Здравей Гост

Планетите в 7-ми и управителите на 7-ми

• 216 Отговора
  • 26966 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Планетите в 7-ми и управителите на 7-ми
« Отговор #200 -: Март 05, 2012, 08:01:09 pm »
не на мене тия, :P а и в днешния свят само с работа не се изкарват пари  :P.

Нямам познато кадърно момче/мъж, което/който да не се оправя. Тук не говоря за МНОГО пари, но за достатъчно.  :P

Не знам какви мъже имате около вас...

When One Door Closes Another Door Opens

*

Stella

• 7765
« Отговор #201 -: Март 05, 2012, 08:10:24 pm »

Нямам познато кадърно момче/мъж, което/който да не се оправя. Тук не говоря за МНОГО пари, но за достатъчно.  :P

Има ги и в едната и в другата крайност.
Не се отказвай от стремежите си. Каквото търсиш това ще привлечеш.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
« Отговор #202 -: Март 05, 2012, 08:11:29 pm »

само такива, за които мечтаеш :blink:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #203 -: Март 05, 2012, 08:14:43 pm »

Има ги и в едната и в другата крайност.
Не се отказвай от стремежите си. Каквото търсиш това ще привлечеш.

:-[  ;) така е.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #204 -: Март 05, 2012, 08:17:25 pm »
Каквото търсиш това ще привлечеш.

Да му мислим тия, дето не търсим.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #205 -: Март 05, 2012, 08:23:59 pm »
Каквото търсиш това ще привлечеш.

Да му мислим тия, дето не търсим.  ;D

Лили, нали се разбрахме с теб - dream on Girl, и както казваше моя заклета романтичка приятелка (Слънце Риби, Луна Рак) - пожелай си не какви качества да има мъжа, а визуализирай себе си, как искаш да се чувстваш. Това ми гоказа преди 2 години, сега е с приятеля си в Нова Зеландия, който поне за мен е страхотно момче. Днес качи 47 снимки, на прекрасната природа там....във Фейсбука.  ;D

Обаче при нея Луна - Слънце тригон, но асц Лъв, така, че и тя имаше изцепки при балансирането на личността.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #206 -: Март 05, 2012, 08:35:23 pm »
Лили, нали се разбрахме с теб - dream on Girl, и както казваше моя заклета романтичка приятелка (Слънце Риби, Луна Рак) - пожелай си не какви качества да има мъжа, а визуализирай себе си, как искаш да се чувстваш.

Да, май ще трябва да подходя малко егоцентрично.  :blink:

Там е въпросът, че никога не съм си представяла, нито съм си поставяла за цел какви качества трябва да има мъжът. Изглежда, че и аз не съм наясно.  ;D
Но да си представим как бихме искали да се чувстваме с мъжа, с който сме или ще сме, също е ориентир в търсенето, особено за объркани души като мен.  :confuse3:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #207 -: Март 05, 2012, 08:42:08 pm »
За такъв вид обърканост помага и прякото наблюдение, например: този може да ми е гадже, защото е такъв и такъв, онзи не, защото еди какво си
Ти по наблюденията трябва да си силна

*

Anabell

• 2022
« Отговор #208 -: Март 05, 2012, 08:45:36 pm »
Лили, нали се разбрахме с теб - dream on Girl, и както казваше моя заклета романтичка приятелка (Слънце Риби, Луна Рак) - пожелай си не какви качества да има мъжа, а визуализирай себе си, как искаш да се чувстваш.

Да, май ще трябва да подходя малко егоцентрично.  :blink:

Там е въпросът, че никога не съм си представяла, нито съм си поставяла за цел какви качества трябва да има мъжът. Изглежда, че и аз не съм наясно.  ;D
Но да си представим как бихме искали да се чувстваме с мъжа, с който сме или ще сме, също е ориентир в търсенето, особено за объркани души като мен.  :confuse3:

Ако трябва да съм честна, мисля, че е наистина сложно да си представиш качествата на един мъж, трябва изключително добре да познаваш себе си, да знаеш какви са ти целите в живота (може би именно 10 дом - квадрат на 1 и 7 и 11 дом - секстил 1, тригон 7), защото поне по мои наблюдения различните цели, ни правят и различни хора.

Преди да следвам висше имах приятел с много силна Дева и Телец в хороскопа и аз бях развила почти изцяло Рибите и Скорпиона си - той се грижеше за мен, а аз емоционално го подкрепях и вдъхновявах. Обаче във ВУЗ-а нали трябва винаги да имам мнение, курсови задачи, креативност ала, бала, аз трябваше да развия Козирога си и не ни стигна енергията, за да оцелеем като двойка.

Нямаше да дипломирам, ако не беше мъж Рак, който ми предостави цялата емоционална сигурност, от която имах нужда, за да мога да си свърша работата.

Сега искам МНОГО повече мъж със силна водна стихия. Не мисля, че преди 5 години бих оценила един воден мъж (като ги знам колко са чувствителни, манипулативни.... преди бих ги определила като страхливци, днес не). Обаче много ми харесва вярата им и колко силно желаят. Земните мъже се сриват доста по-лесно.  ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #209 -: Март 05, 2012, 10:51:35 pm »
Мъжът с който съм, задължително трябва да бъде грижовен /Слънце в съвпад с Луна/ , чувствителен и романтичен /Слънце в квадрат с Нептун/, предприемчив, но не меркантилен /Слънце във втори дом/, работлив /Марс в 10-ти дом/ и добър любовник /Юпитер на К8 в квадрат с Марс/.

Не обичам мързеливи хора, егоцентриците, които мислят само за себе си, а няма да понеса мъжът да не ме желае сексуално.
« Последна редакция: Март 05, 2012, 10:57:25 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #210 -: Март 09, 2012, 09:56:06 am »
Тук има интересни попадения, макар да има и много обобщения, логично, но има интересни неща и не често срещани тактовки: http://www.cosmitec-astrological-compatibility-advice.com/planets-in-love.html Отдолу и отляво са подменютата. Например, сега прочетох за У7 в 7ми дом, че дава егоистични и ексцентрични партньори, от моя опит е така, не го бях виждала досега като трактовка. И програмата им за хороскопи има доста изненадващи попадения, между другото.

*

Uran

• 6041
« Отговор #211 -: Март 10, 2012, 04:08:46 pm »
 Не е лошо да имаме изисквания,  но Вие можете ли адекватно да оговорите на мъжките такива? Качествените мъже също имат списък с желани женски качества (не, че и другите нямат). :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #212 -: Март 10, 2012, 04:33:32 pm »
Това ми напомня на един списък от качества, където жени изреждат какво трябва да притежава избрания от тях мъж. Все ще има някакъв "дребен шрифт", който нашата съвършена персона няма да й допадне.  :P

*

Stella

• 7765
« Отговор #213 -: Март 10, 2012, 04:59:54 pm »
Не е лошо да имаме изисквания,  но Вие можете ли адекватно да оговорите на мъжките такива? Качествените мъже също имат списък с желани женски качества (не, че и другите нямат). :blink:

Не мога да отговоря на всички, но на някои  - мога. Лошо няма човек да говори за идеалите си.
А вие какво? - да не би да нямате такива. Имам чувството че насреща ми стои учителката ми от горния курс, която ми преподаваше "Морал и право".

*

Uran

• 6041
« Отговор #214 -: Март 10, 2012, 05:07:05 pm »
Нищо общо нямам с даскалицата ти ни по манталитет, ни по нещо друго. Няма и опасност това да се случи някога. Вземете се прочетете. :blink:
п.п.На моите изисквания са отговаряли адекватно , както и аз на техните, вероятно защото не съм задръстена с женски глупотевини. :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #215 -: Март 10, 2012, 05:13:29 pm »
Нищо общо нямам с даскалицата ти ни по манталитет, ни по нещо друго. Няма и опасност това да се случи някога. Вземете се прочетете. :blink:
п.п.На моите изисквания са отговаряли адекватно , както и аз на техните, вероятно защото не съм задръстена с женски глупотевини. :blink:

Радвам се за теб и не ти го правя на въпрос. Вероятно си се "прочитала" всеки път, когато говориш за високите претенции, спрямо дъщеря си. това какви глупотевини са? - мъжки или женски?  :72:
Всеки има някакъв идеал за партньор и това, че съм го споделила тук, не е повод за нападки, но явно ти не мислиш така.

*

Uran

• 6041
« Отговор #216 -: Март 10, 2012, 05:28:03 pm »
 Вероятно защото съм всеотдайна майка, а че са били основателни говорят националните награди.
 Въпрсът е Ти защо нямаш подобни майчински "глупотевини"?
п.п."Нападките" не бяха конкретно към теб, а срещу подбно, типично женско мислене и повярвай ми, то никак не се харесва на мъжете. :blink:
« Последна редакция: Март 10, 2012, 05:41:21 pm от Uran »