Здравей Гост

Пълно лунно затъмнение 10 Декември 2011

• 128 Отговора
  • 21845 Прегледи
Re: Пълно лунно затъмнение 10 Декември 2011
« Отговор #60 -: Декември 10, 2011, 11:09:42 am »
Има ли оцелели, има ли умрели?  ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #61 -: Декември 10, 2011, 11:21:49 am »
чакам тези със засегнатите 1-7 дом да се изкажат..... че затъмнението е в съвпад с Лунните възли. кармичните връзки ще са на фокус. хайде Стрелци и Близнаци по оста 1-7 дом, наблюдавайте и казвайте  :blink:

до точния час на затъмнението има време, едва ли веднага, сега и днес ще се прояви - отложих самоубийството
няма как затъмнение да е далеч от възлите по принцип

*

Grace

• 2257
« Отговор #62 -: Декември 10, 2011, 11:28:40 am »
уместна забележка  :blink:
но отзиви ще чакам .... :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #63 -: Декември 10, 2011, 12:03:23 pm »
Забеллязахте ли , че затъмнението е неприлично опасно с Купидон... :-\ ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #64 -: Декември 10, 2011, 03:59:28 pm »
Марая, какво за Купидон? Защото моя снощи изстреля едни стрели...не е истина! И сега съм..меко казано зле!

« Отговор #65 -: Декември 10, 2011, 04:36:13 pm »
до точния час на затъмнението има време, едва ли веднага, сега и днес ще се прояви - отложих самоубийството
няма как затъмнение да е далеч от възлите по принцип

изчакай възнасяме се групово и на промоция,безплатни разговори до 300000000000 минути със близките на земята....
така на лунно затъмнение ще се откажем от всички вредни навици, с изключение на говоренето ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #66 -: Декември 10, 2011, 04:40:30 pm »
Много ми хареса израза на Милки : Как сте? "Пълнолуднахте" ли вече?

не напълно луднахме, ама сме така от 20 години, та никое пълнолудие не може да ни се опре ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #67 -: Декември 10, 2011, 04:50:37 pm »
Купидон е астероид. Ето кодовете на някои от т.нар. любовни астероиди в astro.com

Amor - 1221,
Eros - 433,
Cupido - 763 (за Купидон от ураническата астрология h40 Cupido),
Psyche - 16.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #68 -: Декември 10, 2011, 05:39:59 pm »
Хахаха, по пълнолуние се изпокарах с майка ми лошо! Проблемът е, че не виждам аспектите за това  :-\
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #69 -: Декември 10, 2011, 06:22:17 pm »
Мда, въпросния Купидон ми минава над Слънцето.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #70 -: Декември 10, 2011, 06:31:06 pm »
Мда, въпросния Купидон ми минава над Слънцето.

Показател за любовна връзка... ;) ;D...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #71 -: Декември 10, 2011, 07:27:14 pm »
На мен ми е точно върху У3 в 10ти дом. Затъмнението ми е по оста 2/8.  :-\

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #72 -: Декември 10, 2011, 08:00:11 pm »
Доста треперих какво ли ще ме чака, защото пълнолудията по принцип не са добри аспекти, а пък това ми се натресе баш на партньорската ос (до 1 градус). Случи се по оста Асцендент-десцендент, като слънцето е на асцендента, а луната на десцендента. Само, че при точната опозиция на светилата, мунданно изгряват Близнаците, а в моя натал - Стрелеца.

Никога няма да забравя това пълнолуние - то доведе до бурно развитие отношенията ни в положителен смисъл. Рано е още да се хваля, но не мога да се сдържа. Странно, а уж новото начало е по новолуние.;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #73 -: Декември 10, 2011, 08:21:26 pm »
Stella, мисля, че някой ще направи крачка към теб.Тези затъмнения са особено значими за взаимоотношенията на Стрелец и Близнаци, или хора като теб с тези знаци по оста Асц/Десц. Наблюдавам го около мен, стари връзки се възобновяват, други се прекратяват или преосмислят, нови се завързват...зависи, разбира се и какъв ти е натала / за по-голяма прецизност/
Доста треперих какво ли ще ме чака, защото пълнолудията по принцип не са добри аспекти, а пък това ми се натресе баш на партньорската ос (до 1 градус). Случи се по оста Асцендент-десцендент, като слънцето е на асцендента, а луната на десцендента. Само, че при точната опозиция на светилата, мунданно изгряват Близнаците, а в моя натал - Стрелеца.
Никога няма да забравя това пълнолуние - то доведе до бурно развитие отношенията ни в положителен смисъл. Рано е още да се хваля, но не мога да се сдържа. Странно, а уж новото начало е по новолуние.;D
изобщо не се учудвам на това, което пишеш, Стела  :blink: спомням си картата ти - затъмнение в 7-ми дом на Дсц. при това тригон към светилата. Какво друго да очакваш?! и никак не е странно - както сама казваш -" доведе до бурно развитие". точно това е значението на пълнолунието - кулминация, развитие, разрешаване.

*

abroad

• 2187
« Отговор #74 -: Декември 10, 2011, 08:36:41 pm »
дрън-дрън, затъмнението отключва, ако има какво да отключи, ако няма - всеки според наталните си предпоставки

*

Grace

• 2257
« Отговор #75 -: Декември 10, 2011, 08:53:30 pm »
abroad, затъмненията играят роля в зависимост от дома или домовете в които попадат. а ако са ъглови домове, значението е още по-голямо. не е задължително винаги да са свързани с фрапиращи събития, но, ако са засегнати и ЛИЧНИ планети/тесен орбис/ влиянието е значително. това е елементарно, дори за средно напреднал в астрологията  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #76 -: Декември 10, 2011, 08:55:26 pm »
Затъмненията може и да не изиграят роля, ако няма и още нещо. За Стела го предполагах, но то си има и други фактори.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #77 -: Декември 10, 2011, 09:25:10 pm »
Е, Стела, браво! Какви хубави неща се случвали по пълнолуние, а?

А Шопенхауер

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #78 -: Декември 10, 2011, 09:27:24 pm »
Супер, тела, радвам се за теб! Дано да е за постоянно. При мен няма как да е!

« Отговор #79 -: Декември 10, 2011, 11:01:46 pm »

Супер Стела, радвам се за теб  :blink:. При нас осите са обърнати, нали така, значи на мен Луната ми е на асцедента, а Слънцето на Десцедента - какво отчитам по това пълнолуние - точно по времето му чатих с Парчето, но връзката беше лоша и бавна и го усещах нещо унил....много плах. Пък аз раздразнена....Но вътрешно спокойна.....Иначе на пълнолунията ми върви на моабети :49: ха наздраве, на всички !