Здравей Гост

За изключенията в астрологията

• 54 Отговора
  • 7676 Прегледи
*

abroad

• 2187
За изключенията в астрологията
« -: Ноември 08, 2011, 06:31:07 pm »
гледам, че повечето прогностиката повлича :P

На кой какво е трябвало, а не му се е случило или получило? ;D
Любимата проработка или ниво на осъзнаване ли са само причините? Грешен час на раждане, при някои направо и ден.
При трети може и да е полезно да не знаят, но тогава възниква въпросът Защо? Ако си търсим обяснения могат много да се намерят, но дали и доколко са валидни е също предмет на темата.

:rolleyes:

*

Stella

• 7765
Re: За изключенията в астрологията
« Отговор #1 -: Ноември 08, 2011, 10:09:13 pm »
В прогностиката на взаимоотношенията има много изключения. Положителен аспект на транзитен Плутон към У7 на единия партньор, съчетан с негативен такъв към У5 на другия партньор може да доведе до разрив на взаимоотношенията, без да има показания под формата на негативни аспекти към картата на първия.

Фиксирани знаци на оста на взаимоотношенията 1-7 дом не е гаранция за устойчив брак, както се счита, щом У1 е в опозиция на У7 в натала и особено, ако Уран е замесен.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #2 -: Ноември 08, 2011, 10:44:59 pm »
Фиксирани знаци на оста на взаимоотношенията 1-7 дом не е гаранция за устойчив брак, както се счита, щом У1 е в опозиция на У7 в натала и особено, ако Уран е замесен.

А ако Уран е в първи дом, в скорпион, пак ли е така... пак ли няма гаранция за устойчив брак?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #3 -: Ноември 09, 2011, 08:57:42 am »
по повод една тема в която се твърдеше че при прогресивен аспект и аспект на транзитна планета дава събитие като това става със сигурност ако планетата е бавнодвижеща: аз срещнах съпруга си прогресивен аспект пр. слънце съвпад с пр. ретро венера. транзита който е отключил прогресията е ретро венера в същия знак и градус.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4 -: Ноември 09, 2011, 02:48:16 pm »
по повод една тема в която се твърдеше че при прогресивен аспект и аспект на транзитна планета дава събитие като това става със сигурност ако планетата е бавнодвижеща: аз срещнах съпруга си прогресивен аспект пр. слънце съвпад с пр. ретро венера. транзита който е отключил прогресията е ретро венера в същия знак и градус.

Koя е темата? :blink:

Кое какво управлява освен , че двете планети са сигнификатори ? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #5 -: Ноември 09, 2011, 03:25:58 pm »
ето я темата, забравила си я Марая ;)

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5665.msg238429.html#msg238429

слънцето при мен е господар на хороскопа, венера е У3 и У10

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #6 -: Ноември 09, 2011, 06:40:28 pm »
Няколко изключения, от масовите писания, които мен са ме впечатлили:

Рибите - разсеяни, разхвърляни и не можещи да се справят с живота. Няма такова нещо. Едни от най-оправните хора около мен. Много добри организатори.

Потвърждавам за оста 1-7 във фиксирани знаци. Прим мен Уран е в 1 дом, нищо, че асц. ми е Скорпион, най-дългата ми връзка е била 2 години (и заминах за чужбина, защото ми дойде в повече).

Сатурн - планета на проблемите. При мен Сатурн само добри неща е дал, ДОРИФОРИЙ ми е. Води парада на планетите и винаги ме е пазил.

Венера - повърхностна, сладникава, по-комуникациите с две думи "социална пеперуда"... да бе  :tongue2: Венера във водна зодия е нещо толкова депресивно и чувствително, че понякога се чудя как оцеляваме....Венера може да е отмъстителна и страшна.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #7 -: Ноември 09, 2011, 07:10:06 pm »
Сатурн в 7 дом - късен, нещастен брак. Майка ми го има, бракът и е повече от успешен, и се случва при Сатурново завръщане, когато прогресивното и Слънце минава от Дева във Везни.

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Ноември 09, 2011, 08:22:30 pm »
Сатурн в 7 дом - късен, нещастен брак. Майка ми го има, бракът и е повече от успешен, и се случва при Сатурново завръщане, когато прогресивното и Слънце минава от Дева във Везни.

Партньора на майка ти...не е ли по възрастен?Или по-мъдър.... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Anabell

• 2022
« Отговор #9 -: Ноември 09, 2011, 08:34:55 pm »
е много по-мъдър е.... иначе щеше ли да е успешен брак.  ;D ;D :rolf:
Нали знаеш лафа "Глупавият мъж е много по-труден за възпитаване от умния"  :rolf: :haha:

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Ноември 10, 2011, 10:54:46 am »
ето я темата, забравила си я Марая ;)

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5665.msg238429.html#msg238429

слънцето при мен е господар на хороскопа, венера е У3 и У10

Ахаа...сетих се Мерси...Сладурка. :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Ноември 10, 2011, 10:56:20 am »
Нали знаеш лафа "Глупавият мъж е много по-труден за възпитаване от умния"  :rolf: :haha:

;D...

В кой знак на майка ти се намира Сатурн?

Кой е неговия слънчев знак?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #12 -: Ноември 10, 2011, 11:59:11 am »
Венера на трон в 7 дом и по знак - положително аспектирана - не дава успехи на любовното поприще  :blink:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #13 -: Ноември 10, 2011, 03:42:53 pm »
Сатурн в 7 дом, съвпад с ДС - късен брак или за по-възрастен партньор. Човека се жени на 27 и жена му е с една година по-малка.
Нооо, може би има влечение към по-големи каки. Ще се разбере.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #14 -: Ноември 10, 2011, 04:37:25 pm »

;D...

В кой знак на майка ти се намира Сатурн?

Кой е неговия слънчев знак?

Сатурн е в Стрелец, баща ми е Овен, тригон.
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 05:48:47 pm от Anabell »

*

Stella

• 7765
« Отговор #15 -: Ноември 10, 2011, 08:41:27 pm »
"Меркурий в 7-ми или управител на 7-ми дава връзки/бракове с по-млади мъже." - не е вярно. Винаги съм била с по-възрастни от мен (с едно изключение наскоро, но него го броя по-скоро за изключение). Затова пък имам сравнително ранен брак - на 21 години се омъжих и на 22 родих.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #16 -: Ноември 11, 2011, 08:22:25 am »
"Меркурий в 7-ми или управител на 7-ми дава връзки/бракове с по-млади мъже." - не е вярно. Винаги съм била с по-възрастни от мен (с едно изключение наскоро, но него го броя по-скоро за изключение). Затова пък имам сравнително ранен брак - на 21 години се омъжих и на 22 родих.

Меркурий ми е във Дева,  определено имам афинитет към по-малки. Имала съм няколко връзки с по-млади от мен мъже, бившият ми мъж е 3 години по-малък. Дома е 10.
« Последна редакция: Ноември 11, 2011, 08:28:20 am от virgo »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #17 -: Ноември 11, 2011, 10:44:58 am »

Меркурий ми е във Дева,  определено имам афинитет към по-малки. Имала съм няколко връзки с по-млади от мен мъже, бившият ми мъж е 3 години по-малък. Дома е 10.

ти четеш ли Стела какво има предвид или ей така по инерция си приказваш за себе си?

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Ноември 11, 2011, 11:15:15 am »
Меркурий в 7-ми може да даде не само по-млади мъже/защо се приема толкова буквално всеки афоризъм в астрологията не разбирам?! :rolleyes:/...Тук е гаранция за паралелни връзки , за комуникации които са изключително важни за съществуването на връзката....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Ноември 11, 2011, 11:30:03 am »
Мой близък с Меркурий в 7 дом два пъти се жени за доста по-възрастни жени - разликата с първата е 12 години, с втората е 8. Но при него Меркурий е в съвпад с Кету, а това дава по-специфично проявление в повечето случаи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.