Ако залагаш, значи трябва да е на сигурно с тази хубавица Венера в картата ти. :blink: Венера на ИЦ в тригон с Плутон - красива си и магнетична за срещоположния пол и си знаеш добре "цената". Чувствата ти са силни и дълбоки, затова няма да ти е приятно да ги инвестираш там, където не си "струва". Забелязала съм, че при аспект на Венера с Плутон (най-вече тригон и секстил) имаме необходимост от емоционална власт. Хора с такъв аспект влагат енергията си, само когато имат някаква изгода. Често е подсъзнателно, но е факт. В това разбира се, няма нищо лошо. Поговорката "Всяка жаба да си знае гьола" навярно важи в пълна сила за теб, така ли е? :blink:
Секстилите няма да ги броим щом са с голям орбис.
Благодаря ти, Дивна за включването

.
Красива е доста широко понятие, но имам излъчване, нека така да кажем, което стига, за да привличам мъжете, които са ме интересували. За мен красотата не е самоцелна. Знам си цената, така е, и което е по-важно, знам как да се "продам". Няма нужда да имам емоционална власт, никога не съм имала проблем, да разговарям с "душите" на хората, винаги съм успявала да стигна до всеки. Това е най-силният ми коз в живота и наистина разбирам всеки, което явно се усеща и от противоположната страна.
Естествено, че не си хабя енергията, напразно, особено с годините, всеки ход ми е премислен. Но и не познавам умен човек, който си влага енергията, там където няма смисъл (осен 1-2 пълни егоцентрици, които са си и интелекти).
За жабите и гьола, го разбирам така - всяко желание в живота си има цена, и ако нямаш енергията да я платиш и интелекта, значи, това желание не ти е дадено от вселената, а имитираш други около теб. Това не го толерирам под никаква форма.
Хората НЕ СА РАВНИ. Няма такова нещо.