Лили, нали се разбрахме с теб - dream on Girl, и както казваше моя заклета романтичка приятелка (Слънце Риби, Луна Рак) - пожелай си не какви качества да има мъжа, а визуализирай себе си, как искаш да се чувстваш.
Да, май ще трябва да подходя малко егоцентрично. :blink:
Там е въпросът, че никога не съм си представяла, нито съм си поставяла за цел какви качества трябва да има мъжът. Изглежда, че и аз не съм наясно.
Но да си представим как бихме искали да се чувстваме с мъжа, с който сме или ще сме, също е ориентир в търсенето, особено за объркани души като мен. :confuse3:
Ако трябва да съм честна, мисля, че е наистина сложно да си представиш качествата на един мъж, трябва изключително добре да познаваш себе си, да знаеш какви са ти целите в живота (може би именно 10 дом - квадрат на 1 и 7 и 11 дом - секстил 1, тригон 7), защото поне по мои наблюдения различните цели, ни правят и различни хора.
Преди да следвам висше имах приятел с много силна Дева и Телец в хороскопа и аз бях развила почти изцяло Рибите и Скорпиона си - той се грижеше за мен, а аз емоционално го подкрепях и вдъхновявах. Обаче във ВУЗ-а нали трябва винаги да имам мнение, курсови задачи, креативност ала, бала, аз трябваше да развия Козирога си и не ни стигна енергията, за да оцелеем като двойка.
Нямаше да дипломирам, ако не беше мъж Рак, който ми предостави цялата емоционална сигурност, от която имах нужда, за да мога да си свърша работата.
Сега искам МНОГО повече мъж със силна водна стихия. Не мисля, че преди 5 години бих оценила един воден мъж (като ги знам колко са чувствителни, манипулативни.... преди бих ги определила като страхливци, днес не). Обаче много ми харесва вярата им и колко силно желаят. Земните мъже се сриват доста по-лесно.