Здравей Гост

Пълно лунно затъмнение 10 Декември 2011

• 128 Отговора
  • 21854 Прегледи
Re: Пълно лунно затъмнение 10 Декември 2011
« Отговор #40 -: Ноември 18, 2011, 07:50:41 pm »

аз съм преживяла Лунно на Асц. на 07-09-2006- върху нат.Марс/Уран/Плутон

нещо специално в тоз период?

три месеца по късно почнах работа, тотално различна от предишните, Уран е У6
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #41 -: Ноември 19, 2011, 07:16:29 pm »
Сега намерих едно такова при мен 2003.

и той к'во ;D

Аброад, 2003-та основно смяна на работа ме е занимавала, даже около самото затъмнение - значи явно е фактор; при партньорства - там са се върнали някви ситуации за доизживяване, ама нищо особено, и неудовлетворителни като очакван резултат, не успях да се сетя за нещо значимо сякаш.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #42 -: Ноември 19, 2011, 07:31:51 pm »
затъмнение на Асц. е в каре към МС и там носи промени, или в дома

*

abroad

• 2187
« Отговор #43 -: Ноември 19, 2011, 07:35:25 pm »
strelicka, при мен са в секстил :blink:
ще видим, поне като статистика ще послужа, като ме омине
 :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #44 -: Ноември 19, 2011, 07:41:10 pm »
затъмнение на Асц. е в каре към МС и там носи промени, или в дома
Аз нямам, но пък е секстил на Меркурий в 10 дом, и от там са възникнали.
И други аспекти са налични, но промяната основна е това.

За моята карта слънчевите са свързани с доста по-осезаеми и важни събития, принципно.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

abroad

• 2187
« Отговор #45 -: Ноември 19, 2011, 07:51:47 pm »
За моята карта слънчевите са свързани с доста по-осезаеми и важни събития, принципно.

мда, това е от значение, но аз нямам наблюдения
би следвало при мен определящи да са и Лунните, но миналогодишното декември месец в съвсем точен съвпад със Сатурн не свързвам с нищо до тук :thinking:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #46 -: Ноември 28, 2011, 03:54:42 pm »
Затъмнението е акцентирано с Купидон.... :-\

Поогледайте как ще бъдат аспектирани при Вас Венера , Юпитер...по време на затъмнението.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #47 -: Ноември 29, 2011, 05:41:02 pm »
Ето ти нещо красиво....Благодаря за включването и коментара....http://www.youtube.com/watch?v=n4TddB8Ibko&feature=related
мнооого relaaaxing....наистина. благодаря.  :blink:

Stella, мисля, че някой ще направи крачка към теб.Тези затъмнения са особено значими за взаимоотношенията на Стрелец и Близнаци, или хора като теб с тези знаци по оста Асц/Десц. Наблюдавам го около мен, стари връзки се възобновяват, други се прекратяват или преосмислят, нови се завързват...зависи, разбира се и какъв ти е натала / за по-голяма прецизност/

Много благодаря! ;)
С удоволствие ще я поставя.

Stella, гледам ти картата и си мисля....по повод на затъмнението на 10-ти...тригон с натална Луна - вероятно ще бъдеш по-чувствителна, емоционална, докачлива дори. Едновременно с това активира и Слънцето - възможно ли е да бъдат засегнати отношенията ти с някой мъж? Според мен не е изключено да активира и оста 2-8 дом, финансите...може би тези на мъжа ти? или някой финансов въпрос най-после да намери разрешение..макар че като ти гледам транзита на Сатурн към Юпитер и Марс, по-скоро си представям ограничения. как се прояви при теб транзита на Нептун към Марс? дали пък не се е появила някоя нептунова личност около теб напоследък..? а при мен, направо ми разми цялата енергия... :)   
...и още нещо...казах ти..връзките ще са на фокус. и прогресивната ти луна е вече във Везни...май ще позная...чакат те интересни две години..:)
« Последна редакция: Ноември 29, 2011, 05:46:36 pm от Grace »

« Отговор #48 -: Ноември 30, 2011, 07:48:41 am »
strelicka, при мен са в секстил :blink:
ще видим, поне като статистика ще послужа, като ме омине
 :blink:
и понеже не си знаеш точният,
секстила е възможност,възползвай се,ако ти я предложат

« Отговор #49 -: Ноември 30, 2011, 07:53:04 am »
Синухе, имаш си тенденции ориентирани професионално и вероятно е да е това. Също така обаче може да има отношение и към транзита към Венерата ти, ако все още не е излязъл на дневен ред. Работата може да е добре платена. А и ще имаш подкрепа от приятелите в начинанията си.

Дано е това,мерси,мен друго ме притеснява по 6ти,но каквото такова.

Нухе, нали си го уважаваш Уран в 3 постоянно,с астрологията, що се притесняваш за това като упр.6

« Отговор #50 -: Ноември 30, 2011, 10:23:47 am »
на 4-09-2007 почина дом.любимец- кокер шпаньол, от старост беше на 15 години :'(

малко преди Сл.затъмнение в 1 дом върху Плутона,а там е и Уран,У6 ,което бе  на 11-09 в 18,27 Дева
активирало е тр.Уран в 7 опозе на Плутон :'( и тр.Нодална 12-6

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #51 -: Декември 06, 2011, 01:31:03 pm »
Гледам го от известно време ~ затъмнението...  Точно в съвпад с наталната ми Луна е - т.е. Слънцето е в съвпад с Луната, а тр. Луна в опозиция.

Прави ми впечатление в мунданната карта, че самото затъмнение е и по оста на възлите - т.е. има допълнително натоварване като символика и значение.

При мен се случва по 2-ри ~ 8-ми дом; казват, че Лунациите отключват събитията, отразени в транзитната и прогресивната карти... В случая предполагам, че ще има влияние върху емоциите и финансите...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Asol

• 4140
« Отговор #52 -: Декември 06, 2011, 01:52:59 pm »
То и затова е затъмнение, защото е в близост до нодалната ос.

*

Asol

• 4140
« Отговор #53 -: Декември 07, 2011, 10:37:49 am »
passion-desire, интересно ще ми бъде ако споделиш какво мислиш за това лунно затъмнение под формата на архетипни модели.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #54 -: Декември 07, 2011, 10:57:05 am »
Ето ти нещо красиво....Благодаря за включването и коментара....http://www.youtube.com/watch?v=n4TddB8Ibko&feature=related
мнооого relaaaxing....наистина. благодаря.  :blink:

Stella, мисля, че някой ще направи крачка към теб.Тези затъмнения са особено значими за взаимоотношенията на Стрелец и Близнаци, или хора като теб с тези знаци по оста Асц/Десц. Наблюдавам го около мен, стари връзки се възобновяват, други се прекратяват или преосмислят, нови се завързват...зависи, разбира се и какъв ти е натала / за по-голяма прецизност/

Много благодаря! ;)
С удоволствие ще я поставя.

Stella, гледам ти картата и си мисля....по повод на затъмнението на 10-ти...тригон с натална Луна - вероятно ще бъдеш по-чувствителна, емоционална, докачлива дори. Едновременно с това активира и Слънцето - възможно ли е да бъдат засегнати отношенията ти с някой мъж? Според мен не е изключено да активира и оста 2-8 дом, финансите...може би тези на мъжа ти? или някой финансов въпрос най-после да намери разрешение..макар че като ти гледам транзита на Сатурн към Юпитер и Марс, по-скоро си представям ограничения. как се прояви при теб транзита на Нептун към Марс? дали пък не се е появила някоя нептунова личност около теб напоследък..? а при мен, направо ми разми цялата енергия... :)   
...и още нещо...казах ти..връзките ще са на фокус. и прогресивната ти луна е вече във Везни...май ще позная...чакат те интересни две години..:)

Благодаря, Грейс! дано да се окажеш права...имах един период на аскетизъм, последван от бурни страсти, но не исках да се задълбочавам в изграждане на взаимоотношения, защото се бях уморила. Сега е момента, няма къде да избягам с прогресивна Луна във Везни. но няма да е гладко, понеже прави опозиция с прогресивното Слънце в Овен. Спасява ме от окончателен разрив само това, че Пр. луна е в тригон с наталните светила-аспектите към наталните планети са по-важни.

А тригонът на Нептун към натален Марс ми дойде направо като "манна небесна". Много ме релаксира и ми помогна да се отпусна за дълъг период от време. Преди него имах дълъг период на стрес и Нептун в тригон с марс ми помогна да се отпускам физически и да се възстановам. Благодарна съм на този аспект. Като мине Нептун в Риби и пусне Марса ми, дано не ме завърти водовъртежа отново...дано съм си научила урока.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #55 -: Декември 07, 2011, 01:03:22 pm »
passion-desire, интересно ще ми бъде ако споделиш какво мислиш за това лунно затъмнение под формата на архетипни модели.  :blink:

"Императрицата-Интелектуал" и " Кралят-Оракул",ще "изконсумират" взаимоотношенията помежду си,благодарение на "Авантюристът". ;) :P

Ще хвърчат искри при сблъсъка на рогата, май. Консумацията няма да протече гладко, струва ми се.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #56 -: Декември 08, 2011, 07:59:19 am »
 :rolleyes: ще имат ли публика

*

Yaya

• 2265
« Отговор #57 -: Декември 08, 2011, 08:06:45 am »
Привет! Да се включа в обсъждането - слава богу, при мен сега няма точни аспекти  ;D да не дърпам дявола де, ама съм спокойна.
Не е като при една позната - по оста ИЦ/МЦ в точен съвпад с тригон към У2 и У9 и опозиция към У7  :-X

Стела, ще ми е интересно как ще ти се отрази затъмнението. I`ll be watching you  :wink2:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #58 -: Декември 10, 2011, 11:00:12 am »
Много ми хареса израза на Милки : Как сте? "Пълнолуднахте" ли вече?

*

Grace

• 2257
« Отговор #59 -: Декември 10, 2011, 11:08:05 am »
чакам тези със засегнатите 1-7 дом да се изкажат..... че затъмнението е в съвпад с Лунните възли. кармичните връзки ще са на фокус. хайде Стрелци и Близнаци по оста 1-7 дом, наблюдавайте и казвайте  :blink: