Относително според мен. Имах една приятелка - АЦ, Слънце, Луна, Меркурий, Венера - всичко в Лъв. На официални случаи грима й беше ... една спирала 
А как беше с прическата? Буйни коси, дълги, къси ...?
Не знам. Опитвам се да насоча да се погледнат по-детайлно нешата. Асцендента е външното изразяване, което включва и начина ни на обличане. Асцендентът заедно с Венера ни подсказват как се обличаме. Погледът ми първоначално се насочи към блузката на момичето. Не отричам, че цвета който е избрала подхожда повече за един огнен асцендент, но материята (плетиво) надали ще срешнем при такъв асцендент и най-вече с Венера в Близнаци. Плетивото създава уютност, нещо съвсем характерно за рака.
Ооо, не питай, има страхотна коса. Гъста, на едни красиви едри къдрици, един блестящ косъм, тъмно черна коса ... нямам думи, просто моя идеал за коса .... Дълго време й беше дълга, после я скъси, да се види и така и аз мнг й се скарах, за което.
Иначе аз казвам, накрая всички ще се окажем прави в този случай. Определено не мисля, че точният час на раждане тук е 12. Определено има едно ... да кажем 20 минути по-рано. Асцендента идва на 1-2 градуса в Лъв. Тези преходни градусчета - последните 2-3 и първите 2-3 от всеки знак като цяло са една зона, където и двете неща действат. Формално е в лъв, но още се усеща и Рака. Просто ако беше обратното, ако беше послдните градуси на Рак с този хороскоп, щеше или да е супер светла - смисъл и очите и косата щяха да са по-светли нюанси на кестеняво, или много смугла (смесят ли се вода и огън, става руска баня). Особено ако използваш равнодомна система, което правя аз и тези овни са в 9 дом по нея, няма с какво да се обоснове силно земното излъчване. Защото в хипотезата, която приемаме с АЦ рак, Слънцето ще има нищожно влияние над външността, а то е два пъти земното.
Добре, sofronka - като отидеш на плаж, как си с тена? Зачервяваш ли се като Рак или хващаш бързо, за да покажеш на Слънцето кой знак управлява?