Снощи го изгледах, но не можах да пиша, понеже имах нужда да отлежи и бях разстроен - тъжно е твърде слаба дума.

Ако не сте гледали предаването, НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ НОЩЕМ! На мен поне няколко часа не ми бяха достатъчни за възстановяване, а и сега още ми е мъчно.

Отново съм съгласен с Лили - гадни са хората, а именно хората изграждат държавата. Казвайки, че обичаме родината, а мразим държавата, всъщност казваме, че обичаме земята, природата, миналото, историята, но мразим настоящето и хорските му обитатели, или поне това, което е подобие на хора, защото сме обградени от много покварени зомбита, робуващи на крайния материализъм и егоизъм - луга, зацапваща всякакви духовни проблясъци. Крах. И навсякъде е пропито с това. Антените ни твърде често са замърсявани с отрицателна енергия от атмосферата - от хората по улиците, от отношенията между всички ни, от самотния прегърбен клошар, от купчините слегнали се боклуци край сградите. Сами си направихме време, което да събуди най-животинското у нас. Мразя хората заради това, което са сега, но ги обичам заради това, което биха могли да бъдат. Става ми все по-чуждо тук и искам "у дома"...