Здравейте,
пиша тук за пръв път. Имам едно голямо объркване и бих се радвала ако ми помогнете за него.
Моята рожденна дата е 07.05.1986.
Според разкази на майка ми съм родена по обяд, проверих и в регистъра по ражданията и там пише точно 12 часа.
Според тази информация трябва да имам асцендент Лъв. Дотук добре. Само че аз честно казано така и не мога да се напасна по този асцендент вече от няколко години. По принцип Луната и Меркурий ми са в съвпад в Овен - тоест огън не ми лиспва и честно казано се чувствам доста близка до Овена като усещане, но ако имах и асцендент Лъв - това нямаше ли да означава една ултра решителна и доминантна, артистична, екстровертна личност. Това не отговаря на моето светоусещане,най- вече съм малко по- потайна, на пръв поглед екстровертна, но всъщност затворена в себе си, чувствителна, внимателна да не нараня другите. Често оправдавам тези характеристики с земната си зодия, но те са си чисто водни. А и с оглед на това, че точно стихията вода най- много липсва от хороскопа ми, не мога да си обясня защо така често съм чувствителна, плача, защо изпадам в тежки емоционални състояния.
Та въпросът ми е след всичко това, възможно ли е всъщност асцендентът ми да е Рак и в родилното да са записали грешен час- ако часът е 11:15 вместо 12, асцендента се променя.
И вторият ми въпрос и по- скоро молба е - може ли някой тук да направи ректификация на часа ми на раждане, ако на някой му се занимава?
Благодаря.