Здравей Гост

Женкарите!

• 108 Отговора
  • 14391 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re: Женкарите!
« Отговор #20 -: Ноември 11, 2011, 06:47:22 pm »

Да, да, да, мъжете деви са просто на мотото - "Не е важно с кого спя, важното е кого "обичам". Поне аз имам такива впечатления. Големи са флиртаджии и като цяло са склонни към изневяра. Жените, мисля, са по-морални.

не, не, не - на обратно е (трябва да видя транзитите си за деня, че съм все на контра, или по-скоро за нощта ;D)
тук опитността не ми е само субективна ;D

и не, не си дават само вид, по-скоро за мъжете е валидно

между другото, мъжете дева са флиртаджии и ако някой поддаде се забавляват и възползват :rolleyes:

« Отговор #21 -: Ноември 11, 2011, 06:48:10 pm »
Жените, мисля, са по-морални.

От всички жени със Слънце в Дева, които познавам, нито една не се отличава с морал.
Сигурно моите са към "изключенията".  ;D

Може и моите да са. Не познавам особено много представителки лично, 4-5, да кажем така че може и да бъркам. :blink:

Иначе нямам натална карта за доказателство, но ... МЪЖЕ със силно поставени БЛИЗНАЦИ в наталните карти.  :angry: :angry: :angry: :angry: Волни пеперудки.  :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: Всякакви негативни чувства набъбват в мен като си помисля за тях.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Ноември 11, 2011, 06:49:14 pm »
между другото, мъжете дева са флиртаджии и ако някой поддаде се забавляват и възползват :rolleyes:

Винаги съм се чудела защо пък Деви.
Може би защото често се случва да имат Венера я във Везни, я в Скорпион?  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #23 -: Ноември 11, 2011, 06:54:22 pm »

моите съвсем близки наблюдения са при такива с Венера в Лъв (и мъже и жени) - по-моногамни и закучени в един образ от мъжете не познавам и в същото време жените.... :blink:

« Отговор #24 -: Ноември 11, 2011, 06:54:35 pm »

Според мен не трябва да подценяваме и меркуриевите знаци като възможна причина за това. Все пак тези хора са управлявани от една доста силно подвижна планета, която освен това е рационална, не толкова емоционална. При други индикатори в хороскопа на по-голяма подвижност или флиртаджийство, нещо такова, мисля че и това може да спомогне за едно по-често сменяне на партньорите/партньорките.

*

Stella

• 7765
« Отговор #25 -: Ноември 11, 2011, 06:55:36 pm »
Прилагам карти на двама изявени женкари от моята колекция.  ;D
Първият освен, че е женкар, е и хиперсексуален, изключително потентен.
За втория е по-важна "прелюдията", т.е. процесът на сваляне, флиртът, играта.
За първия - самият акт, от врата за краката.  ;D

Забелязвам, че и при двамата Марс е в знака на Венера (Телец и Везни) и същевременно има "твърд" аспект с нея (съвпад и опозиция).

Часът на раждане е неизвестен и при двамата.

Твърдите аспекти на Марс с Венера нагнетяват страстта. Не толкова позицията на Марс. Аз имам в своята колекция двама от зодия Дев, от които единия - с Марс във Везни-изискан любовник, но не хиперсексуален. Венерата му беше в падение в Дева. По принцип Девите са скучни любовници.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #26 -: Ноември 11, 2011, 06:56:20 pm »
Жените Деви са флиртаджийки също. За изневери може би си зависи от друго - при моята Лена в Рак - трудно. Силно моногамна съм.

Познава бая мъже Деви, едините са големи женкари, другите - напротив. Ама и един от тия вторите изневери - на мен! :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #27 -: Ноември 11, 2011, 06:57:49 pm »
Според мен по-голямо значение има знака на върха на 8-ми дом и къде се намира У8. Освен това не по-маловажни са аспектите между Марс и Венера за романтичната любов. А ако и Уран е свързан с тях по някакъв начин, човекът ги сменя като носни кърпички.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Ноември 11, 2011, 07:01:25 pm »
Имам наблюдения върху Марс в знак на Венера и Венера в знак на Марс, като че ли при тях е най-силно изразено.
Също така при акцент върху мутабелните знаци, поне три лични планети тук или стелиуми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #29 -: Ноември 11, 2011, 07:03:00 pm »
вижте сега ;D с Венера във Водолей съм в рецепция с Уран, Марс е във Венерин знак и квадрат с управителя си, Уран е в опозиция на Марс - до тук попадам отвсякъде в категорията на мъжкарите ;D

ноооо, хич не е тъй, нищо как може да изглежда отстрани в определени моменти, и най-вече в определени очи ;D

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #30 -: Ноември 11, 2011, 07:07:08 pm »
Ето тоз пък спи, с която и както му попадне. Безогледен секс нон стоп.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Ноември 11, 2011, 07:09:41 pm »
Върху стелиуми във Везни имам наблюдения, че не подбират много, в мъжка карта.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #32 -: Ноември 11, 2011, 07:49:27 pm »
Ето тоз пък спи, с която и както му попадне. Безогледен секс нон стоп.

E, нищо ново не казваш - Венера в квадрат с Луна е аспекта на "изневеряващия мъж". Няма угода - никога не може да примири в себе си образа на любовницата и на съпругата, нито пък да ги намери в една-единствена жена.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #33 -: Ноември 11, 2011, 07:58:43 pm »
Явно са различни видове. Този пък се изявява като спасител и играе ролата на приятел и изповедник.

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #34 -: Ноември 11, 2011, 08:15:57 pm »
 :rolf: :haha:  virgo де ги намираш тез убавци  ;D
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #35 -: Ноември 11, 2011, 08:23:09 pm »
Ох, познавам много мъже. И много деви и много женкари.
За последния какво мислите?

*

Divna

• 2478
« Отговор #36 -: Ноември 11, 2011, 08:54:47 pm »
Аз си мисля, че "най-игривите" са тия, с акцентиран 5ти дом. На тия дето много им шари погледа - акцентиран 9 дом. Приказливите, тия дето могат да омайват лесно - акцентиран 3 дом. Това като за начало. За мен лично най-неморалните са с Юпитер (силно наранен) в 5ти дом.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #37 -: Ноември 11, 2011, 09:02:22 pm »
За целта, обаче, ще ни трябват часове - за домвете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Ноември 11, 2011, 09:03:28 pm »
На тия дето много им шари погледа - акцентиран 9 дом.

А може би 7ми?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #39 -: Ноември 11, 2011, 09:50:38 pm »
Аз си мисля, че "най-игривите" са тия, с акцентиран 5ти дом. На тия дето много им шари погледа - акцентиран 9 дом. Приказливите, тия дето могат да омайват лесно - акцентиран 3 дом. Това като за начало. За мен лично най-неморалните са с Юпитер (силно наранен) в 5ти дом.

я, материал за моята скорошна тема (нищо че изначалният и смисъл беше друг)
една Венера в Телец и Сатурн съвпад Марс и каруцата обръща посоката, ахах... и Юпитер в падение :P