България е една от първите държави в Европа, с наистина добра държавна организация, така, че в този смисъл САТУРН е много ясно проявен.

5 века турско робство и тоталитаризма са ни опропастили. По принцип ТОТАЛИТАРНАТА система е сриваща за хората, особено за малка държава, където действа родниско-връзкарския метод.... човекът все пак е уникален. Не сме стадо. Ето това уважение към различността харесвам в англосаксонската цивилизация (нищо, че толкова много други неща не харесвам у тях).
Аз наблюдавам процесите около себе си, не знам дали съм толкова позитивна като теб. За едно съм съгласна България има потенциала, но повечето млади хора емигрират...... Имам съученици, които изкарват с абсолютно честен труд по 1/4 милион на година в Лондон, без бонусите. И не са там заради парите, а защото в БГ няма честна конкуренция и естествено като МЪЖЕ, това много ги дразни. Преди, когато бяха по-малки изобщо не ги интересуваше какво става с БГ, обаче сега гледам покрай изборите, ала бала и те гласуват, едни коментари във фейсбук.... но все пак това са единици....
Но хубавото е, че най-накрая се образуват класи. Хората не са еднакви, всеки има различни интереси и качества. Трябва да има хора с пари, които да инвестират, да създадат "стил", "ЕЛИТ", да има професионалисти, от които наистина се очаква да създават продукт (лично аз класифицирам себе си тук

), да има средна класа, която да живее спокойно, да си гледа личния живот и децата и естествено минималния процент бедни, което е неизбежно - КАРМА. Мисля, че това вече се случва в БГ.
ЗА САТУРН - естествено една от любимите ми планети. Аз съм с изгряващ Сатурн,

много добра планета си е. Не носи страдания и бедност; ние сами обичаме да си се ограничаваме, за да вложим повече енергия в едно нещо и за да постигнем по-добър резултат. Мисля, че България, не е зле заради Сатурн, Маргарет Тачър една от най-цапнатите през устата политици има изгряващ Сатурн и никога не съм чела по-точни социални анализи от нейните и мисля, че англичаните скоро няма да имат толкова добър министър прецедател, да не говорим, че бе първата жена мин. прецедател. Сатурн води до това. Тя дори (говоря по спомени) бе завършила първо висше Химия и тогава решава да запише второ - Право и да се занимава с политика - КОНСЕРВАТОР (и аз съм крайно консервативна

). Сатурн е една много ИЗКРИСТАЛИЗИРАЩА планета. И Сатурн определено не отговаря за родниските връзки, които управляват България, тука Луната трябва да я търсим

:rolf: :rolf: :rolf: