The_One, Плутон е на 5гр над АЦ, а Сатурн вече е на 4гр в 1 дом. АС е Везни, а Сатурн е съуправител на 3ти дом, в 11д. Няма причина, освен положението на транзитния.
Във Везни не би трябвало да е толкова тежко, може би когато се разпадне аспекта с Луната изведнъж ще ти олекне. Плутон в 12 в аспект с тр. Сатурн ще ти поореже доста илюзии, дори ще промени някои от генералните ти схващания...един вид ще си преработиш основата, онова зрънце от съзнанието, около което се наслагва всичко останало. Нормално е да си объркана, но пак повтарям - заедно Плутон и Сатурн създават, не само рушат.
Преди две години, може би и повече - сега не ми се проверява, транзитен Плутон ми мина през Асц., където е нат. Сатурн. Стигнах дъното на емоционалната разруха, всичко в мен се разпадна, бях и в доста трудна ситуация. След това се появиха нови професионални възможности, благодарение на които доста се развих, намерих нова среда, нови контакти - започна съвсем ново начало и се чувствах толкова укрепнала, силна, осъзната, че нищо не можеше да ме разтревожи.
При теб е възможно да мине по-леко, защото на моя Асц. освен Сатурн са цяла компания - Марс, Уран, Нептун, че и в Козирог, а съвпада Венера-Луна-Юпитер не мога да ти опиша как ми раздува емоциите.
Ако трябва да обобщя - ще имаш вътрешно реорганизиране, след което ще се усетиш наясно и уверена. Когато Сатурн се обърне ретрограден още повече ще задълбаеш в стари проблеми, допускам, че ще прекъснеш контакти с хора, които усещаш като вредители, но ще е за твое добро.
Неудовлетворението ти по темите за партньорства и роднини ли е? Или е насочено към твои действия, дори качества, над които ти се иска да поработиш?