Здравей Гост

За пореден път се убедих колко лоши и гадни може да са хората

• 31 Отговора
  • 7018 Прегледи
*

Veselin

« Последна редакция: Януари 28, 2012, 08:44:56 am от Veselin »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Не знам дали сте гледали това предаване http://play.novatv.bg/play/256906/. По-добре май го гледайте, да не го разказвам, да видим какво бихте казали и вие за случилото се. Лично мен много ме натъжи.  :( В такъв свят ли живеем???

ЖЕСТОКО...УЖАСНО...ТЪГА...МЪКА...ПЕЧАЛ...И ОЩЕ НЕЩО....С А М О Т А!!! :'( :'( :'(
Да...това е "духовния свят" който прокламираме..., а сме слепи да погледнем отвъд собствените си ИНТЕРЕСИ И СТРАДАНИЯ! :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

« Последна редакция: Януари 28, 2012, 08:45:23 am от Veselin »

*

Lillie

• 30532
Не можах да изгледам предаването, но и аз съм на мнение, че бТВ е най-поръчковата медия у нас.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

« Последна редакция: Януари 28, 2012, 08:45:51 am от Veselin »

*

Lillie

• 30532
Почти изгледах предаването, покъртително е наистина.
Правилно е казал Карбовски - "Тук не държавата е гадна, а хората". Как да има хубава държава, когато хората са кофти? Не е нужен никакъв геноцид, те сами ще се самоунищожат от толкова насъбрана злоба.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Снощи го изгледах, но не можах да пиша, понеже имах нужда да отлежи и бях разстроен - тъжно е твърде слаба дума.  :'( Ако не сте гледали предаването, НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ НОЩЕМ! На мен поне няколко часа не ми бяха достатъчни за възстановяване, а и сега още ми е мъчно. :(

Отново съм съгласен с Лили - гадни са хората, а именно хората изграждат държавата. Казвайки, че обичаме родината, а мразим държавата, всъщност казваме, че обичаме земята, природата, миналото, историята, но мразим настоящето и хорските му обитатели, или поне това, което е подобие на хора, защото сме обградени от много покварени зомбита, робуващи на крайния материализъм и егоизъм - луга, зацапваща всякакви духовни проблясъци. Крах. И навсякъде е пропито с това. Антените ни твърде често са замърсявани с отрицателна енергия от атмосферата - от хората по улиците, от отношенията между всички ни, от самотния прегърбен клошар, от купчините слегнали се боклуци край сградите. Сами си направихме време, което да събуди най-животинското у нас. Мразя хората заради това, което са сега, но ги обичам заради това, което биха могли да бъдат. Става ми все по-чуждо тук и искам "у дома"...
« Последна редакция: Октомври 27, 2011, 01:58:57 pm от Kelvin »

*

Veselin

« Последна редакция: Януари 28, 2012, 08:46:09 am от Veselin »

*

Lillie

• 30532
В очите й съзрях решимост да НЕ живее.
Не ми се струва да е поза, нито ми прилича на измамница.
Интересно ми е как са излъчили обвиненията по бТВ без да проверят дали са основателни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

« Последна редакция: Януари 28, 2012, 08:46:29 am от Veselin »

*

Lillie

• 30532
Сигурна съм, че има много такива случаи и човешки трагедии, но тази жена е била от малкото, които са се осмелили да проговорят... преди да си отидат. Надявам се, че сега е на по-хубаво място, да му мислим ние, които още сме тук.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

gal

• *
  • 351
Не знам как въобще е имало и има хора (понеже прочетох коментари в разни форуми, които по-добре да ви ги спестя), които да си мислят, че наистина е била измамница.

еми като чуеш от прокурор, че е била измамница какво друго да си помислиш .. 

http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/videos/video/722766398-Varshila_li_e_imotni_izmami_tejko_bolnata_Vanya.html

Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Veselin

« Последна редакция: Януари 28, 2012, 08:46:55 am от Veselin »

*

gal

• *
  • 351
тва, че някой се е самоубил на мен нищо не ми доказва. Карбовски колкото и да се опитва да ме убеди в обратното .. 

доколкото разбрах от репортажите изглежда ми е била комшийка / мир на душата й! /, мога да проверя лично случая, но не ме вълнува особено, тъй че .. всеки да вярва на сърцето си ..  ;)
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Lillie

• 30532
Сега да се чудиш жертва ли е или извършител.
Трудно ми е да разбера как човек, който се занимава с имотни измами, ще живее в пълна мизерия, на ръба на гладна смърт. Така и не става ясно кой казва истината и кой лъже.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Представете си един такъв сценарий. Вие сте мошеник и знаете, че има една болна сама жена. Сближавате се с нея. Започвате да й искате пари. Тя дава, но в един момент започва да отказва да дава. И вие какво правите - отивате в полицията и пускате жалба, че уж тя ви е измамила. И така, ако сте в комбина с няколко човека можете да пускате жалби от името на различни хора. И всичко това защото знаете, че тя е продала апартамента си и има пари! Това не е невъзможно  ;)

А лекарката да си избърше задните части с дипломата си и със становището си, че с прекаран инсулт не си смъртоносно болен. Даммм, смъртоносно здрав си!

Аз не успях да си формирам мнение по случая - дали е мошеничка или не, но БТВ просто защитават своята позиция с този репортаж.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
А лекарката да си избърше задните части с дипломата си и със становището си, че с прекаран инсулт не си смъртоносно болен. Даммм, смъртоносно здрав си!

След прекаран инсулт чакаш следващия и след всеки пореден ставаш все по-здрав.  ;D (все по-близо до вратата на "рая")

Простете ми черния хумор.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Не знам как въобще е имало и има хора (понеже прочетох коментари в разни форуми, които по-добре да ви ги спестя), които да си мислят, че наистина е била измамница.

еми като чуеш от прокурор, че е била измамница какво друго да си помислиш .. 

http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/videos/video/722766398-Varshila_li_e_imotni_izmami_tejko_bolnata_Vanya.html

Просто приеми...,че той/тя/ са облечени във власт измамници...И това е факт!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

gal

• *
  • 351

е, това ми е пределно ясно ..  :P но не ми се вярва да се занимават с кокошкарски истории като тази .. 

освен това тази жена няколко пъти излъга в ефир, за мен това е показателно ..  ;)

*

Марая

• 28287

е, това ми е пределно ясно ..  :P но не ми се вярва да се занимават с кокошкарски истории като тази .. 

освен това тази жена няколко пъти излъга в ефир, за мен това е показателно ..  ;)

Толкова са гладни...,че няма да се учудя...на нищо! Просто жишеем в свят в който следва да се пазим дори и от себе си...ми се струва! ;D

Как си Гал...,радвам се да те "срещна"... ;D :wub: