който я унижава и обижда дори пред нас....

Стреличка,  ;D, радвате ме, че се справяте с Плутон, но аз вече като се запозная с човек с изгряващ Плутон и изтръпвам, очаквам дълбоки проблеми и трудни характери....

Може би не е случайно че имаш около себе си такива хора! Може ли да дадеш инфо какво е изгряващ Плутон, т.е. как го определяш като такъв? Сори за тъпия въпрос! :)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #44 -: Октомври 24, 2011, 09:32:13 pm »
@ Стреличка - знаеш ли ти използва една дума - СМИРЯ, мисля, че това е основния проблем на Плутончовците около мен, не се СМИРЯВАТ. Виждат нещо, решават, че го искат и дори да е извън силите им, действат, каквото и да им коства това. И после се сриват емоционално и психически, страхотни падания....но не се СМИРЯВАТ.  :blink:

@Oceanborn - Имат Плутон в съвпад с асцендент - при едното момче и при момичето в Скорпион, при другото момче във Везни. При Везните бе по-леко положението. При Скорпиона нещата са стигали почти до смърт.

« Отговор #45 -: Октомври 24, 2011, 10:26:40 pm »
Какво да ти кажа, мойта е може би най-скапаната Венера - В скорпион и паднала...отврат. Но въпреки че аз не я приемам, се научих да я дисциплинирам. Винаги е била много себична, ревнива и искаше всички да са под ключ. Какви мисли ми е вкарвала, дето не са имали грам истина. Сега съм я кротнала,но е много шит. И аз не харесвам Скорпиони. И на мен и наталния Плутон ми е в Скорпион ( на трон )  в 9 дом......Верно е че е силен,ама и вреди също толкоз. Всъщност пък може да се окаже че през всичките ла**а през които минавам напоследък, точно той пък ме е държал да не се срина, знам ли....
« Последна редакция: Октомври 24, 2011, 10:35:57 pm от Oceanborn »

*

Anabell

• 2022
« Отговор #47 -: Октомври 24, 2011, 10:47:47 pm »
Мерси за статията, сега ще я прочета. Аз не че не ги харесвам, Скорпионите, но са ми прекалено тежки, напоследък; ако нямат силна Земна стихия да ги неутрализира се завличаме...

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #48 -: Октомври 24, 2011, 11:24:19 pm »
Еми аз имам Венера в Риби в тригон Плутон в Скорпион, намират ме. Няма нищо случайно. Но си мисля вече да не допускам хора толкова близо до мен. Колкото и да са състрадателни Рибите, Козирогът в мен иска да е на високо и да диша чист въздух, а не да се дави със Скорпионите. Не че не ги харесвам, напротив, но само ме предават и по-лошото предават себе си, постоянно, защото НЕ СИ ВЯРВАТ.

Щях да ти напиша същото. Сама ги намираш тези хора. В този форум почти всички пишещи имат или Плутон в съвпад с асцендента или Плутон в съвпад със Слънцето в комбинация с асцендент Скорпион. Или пък Плутон на МС и асцендент Скорпион. Или пък просто асцендент Скорпион.

Ти дойде в този форум сама и се набута точно сред хората, от които бягаш. Замисли се!

« Отговор #49 -: Октомври 24, 2011, 11:57:40 pm »

Щях да ти напиша същото. Сама ги намираш тези хора. В този форум почти всички пишещи имат или Плутон в съвпад с асцендента или Плутон в съвпад със Слънцето в комбинация с асцендент Скорпион. Или пък Плутон на МС и асцендент Скорпион. Или пък просто асцендент Скорпион.

Ти дойде в този форум сама и се набута точно сред хората, от които бягаш. Замисли се!

Поне аз намерих правилното си място.  :rolleyes: Обичам Скорпиони, и хора силно повлияни от знака, мога да им основа фен клуб.  :rolleyes:

*

Divna

• 2478
« Отговор #50 -: Октомври 25, 2011, 12:04:57 am »
В този форум почти всички пишещи имат или Плутон в съвпад с асцендента или Плутон в съвпад със Слънцето в комбинация с асцендент Скорпион. Или пък Плутон на МС и асцендент Скорпион. Или пък просто асцендент Скорпион.

... или пък Плутон в квадрат с Луна или пък управителя на АЦ в съвпад с Плутон, или Луна в Скорпион, или Меркурий в съвпад с Плутон ... абе то накрая май-никого не е подминал тоя Плутон.  ;D

« Отговор #51 -: Октомври 25, 2011, 12:07:54 am »
При мен е най-аспектираната планета, въпреки че покрай другите уж не се оказва голям доминант, но действа подмолно Плутончето му с Плутонче :D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #52 -: Октомври 25, 2011, 12:11:55 am »

Плутон е планета за силните хора. Проблем е на човека като не може да удържи Плутон. Не е виновен самият Плутон, виновен е човека, че не си научава уроците.

Не мисля, че може да се говори за вина, при положение, че човек дори не осъзнава откъде идват проблемите му. А не на всеки му е в съдбата да осъзнае откъде идват и да ги реши.

Ако има такъв някой, който по време на дългия престой на Плутон спрямо личните, не е съумял да се осъзнае, значи със сигурност се е снабдил с втори Нептун в картата. ;D   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #53 -: Октомври 25, 2011, 12:15:27 am »

Плутон е планета за силните хора. Проблем е на човека като не може да удържи Плутон. Не е виновен самият Плутон, виновен е човека, че не си научава уроците.

Не мисля, че може да се говори за вина, при положение, че човек дори не осъзнава откъде идват проблемите му. А не на всеки му е в съдбата да осъзнае откъде идват и да ги реши.

Ако има такъв някой, който по време на дългия престой на Плутон спрямо личните, не е съумял да се осъзнае, значи със сигурност се е снабдил с втори Нептун в картата. ;D

Жалко, че няма лайк като във ФБ коментарите, иначе ако имаше със сигурност щях да го лайкна.  :P Много добре казано!!!

« Отговор #54 -: Октомври 25, 2011, 08:04:31 am »

И двамата ми бивши приятели са с изгряващ Плутон, това са ми били най-близките хора в даден момент от живота, изключително саморазрушителни - и СЕРИОЗНИ проблеми с алкохола, които с възрастта не се оправиха. При единия проблемите бяха много осъзнати и пиенето беше МНОГО осъзнато и съвсем спокойно си се тровеше .... и продължаваше напред.

Само една приятелка с изгряващ Плутон, тя ходи с неподходящ мъж, знае го, но ще се ожени за него, защото не се цени достатъчно. И няма да е щастлива, той е пълен простак, който я унижава и обижда дори пред нас....

качи им картите за да ни убедиш,че само Плутон в 1 е причината за саморазрушителното им поведение :mellow:

« Отговор #55 -: Октомври 25, 2011, 08:08:39 am »
@ Стреличка - знаеш ли ти използва една дума - СМИРЯ, мисля, че това е основния проблем на Плутончовците около мен, не се СМИРЯВАТ. Виждат нещо, решават, че го искат и дори да е извън силите им, действат, каквото и да им коства това. И после се сриват емоционално и психически, страхотни падания....но не се СМИРЯВАТ.  :blink:

да това е основното на плутоновата енергия - смирено да приемем истината за ставащото,това е осъзнато приемане,другата алтернатива е болезненото

« Отговор #56 -: Октомври 25, 2011, 08:16:39 am »
Еми аз имам Венера в Риби в тригон Плутон в Скорпион, намират ме. Няма нищо случайно. Но си мисля вече да не допускам хора толкова близо до мен. Колкото и да са състрадателни Рибите, Козирогът в мен иска да е на високо и да диша чист въздух, а не да се дави със Скорпионите. Не че не ги харесвам, напротив, но само ме предават и по-лошото предават себе си, постоянно, защото НЕ СИ ВЯРВАТ.

еми ето защо- Козирогът е секстилен на Скорпито и твърд реалист, стабилен психически,при мен подарък от съдбата е ,че имам Меркурий в Козирог,У1,10 и на Плутон в 1,да се справям с три планети в Скорпи и Плуто в 1, а като малка за това ми помагаше баща ми-Козирог... :mellow:
не си вярват - права си на Плутон му трябва силен Юпитер,моят е в  Телец/ 9 дом ,синглетон,диспозитор на Слънцето ми,в опозе на скорпи планетите, в тригон към Плуто,това е борба между тъмнината и светлината

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #57 -: Октомври 25, 2011, 09:22:50 am »
При мен, когато Плутон е транзитирал през АС нищо лошо не ми се еслучило, а пътя му през първи дом съвпада с запознанство с мъжа ми, свадба, деца и щастлив брачен живот. Докато не е влязал в Козирог и тогава идва предателството и много много трудни моменти, но е още в първи дом. Вече излиза и явно чувствам влиянието предварително! На този предстоящ транзит през втори дом.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #58 -: Октомври 25, 2011, 10:24:52 am »
:) Хело, естествено, че съм дошла сама. Нали трябва да изживееш хороскопа си, да го осъзнаеш. Не е въпросът да бягаш от това, което ти е заложено, да а разпознаеш моделите на поведение и да ги овладееш. И сигурно и затова пиша именно в тази тема, нито ги елиминираме децата на Плутон, нито нищо, просто ги обсъждаме, ти какво предлагаш, да влезна в изолатор и така?

« Последна редакция: Октомври 27, 2011, 10:58:17 am от Anabell »

*

Anabell

• 2022
« Отговор #59 -: Октомври 25, 2011, 10:29:56 am »
@ Strelichka - довечера ще кача картите, интересни са, и ще напиша по 2-3 изречения за живота им. :) Много са ти хубави, наистина анализите :) поне ще знам да си търся Плутониянец със силен Юпитер и земна стихия - като гледам и ThunderGoddess е с АСЦ Дева, Луна в Козирог, и Сатурн във Водолей - собствен знак.