Здравей Гост

Пълно лунно затъмнение 10 Декември 2011

• 128 Отговора
  • 21806 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re: Пълно лунно затъмнение 10 Декември 2011
« Отговор #20 -: Ноември 01, 2011, 09:59:23 pm »
Бравоооо
Аз догодина имам на 20 май на десцендента и после на 13 ноември на асц.
http://eclipse.gsfc.nasa.gov/SEgoogle/SEgoogle2001.html

Що ли не умрех по-рано.  :cry3:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #21 -: Ноември 01, 2011, 10:10:58 pm »
някой преживял затъмнение по тази ос?

няма прескочил или? :rolleyes:

След Слънчевото затъмнение от 2010 г. в/у АСЦ - всичко още ми е " затъмнено "
( стъпвам пипнешком в мрака ) 
Естествени минерали и амулети

« Отговор #22 -: Ноември 01, 2011, 10:12:12 pm »
е, тук ще се ...променяме, да не кажа мрем ;D
попада върху АС-ДС ведно с пр. Луна и тя там

И аз това искам да питам... ;D

Виж пренаталното къде ти е? :-\
Аброад,няма да се повтарям,защото осите са ни близки.При мен затъмнението е в точен съвпад с натален Нептун,на 4 гр от АС-ДС и на около 1 гр.от прогресивната Луна,която по същото време е в сходящ квадрат с наталната Луна,а и транзитните възли ще се задържат за около 2 месеца на оста АС-ДС (точен съвпад),приказка!Нещата като гледам отиват към емоции и много носни кърпи ама пък то досега не беше по-различно и май ще има обрат,който отчасти започна.
Марая ме накара да погледна пренаталното затъмнение - хм то ми е в съвпад с у7 Меркурий и януари месец пълнолунието е в точен съвпад с пренаталното лунно затъмнение и Меркурия (доколкото си спомням твоето Слънце,Аброад също е там,така че отново си в кюпа) да става каквото ще и все се надявам да е за добро!
Докато дишаш...надявай се!

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #23 -: Ноември 02, 2011, 10:16:56 am »
можеш ли да ми кажеш, от кой сайт е свалена или с коя програма се прави ?

;D :P

-------------------------------------
И ако може да ми кажеш, как да качвам така снимки, за да не ги прикачам с attach функцията. Ако трябва на лични, за да не се спами  ;D

От тук
файлът е .pdf, последователно - маркираш с мишката цялата картинка с ляв бутон (обикновено цвета се променя), с десен бутон избираш опция Copy Image и Paste във формат .png (приложението Paint), например, за да го трансформираш във формат, удобен за качване тук http://imageshack.us/ да речем - това, ако не ти се търси или нямаш директна програмка за конвертиране
после поставяш директния линк от сайта между скобите  или с други думи бутона (с картинка) под B най-горе в ляво

:08: :clap:
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #24 -: Ноември 04, 2011, 08:53:30 am »
е, тук ще се ...променяме, да не кажа мрем ;D
попада върху АС-ДС ведно с пр. Луна и тя там

аз съм преживяла Лунно на Асц. на 07-09-2006- върху нат.Марс/Уран/Плутон
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

abroad

• 2187
« Отговор #25 -: Ноември 04, 2011, 10:14:10 am »

аз съм преживяла Лунно на Асц. на 07-09-2006- върху нат.Марс/Уран/Плутон

нещо специално в тоз период?

*

Grace

• 2257
« Отговор #26 -: Ноември 17, 2011, 03:07:02 pm »
Цитат на: kaily link=topic=5717.msg241828#msg241828 date=1320181
[/quote

На 21ви е ... и как не обърнах внимание,че дори е частично затъмнение  :lol:
На тази дата шЪ съ крия,че може да се мре,фраш съм от точни аспекти само на тази дата  ;D

:o :o :o

Какво е решила тази луда вселена,толкова енергии на едно място не е добре-оргия от всякъде,
Бай Мильо нали казваше,че май бил края на света,
та сигурно е гледал моята карта  ;D

Отгоре на всичкото 21.5. е ден който има и лично значение за мен поради два фактора...
не познавам картата ти. в кой дом  ти се пада затъмнението и само Уран ли аспектира? според цикъла Сарос това затъмнение носи положителна енергия - успех, дългоочакван пробив...

*

Grace

• 2257
« Отговор #27 -: Ноември 17, 2011, 03:09:04 pm »
не познавам картата ти. в кой дом  ти се пада затъмнението и само Уран ли аспектира? според цикъла Сарос това затъмнение носи положителна енергия - успех, дългоочакван пробив...
 :blink: сори, не се оправям мн добре с copy/paste....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #28 -: Ноември 17, 2011, 03:12:20 pm »
Акцента на това затъмнение попада в опасна близост с Асц от натала... ;D
Добрата новина е , че серията наистина е добра...Засегнати са и възлите..които в картата ми имат особено място и значение според всички астрологични школи...
Вероятно ще имам какво да докладвам....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #29 -: Ноември 17, 2011, 05:31:13 pm »
Марая, отсега се обзалагам ...връзки, връзки, връзки..и партньорства.. :blink:

а относно затъмненията на 10 дек. и 25 ноември - объркване, изтощение, разочарования, липса на правилна преценка...пак според Сарос. да му мисли на който му аспектира точно в натала. при мен, Слънчевото на 25-ти - точен съвпад с IC и тригон Сатурн в 8 дом.
някой с подобно преживяване? ... нямам намерение да се местя..., нито да преустройвам дома,..нито да купувам/продавам недвижим имот... 
Дано не е Началото на Края..незнайно на какво.. :blink:
« Последна редакция: Ноември 17, 2011, 05:42:37 pm от Grace »

*

Stella

• 7765
« Отговор #30 -: Ноември 17, 2011, 06:34:03 pm »
Лунното затъмнение съвпада с моя десцендент, а Слънцето е точно на асцендента ми.
Освен това оста Асц.-десц. на точния момент на затъмнението почти съвпада с моята натална хоризонтала, само, че обърната - при мен изгрява Стрелеца. Какво ще ми предскажете?  :-[
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #31 -: Ноември 17, 2011, 06:43:18 pm »
Какво ще ми предскажете?  :-[

ние с еднакви АС ли бяхме :-\, защо си мисля, че не бяхме
за справка за предсказанието виж по-горе - обичайното за мен разочарования и какво беше още, шегувам се :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #32 -: Ноември 17, 2011, 06:48:58 pm »
Марая, отсега се обзалагам ...връзки, връзки, връзки..и партньорства.. :blink:

а относно затъмненията на 10 дек. и 25 ноември - объркване, изтощение, разочарования, липса на правилна преценка...пак според Сарос. да му мисли на който му аспектира точно в натала. при мен, Слънчевото на 25-ти - точен съвпад с IC и тригон Сатурн в 8 дом.
някой с подобно преживяване? ... нямам намерение да се местя..., нито да преустройвам дома,..нито да купувам/продавам недвижим имот... 
Дано не е Началото на Края..незнайно на какво.. :blink:

Благодаря! :wub:
Само , че визираме слънчевото..и серията е характерна за слънчевото....И ДА!-Така е...,там ще е поставен акцента...
Знаеш ли...,звучиш някак си положително и доста познато...Това ми допада...
По отношение на лунното - засяга ми Плутон и Уран в съвпад с Мц.... ;D ;D
Но аз харесвам каретата и ги намирам за много положителни....

Ето ти нещо красиво....Благодаря за включването и коментара....http://www.youtube.com/watch?v=n4TddB8Ibko&feature=related

Дано ти хареса...,на мен много ми допада....
Хубава вечер!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #33 -: Ноември 17, 2011, 07:57:47 pm »
 При лунното затъмнение Слънчо ми е в точен съвпад с вертекса в 5 дом.
Някакви идеи?

*

Stella

• 7765
« Отговор #34 -: Ноември 17, 2011, 08:17:42 pm »
Какво ще ми предскажете?  :-[

ние с еднакви АС ли бяхме :-\, защо си мисля, че не бяхме
за справка за предсказанието виж по-горе - обичайното за мен разочарования и какво беше още, шегувам се :P

Домификацията ни е приблизително еднаква. :blink:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #35 -: Ноември 17, 2011, 09:08:29 pm »
Ето ти нещо красиво....Благодаря за включването и коментара....http://www.youtube.com/watch?v=n4TddB8Ibko&feature=related
мнооого relaaaxing....наистина. благодаря.  :blink:

Stella, мисля, че някой ще направи крачка към теб.Тези затъмнения са особено значими за взаимоотношенията на Стрелец и Близнаци, или хора като теб с тези знаци по оста Асц/Десц. Наблюдавам го около мен, стари връзки се възобновяват, други се прекратяват или преосмислят, нови се завързват...зависи, разбира се и какъв ти е натала / за по-голяма прецизност/

*

Stella

• 7765
« Отговор #36 -: Ноември 17, 2011, 09:19:52 pm »
мнооого relaaaxing....наистина. благодаря.  :blink:

Stella, мисля, че някой ще направи крачка към теб.Тези затъмнения са особено значими за взаимоотношенията на Стрелец и Близнаци, или хора като теб с тези знаци по оста Асц/Десц. Наблюдавам го около мен, стари връзки се възобновяват, други се прекратяват или преосмислят, нови се завързват...зависи, разбира се и какъв ти е натала / за по-голяма прецизност/

Много благодаря! ;)
С удоволствие ще я поставя.

*

Stella

• 7765
« Отговор #37 -: Ноември 18, 2011, 11:07:33 am »
Това затъмнение е уникално с тази ЛФ на асцендента. Дано близостта на Луната с нодалната ос да не се прояви с някой катаклизъм, както обикновено става и ЛФ на асцендента да спаси положението, макар да не ми се вярва, щото по мои наблюдения нещата се случват преди точния ден и час.

*

Asol

• 4140
« Отговор #38 -: Ноември 18, 2011, 02:30:29 pm »
Синухе, имаш си тенденции ориентирани професионално и вероятно е да е това. Също така обаче може да има отношение и към транзита към Венерата ти, ако все още не е излязъл на дневен ред. Работата може да е добре платена. А и ще имаш подкрепа от приятелите в начинанията си.
« Последна редакция: Ноември 18, 2011, 02:41:34 pm от Asol »

« Отговор #39 -: Ноември 18, 2011, 03:01:15 pm »
  И аз да се отчета и при мен ще има затъмнения - пък знае ли се, може и да се осветля - нещо по АСЦ-ДСЦ - но в домовете на кармата ще да е 12-6-ти, а и Лилитката е аспектирана - така че ще има развръзки опять...А вижте синастричната карта с деня на затъмнението, моя милост е вътрешната карта.