Ан, това с ухажването на Луна е в случай, че не е наранена или при всякакви случаи? :blink:
При всякакви случаи, но „нараненост“, /тя може и да е отработена, както ми се струва, че е в голяма степен при теб/, предполага перманентно повишено внимание.
И да ме върнеш и ти като Стреличка към неща, които съм писала преди 100 години, пак мога да ти предложа едно упражнение, което помага за изясняване проявата на Луната персонално:
Следим месец ежедневно Луната как се проявява в дом и знак за нас по следния начин:
Всеки ден отделяме по няколко минути и засичаме за колко секунди ще преброим от 100 на долу до 0 през три – т.е. 100, 97, 94 и т.н. Може да установим, че за различни секунди правим това броене в зависимост от дом и знак на Луната.
Резултатът ни ориентира кога безрезервно можем да се доверим на интуицията, преди да сме включили разум и мислене, особено, ако те казват обратното на интуицията.
А ако установим, че въпреки натална опозиция, съзнание и подсъзнание работят в синхрон, вътрешните противоречия ще изчезнат и дали сме на договор или свободна практика няма значение и животът ни ще е един и същ:) – това си е успокоение:)