Kepler е около 300 $, но има всичко, изключително подробна информация и над 30 вида хороскопи (древните, средновековните, драконически, по всяка планета на асцендент, всякакви синастрии, композити, прогресии, няколко карти наведнъж и тн... МНОГО добри интерпретации, включително на ураническите, по хармонии и тн. и което ме е учудвало всички градове, които съм ползвала в БГ, програмата ги има въведени автоматично).
МНОГО опции и .... за ведическите карти не мога да гарантирам, че са правилни, но за тези, от които разбирам до сега не ме е предавала програмката. Моя приятелка плати на астроложка в САЩ, уж за точен хороскоп и и пратиха хороскоп автоматично генериран от Кеплер.... нито една корекция не беше въвела астроложката, проверихме го целия.
Програмата ми я инсталира приятел, който се занимава сериозно с астрология, не съм я купувала. Трябва да я има из нета.
Аз години наред съм ползвала тази
http://www.astrolog.org/astrolog.htmграфиката не е добра, но има опции, които много други програми нямат и е безплатна.
Кеплер, понякога е много сложен, но честно си казвам, че ползвам не повече от 10% от опциите му, той е около 500MB, но ми спестява много изчисления на ръка (преди прогресиите изчислявах на ръка и тн.). Но за интерпретации по-добра програма не съм срещала. Препоръчвам я.