Здравей Гост

Марс в Дева 2011

• 146 Отговора
  • 24494 Прегледи
*

AH

• 2201
Re: Марс в Дева 2011
« Отговор #80 -: Декември 14, 2011, 03:34:01 pm »
Ако разглеждаме нещата йерархично и по сила опозицията Сатурн - Юпитер би трябвало да е с едни гърди напред, а другото е допълнение. Макар да е по-скоро резултат от нагнетяване и концентриране на енергия, която още не е успяла да се разсее.

Наистина зависи от мотивацията.
Можем да свържем палежите и с някакво бунтарство, покрай  квадрат между Уран и Плутон/който има отношение към горивата/.
Обаче може да отчетем и  позьорска пиромания на озлобен човек  по опозицията.
 Позьорите се разхождат насам-натам и търсят внимание, най-често по неадекватен или антисоциален начин .

Ако скоро го хванат и покажат по тв, може по външния вид да се съди за марсова, уранова или юпитерова природа.
Всъщност, Юпитер е по груповите изяви, докато Уран- по солов.

*

AH

• 2201
« Отговор #81 -: Декември 14, 2011, 03:39:24 pm »
А дали трябва да търсим в радикса проявлението само на един "такъв" аспект? Когато имаме радикс с няколко подчертани "важни" аспекта,говорещи за силно комплицирана личност?!? :blink:

Права си- то е като със силата на планетите – може да има една доминанта, а може да са няколко.

Всъщност може бързо и лесно да се следи има ли в радикса аспект, който е силен винаги при важно събитие в живота. Програмата  дава цифрови стойности на сила на планета в зависимост от знак и дом , а изчислява и силата им цифрово, в зависимост от общо космично състояние, което отчита аспектите.
Само трябва системна статистика.

*

Stella

• 7765
« Отговор #82 -: Декември 14, 2011, 03:43:59 pm »
Сега отворих мунданната карта на България и видях, че трети дом се управлява от Овен - КАРДИНАЛЕН ЗНАК. Следователно планетата Марс би могла да има отношение към подпалването на колите, защото транзитният Марс в Дева, в момента прави точен квадрат с наталния Марс в Близнаци в картата на България. Марс транзитира през 8-ми дом - възможно е да е заради застраховки. Палежите започнаха сега, точно когато Марс транзитира през 8 -ми дом в картата на България.

Най-накрая си дойдохме на темата за Марс в Дева. ;D ;D ;D
« Последна редакция: Декември 14, 2011, 03:50:26 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

AH

• 2201
« Отговор #83 -: Декември 14, 2011, 05:40:58 pm »
Сигурно защото нямам доминантни планети за компенсация имам "доминантни" аспекти :P

Е как се уреди с такава екстра – да си нямаш ако не една, поне две-три по-силни планети:) – шегувам се:)

Астрологичната ти програма има ли опция да дава цифров израз на сила на планетите в радикса?

*

Stella

• 7765
« Отговор #84 -: Декември 14, 2011, 06:08:21 pm »
Ще имаме възможност да проверим дали при следващия квадрат на Слънцето с Марс, ще се повтори тази вандалщина.

А,  недей така с редовни пожари:) При нас и без това последните месеци има нощем режим на водата, та с редовни пожари съвсем ще я закъсаме:)

режимът на водата по кой аспект ли е?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #85 -: Декември 14, 2011, 06:13:00 pm »
Опозицията Юпитер/Сатурн състояла ли се е (достигнат ли е точният аспект)? Ще бъде ли достигнат в рамките на тези знаци, в които се намират или в следващите (предишните, ако се върнат достатъчно назад)? Юпитер тръгва директен на 26-ти декември. Сатурн ще бъде стационарен в последния градус на Везни, а когато отново тръгне директен, Юпитер вече ще бъде в Близнаци. Опозиция по оста Телец/Скорпион така и няма да има. Следващият мажорен аспект между двете планети е тригон - края на юли 2013.

*

Asol

• 4140
« Отговор #86 -: Декември 14, 2011, 06:37:17 pm »
Три пъти - първия в знаците Дева/Риби, а другите два са във Везни/Овен. Сега няма да има точен аспект.

« Отговор #87 -: Декември 14, 2011, 07:51:43 pm »
за палежите на коли е интересно ще спрат ли при разпадане на опозето Сатурн / Юпитер
показват апатията и липса на гражданско общество

Огънят не е по Сатурн, нито по Юпитер, а и транспортните средства - не са.
Не съм сигурна, че има връзка с палежите.

съгласна, но показват безсилието на двете власти в момента
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

AH

• 2201
« Отговор #88 -: Декември 15, 2011, 08:19:21 am »
режимът на водата по кой аспект ли е?

Сега мога да я свържа пак с опозицията
Удобството и комфорта/Юпитер/ са възприпятствани от ограничения /Сатурн/

А ако търсим прогнози в картата на Бг, може би трябва да гледаме Нептун.

*

AH

• 2201
« Отговор #89 -: Декември 15, 2011, 08:20:30 am »
Най -силни са Юпитер и Нептун.

А най-силните ти планети участват ли в тия аспекти, за които казваш, че те „дърпат“?

*

AH

• 2201
« Отговор #90 -: Декември 15, 2011, 08:23:57 am »
но показват безсилието на двете власти в момента

Е, има и по-лоши варианти на проявление в личен план – традициите/Сатурн/  да ни излизат скъпо/Юпитер/ - например, чартърните полети от преди месеци са в ръцете на друг собственик и традиционното пътуване по Коледа да се провали :) - безсилието им в по-голяма или по-малка степен си рефлектира и върху масите:)

*

Asol

• 4140
« Отговор #91 -: Декември 15, 2011, 08:30:47 am »
А по какво да търсим, че някои уеб страници ми се отварят, а други не ?   :-\

П.П. Явно трябваше писмено да изразя въпроса си, за да се появи Гугъла.  ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #92 -: Декември 15, 2011, 09:18:06 am »
А по какво да търсим, че някои уеб страници ми се отварят, а други не ?   :-\

трябваше да търсиш транзитите към картата на БТК ;D

пп. при нас е авария - няма топло от вчера, ТЕЦ-ът отказал :)

*

AH

• 2201
« Отговор #93 -: Декември 15, 2011, 09:38:38 am »
пп. при нас е авария - няма топло от вчера, ТЕЦ-ът отказал :)

Ами освен да погледнем от към добрата страна  опозицията – топлото /Юпитер/ навън, пречи/опозицията/ на студа /Сатурн/ да си покаже в пълна сила рогата:)

*

AH

• 2201
« Отговор #94 -: Декември 15, 2011, 11:31:47 am »
А колкото до "екстрата" ,че нямам доминантни планети за мен е ОК,защото аз съм мързелива,а същите изискват да ми се отделя много внимание ,време и труд... ;D

Общото между доминантите и Марс в Дева  е,  че той може да ни даде ентусиазъм да ги подредим:)
Нали това е възможно приложение на звездно положение в момента:)

« Отговор #95 -: Декември 16, 2011, 07:49:56 am »

http://www.mediapool.bg/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%B6%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8-%D0%B2-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%89%D0%B0%D0%B1%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-news187421.html
.......Това провокира коментари сред разследващите, че подпалвачите вече директно ги провокират, опитвайки се да покажат безпомощността на полицията. В парламента пък в сряда тръгна слух, че най-масово се палят автомобили в районите, където СДВР изпитва недостиг на патрули и бензин, като кв. "Младост". Там от 23 ноември досега изгоряха над 20 от всичките близо 40 унищожени коли."

снощи съобщиха по телевизията, че на места се организират граждански 24 часови дежурства на личните МПС на паркинга пред блоковете , дори и по празниците, ето ти ново партизанско движение в градски условия и наказателни отряди извън властта

*

AH

• 2201
« Отговор #96 -: Декември 16, 2011, 09:45:14 am »
по принцип това ще важи за всички

То е като правилата на роботиката – за феновете на фантастиката:)
Правилата са с различен ранг.
Мунданната позиция е правило от висок ранг.
Ясно ни е, че Марс в Дева иска да сме организирани, подредени, да се подчиняваме на правила и шефове:) – въпросът е да сме наясно с правилата на играта и кой е шефа:)-и нали това се опитваме да изясним- какви са правилата:)- и трябва да ги търсим в радикса като доминанти:)

« Отговор #97 -: Декември 16, 2011, 08:34:41 pm »
аз съм с Марс Дева на Асц и тр.Марс в Дева не го усещам като по- голяма активност, такава съм си по рождение ;)

това със шефове и правила е трудно,когато и уран и плутон са там
« Последна редакция: Декември 16, 2011, 08:38:57 pm от strelicka »

*

AH

• 2201
« Отговор #98 -: Декември 17, 2011, 02:27:03 am »
аз съм с Марс Дева на Асц и тр.Марс в Дева не го усещам като по- голяма активност, такава съм си по рождение ;)

това със шефове и правила е трудно,когато и уран и плутон са там

ами може да пренасочиш активността:)

аз тъкмо се чудя днес дали ще имам ентусиазъм да насоча малко активност към работа за външния вид:)

Как се проявяват Уран и Плутон?

*

AH

• 2201
« Отговор #99 -: Декември 17, 2011, 02:33:04 am »
Това е много хубаво...но тези "правила" все ме ограничават и не желая да се съобразявам с тях ;),особено Девишките правила-много скучни,подредени,скромни,критикарски... :P.Как се адаптира,приема,изживява огнено-кардинален темперамент към мунданно земно-подвижен транзит?!? :blink:По-скоро си зададох въпроса към мен,провокира ме.... ;)

аз гледам едно момиче, отговарящо долу-горе на схемата, която описваш, но като му знам плановете за празниците, сякаш добре си адаптира огнения темперамент към земно-въздушната  си природа:) Е, то изкара едни депресивни състояния покрай Сатурнова революция последната година, но май вече влиза в релси:)

Защо смяташ, че правилата само ограничават? В някакъв смисъл те дават и свобода:)