Здравей Гост

Годината на Черният воден Дракон - 2012

• 44 Отговора
  • 11147 Прегледи
Re: Годината на Черният воден Дракон - 2012
« Отговор #20 -: Октомври 31, 2011, 01:17:18 pm »
Но трябва да имаш конкретна база какво ти трябва. В повечето случаи Вселената ти прави номерца и ти нямаш идея ЗАЩО и как да го спреш  ;D

« Отговор #21 -: Октомври 31, 2011, 01:29:21 pm »
благодаря за точните пояснения Келвин  :blink:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #22 -: Октомври 31, 2011, 01:49:08 pm »
Всички си оставаме сизифовци, които непрестанно търсят нещо...

*

Uran

• 6041
« Отговор #23 -: Октомври 31, 2011, 09:16:50 pm »
:rolf: :rolf: :rolf: ;D :P
еми, така е в началното у-ще, аз ще се откажа от супер силите засега,
но искам пълна независимост и свобода, за да се наслаждавам на у-щето, а не да съм част от него,
да си правя квот си искам.... :P
Мисля, че точно от това имате нужда и никакви огледала за обратна връзка. :blink:

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #24 -: Октомври 31, 2011, 10:01:15 pm »
 ;D
може пък да сме на 3 ниво, да сме минали вече Алиса в страната на чудесата и В огледалния свят,
след като ни се позволява да мислим за други неща, и да ги визуализираме.... ;D
 :rolf: :yahoo:

както казваше любим мой учител - някой ни се карат, ни се водят...

Обратна връзка няма, когато хората не са на една честота... а в тоя форум е тотална какафония.... защото повечето хора са тук не заради астрологията или мистиката, а заради ЛИЧНИТЕ СИ ДРАМИ .

Нещото, заради което всъщност и аз попаднах тук (да си призная). Но астрологията помага, само когато знаеш къде отиваш.
« Последна редакция: Октомври 31, 2011, 10:36:56 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #25 -: Октомври 31, 2011, 10:07:49 pm »

:rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

« Отговор #26 -: Ноември 01, 2011, 09:06:10 am »
На мен астрологията ми помогна да видя целта, да осъзная силните и слабите си страни и в каква посока да се развивам. Показа ми езотеричната страна на живота и така се завъртяха нещата :) Така че крайната цел е една за всички, това което ни различава е пътят който си избираме, за да я достигнем.
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #27 -: Ноември 01, 2011, 09:27:58 am »
Бети,  :-[ има една страхотен "лаф"

Който иска, намира начин, който не иска, намира оправдание. ;D ;D

Един от най-близките ми хора бе Дракон и аз лично много ги харесвам. Устойчиви психически и царствени, наистина, ларж  :P.

Императорското семейство (мисля и в Китай и в Япония) е под знака на Дракона (НЕЩО, което ще зарадва и Синухе и Вещичка, защото се връзва с тяхната теория за рептилите, към която аз все още съм скептична.  ;D :P Но съм съгласна, че всичките аристократи и властващи днес ползват астролози и като цяло енергийните настройки на вселената, за да си гонят целите.)

И до колкото си спомням когато четох "Записки под възглавката" там много подробно е обяснено, кой цвят от какви аристократи може да се носи, ЖЪЛТИЯТ цвят беше императорския. Напълно противоположно на Западната традиция на Пурпура като царствен цвят. 

Сега пак препрочитам една любима моя книга на Carol Rushman - За предиктативните мотодики и тя доста говори за клиентите си в книгата. Не мисля, че всички са рептили, но всеки със собствен бизнес, човек, който трябва да взима сам решения се интересува от астрологията. Някой от клиентите и в последствие стават изключително влиятелни и УПРАВЛЯВАЩИ стотици, хиляди хора, някак не мога да се съглася, че всички тези ПРЕДПРИЕМАЧИ са рептили. Нито мисля, че Джеферсън е рептил, въпреки, че Декларацията на Независимостта толкова напомня Бунтът на Луцифер....

В САЩ животът е много труден - много бърз, хиляди възможности и много ясно знаеш, че ти носиш ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ за всяко свое действие. Но никога не съм срещала по-щастливи хора, хора с лично достойнство, хора не обвиняващи съдбата от американците. За разлика от мрънкащия българин, зарил се в мизерия, и гледащ у паницата на съседа.... тука всеки иска, но ако може да не работи, да не мисли..... 

В БГ плащам здравни осигуровки, за хора, които пушат, пият, преяждат и тн.... във Финландия, уж една от най-социалните държави, ако Ви кажа как е уредена здравната система ще Ви се до реве, няма "солидарност", а си мръднал, веднага те санкционират, 800 евро на месец медицински вноски (максимална заплата за държавата 4000 - 5000 евро) тук е ..... нещо НЕОПИСУЕМО...... така, че в БГ нито рептили, нищо не може да оцелее освен българи ;D ;D :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:
« Последна редакция: Ноември 01, 2011, 09:32:14 am от Anabell »

*

Anabell

• 2022
« Отговор #28 -: Ноември 01, 2011, 10:10:08 am »
Честит ден на БУДИ-телите.  :P ;D, кой събуден, кой не  :rolf: :rolf: :rolf:

« Отговор #29 -: Ноември 01, 2011, 10:47:13 am »
Бети,  :-[ има една страхотен "лаф"

Който иска, намира начин, който не иска, намира оправдание. ;D ;D

Един от най-близките ми хора бе Дракон и аз лично много ги харесвам. Устойчиви психически и царствени, наистина, ларж  :P.

Императорското семейство (мисля и в Китай и в Япония) е под знака на Дракона (НЕЩО, което ще зарадва и Синухе и Вещичка, защото се връзва с тяхната теория за рептилите, към която аз все още съм скептична.  ;D :P Но съм съгласна, че всичките аристократи и властващи днес ползват астролози и като цяло енергийните настройки на вселената, за да си гонят целите.)

И до колкото си спомням когато четох "Записки под възглавката" там много подробно е обяснено, кой цвят от какви аристократи може да се носи, ЖЪЛТИЯТ цвят беше императорския. Напълно противоположно на Западната традиция на Пурпура като царствен цвят. 

Сега пак препрочитам една любима моя книга на Carol Rushman - За предиктативните мотодики и тя доста говори за клиентите си в книгата. Не мисля, че всички са рептили, но всеки със собствен бизнес, човек, който трябва да взима сам решения се интересува от астрологията. Някой от клиентите и в последствие стават изключително влиятелни и УПРАВЛЯВАЩИ стотици, хиляди хора, някак не мога да се съглася, че всички тези ПРЕДПРИЕМАЧИ са рептили. Нито мисля, че Джеферсън е рептил, въпреки, че Декларацията на Независимостта толкова напомня Бунтът на Луцифер....

В САЩ животът е много труден - много бърз, хиляди възможности и много ясно знаеш, че ти носиш ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ за всяко свое действие. Но никога не съм срещала по-щастливи хора, хора с лично достойнство, хора не обвиняващи съдбата от американците. За разлика от мрънкащия българин, зарил се в мизерия, и гледащ у паницата на съседа.... тука всеки иска, но ако може да не работи, да не мисли..... 

В БГ плащам здравни осигуровки, за хора, които пушат, пият, преяждат и тн.... във Финландия, уж една от най-социалните държави, ако Ви кажа как е уредена здравната система ще Ви се до реве, няма "солидарност", а си мръднал, веднага те санкционират, 800 евро на месец медицински вноски (максимална заплата за държавата 4000 - 5000 евро) тук е ..... нещо НЕОПИСУЕМО...... така, че в БГ нито рептили, нищо не може да оцелее освен българи ;D ;D :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

Не знам за американците имам друго мнение, според мен те са овце, но не са виновни че отвсякъде ги потискат. Но пък като страна толкова вреди са нанесли на света, че може би сега ги изкупуват. Но това си е тяхната съдба. Виж за нас се изказа доста добре. Кой обаче се замисля за причината на това наше поведение. Какво печелим и какво губим от настоящата ситуация, която е непреходна и константна като че ли. Под пръста на Сатурн България като територия и население е неповторима  :57: Прекършваме всеки стандарт идваш отвън, сриваме всяка система и който се опита да ни наложи нещо бива опарен. "Нормалните" хора се страхуват да идват тук, това колкото ни пази, толкова и ни ограбва. Когато решим можем да се интегрираме перфектно, когато решим никога няма да се интегрираме в чужда страна. И от тук ми изниква мисълта дали всъщност ние не сме едновременно на-потисканите и най-свободните. Не случайно казвам територия и население, тук не говоря за държавност и социалност (общество). Не знам докъде ще я докараме, но съм оптимист и позитивист  :88:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #30 -: Ноември 01, 2011, 11:18:29 am »
България е една от първите държави в Европа, с наистина добра държавна организация, така, че в този смисъл САТУРН е много ясно проявен.  :P

5 века турско робство и тоталитаризма са ни опропастили. По принцип ТОТАЛИТАРНАТА система е сриваща за хората, особено за малка държава, където действа родниско-връзкарския метод.... човекът все пак е уникален. Не сме стадо. Ето това уважение към различността харесвам в англосаксонската цивилизация (нищо, че толкова много други неща не харесвам у тях).

Аз наблюдавам процесите около себе си, не знам дали съм толкова позитивна като теб. За едно съм съгласна България има потенциала, но повечето млади хора емигрират...... Имам съученици, които изкарват с абсолютно честен труд по 1/4 милион на година в Лондон, без бонусите. И не са там заради парите, а защото в БГ няма честна конкуренция и естествено като МЪЖЕ, това много ги дразни. Преди, когато бяха по-малки изобщо не ги интересуваше какво става с БГ, обаче сега гледам покрай изборите, ала бала и те гласуват, едни коментари във фейсбук.... но все пак това са единици....

Но хубавото е, че най-накрая се образуват класи. Хората не са еднакви, всеки има различни интереси и качества. Трябва да има хора с пари, които да инвестират, да създадат "стил", "ЕЛИТ", да има професионалисти, от които наистина се очаква да създават продукт (лично аз класифицирам себе си тук  :P ;D), да има средна класа, която да живее спокойно, да си гледа личния живот и децата и естествено минималния процент бедни, което е неизбежно - КАРМА. Мисля, че това вече се случва в БГ.

ЗА САТУРН - естествено една от любимите ми планети. Аз съм с изгряващ Сатурн,  :P ;D много добра планета си е. Не носи страдания и бедност; ние сами обичаме да си се ограничаваме, за да вложим повече енергия в едно нещо и за да постигнем по-добър резултат. Мисля, че България, не е зле заради Сатурн, Маргарет Тачър една от най-цапнатите през устата политици има изгряващ Сатурн и никога не съм чела по-точни социални анализи от нейните и мисля, че англичаните скоро няма да имат толкова добър министър прецедател, да не говорим, че бе първата жена мин. прецедател. Сатурн води до това. Тя дори (говоря по спомени) бе завършила първо висше Химия и тогава решава да запише второ - Право и да се занимава с политика - КОНСЕРВАТОР (и аз съм крайно консервативна  :P ;D). Сатурн е една много ИЗКРИСТАЛИЗИРАЩА планета. И Сатурн определено не отговаря за родниските връзки, които управляват България, тука Луната трябва да я търсим  ;D :rolf: :rolf: :rolf:     

*

Anabell

• 2022
« Отговор #31 -: Ноември 01, 2011, 11:27:28 am »
BlackBetty - само едно нещо още по повод на американците и ОВЦЕТЕ - те са изключително прагматични, обаче филм като Zeitgeist - направен само за 3 дни от един човек (евреин естествено, и той пълна откачалка, а и музикант), разпространяващ се безплатно, не мисля, че може да се създаде от немислеща нация.  ;D :P, сега средната им класа, са си Отнесени от вихъра, ама в БГ не е ли така също  ;D :rolf: :rolf:

Навсякъде ХОРАТА са еднакви, обаче Социалната система не е.

« Отговор #32 -: Ноември 01, 2011, 12:04:38 pm »
Сатурн е учител, както може да те напътства така и може с един шамар да ти отвърти главата. Естествено за мен астрологията е като снимка (отпечатък) на живота и всичко останало. По повод средната класа, Бг е малка държава и тук наблюдавам Отнесени от вихъра във всички класи и почти не наблюдава средната такава. Тези които все пак успяват да вържат двата края не са средна класа според мен. Ти наистина си много консервативна и определено изгряващият Сатурнчо се усеща. Аз съм със Сатурново слънце и Дева на АС, обаче разделям духовното от материалното защото въпреки немотията може да се гради духовност, както и при материален излишък. При цялото населени на САЩ нормално е да има и доста мозъци така да се каже. Но ти сама каза, че тази страна не е отдавна англо-нещо си, а си е еврейска  :blink: (естествено не в прав текст). Но сега определено България е в центъра на вниманието, мисля че когато начина ни на мислене се промени поне мъничко отражението като цяло ще е голямо :) Промяната няма да дойде от управляващите, а от всеки българин поотделно и друг няма да може да ни оправи!

*

Anabell

• 2022
« Отговор #33 -: Ноември 01, 2011, 02:04:34 pm »
 ;) нация без ЕЛИТ не може да прокопса, масата=средната класа навсякъде е ......... повтаряща моделите зададени от някой друг. За САЩ евреите, Китай техни си "аристократи", Англия - рептили  ;D :rolf:

Но няма как - то и самата астрологична карта е кръг - нещата са навързани. Ако доминира някъде прекалено много Луна (род, роднински връзки и тн.) ефектът е един и със сигурност не е БАЛАНС и хармония, ако доминира Сатурн (обективност, неприемане на емоциите като фактор, закони, институции) - ефектът пак не е добър. Ако трябва да съм честна наистина колкото повече остарявам и човешките отношения около мен започват да са регулирани с договори и правила се чувствам по-добре. Всеки си знае отговорностите и си плаща "цената". Сатурн не се зарежда от емоции, не това е важно за него като енергия. Това съм забелязала и при приятелите си Телци и Деви.

Например ако нашият сайт беше професионален сайт и някой плати 200 лева за хороскоп, който не се сбъдне ще си търси правата и рано или късно, щеше да се знае кой е добър астролог, кой не, а сега всичко е една каша и емоция..... и някакви хорица, само защото са "милички" се пласират като добри астролози. А всъщност лично моите наблюдения ми показват, че съвсем други хора са доста по-успешни астролози. Това има значение за мен, толкова до колкото повечето теми тук излизат от сферата, която ме интересува - астрологията, духовното пробуждане и се пренасят в сферата на личните нападки. Това в реалният свят не е възможно. Сатурн добре си е поел функцията да балансира разхода на ресурсите.  ;D ;D И да учи.  :P Винаги ги има тези, които говорят нон стоп, обаче когато трябва наистина да се свърши работа..... :P :rolf: :thinking:
« Последна редакция: Ноември 01, 2011, 02:23:08 pm от Anabell »

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #34 -: Ноември 01, 2011, 02:59:14 pm »
От толкова смешно търкаляне ще станеш като точилка.  :rolf:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #35 -: Ноември 01, 2011, 03:30:39 pm »

Благодаря за загрижеността  :P ;D :rolf:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Ноември 01, 2011, 03:53:18 pm »

Всеки си има по някой любим емотикон... Тоя го харесвам и аз, но го използвам само в определени случаи. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #37 -: Ноември 01, 2011, 03:58:08 pm »
 :85: :72: Тия двата са the best :D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #38 -: Ноември 01, 2011, 11:22:24 pm »

).
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 02:00:57 am от Синухе »

*

Anabell

• 2022
« Отговор #39 -: Ноември 02, 2011, 09:59:24 am »

За императорското японско семейство съм чувал,че са си баш рептили за това и никой няма досег до него,дори май по ТВ не го дават-не е като да не могат да излъчват от двореца или там каквото е,ако става въпрос за мерки за безопасност,нали  :rolleyes:

Има логика жълтото да е императорски цвят за китайци-до колкото в китайската астрология се тачат 2 планети-Сатурн и Меркурий, отразявайки ценностната им система.

Е Вие ме разбивате с тези РЕПТИЛИ  :blink: ;D, чела, недочела съм някакви неща, дайте ми линк, инфо, за добра статия, книга, за да видя цялостно нещата, малко да се задълбоча.

Стана ми интересно за ценностната система на Изтока и Сатурн и Меркурий, "астрологично погледнато", може ли малко повече информация.

Не те провокирам и не се заяждам  ;D интересно ми е защото, аз никога не съм се чувствала добре в Западноевропейската ценностна система, тази бутафорност, лъскавост и повърхностност, която се цени - точно както ти каза по Юпитер и Венера не ми допадат. При мен Сатурн е доминантен и винаги съм съжалявала, че се наложи Западноевропейския модел на живот на Глобално ниво. САЩ с протестантската си ценностна система (не знам протестантството под коя планета е) ми допада МНОГО повече, като начин на живот от западна Европа и Хедонизма, който се шири там. Доколкото си спомням Християнството е под Юпитер? Исляма - Луна и Венера.