Здравей Гост

Марс в Дева 2011

• 146 Отговора
  • 24384 Прегледи
*

eaglet

• *
  • 411
Re: Марс в Дева 2011
« Отговор #120 -: Декември 17, 2011, 07:36:54 pm »
Ийгъл, ти си пълнолуние.
Как планетата да прави?Не правят ли те?

Да, пълнолуние с Т квадрат - юпитер в 6 дом хубаво ги квадратира и слънцето, и луната, и затова разрешението според книгите ще трябва да търся в 12-ти дом  :blink:  Плутон, за щастие, дава секстил към Луната и тригон към Слънцето, намерих си и партньор, който да хармонизира със своите слънце и луна моите опозиращи се светила, пък да видим  :blink:
The only distance is that which we create!

« Отговор #121 -: Декември 17, 2011, 07:37:49 pm »
не казваш нищо за Юпитер :blink:

ами аз май по принцип подхождам към Юпитер по оная схема:- Бог високо, цар- далеко:)

струва ми се, че като си знаем, че радиксът ни е напрегнат, трябва да се стремим максимално да използваме Луната/като по-силното светило/ във всичко и ежедневно- напълно съзнателно- после ще стане условен рефлекс- упражняваме всичко по аналогиите на Луна- интуиция, женственост, грижа и т.н.:)

Брех, жива да не бях, да разбера, че луната, която свети с отразена светлина била по-силното светило. ;D
Именно защото е по-слаба и неосъзната, май трябва да сме чувствителни към нейните сигнали и да се научим да си угаждаме.
Ан,говори за моята натална Луна,щот Слънцето е насечено с 3 карета, пък тя има 3 секстила
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #122 -: Декември 17, 2011, 07:39:00 pm »
Пък и по Плутон имаш силен балансьор. Може би занимаването с плутонови дейности удовлетворява и двете ти светила. :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #123 -: Декември 17, 2011, 07:44:02 pm »
И аз съм пълнолуние с Т-квадрат само, че на върха е Марс.
Партньорските светила само ми галят Венера и Сатурн, светилата-тц.

п.п.Това с даването от партньори и наказването им свише ми стана интересно.
Аз нямам нищо във 2 и 8 домове, но съм забелязала, че при мен като е добре потръгва и на него и обратното. Като има-има, като няма- пълна суша и никакви компенсиращи механизми ни за единия, ни за другия ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #124 -: Декември 17, 2011, 07:45:49 pm »
Ан,говори за моята натална Луна,щот Слънцето е насечено с 3 карета, пък тя има 3 секстила

Ясно, Луната трябва да не е наранена.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #125 -: Декември 17, 2011, 07:52:41 pm »
И аз съм пълнолуние с Т-квадрат само, че на върха е Марс.
Партньорските светила само ми галят Венера и Сатурн, светилата-тц.

п.п.Това с даването от партньори и наказването им свише ми стана интересно.
Аз нямам нищо във 2 и 8 домове, но съм забелязала, че при мен като е добре потръгва и на него и обратното. Като има-има, като няма- пълна суша и никакви компенсиращи механизми ни за единия, ни за другия ;D

Аз се надявам да се редуваме, въпреки че в момента и двамата сме цъфнали и вързали, така че, докато той си намери подходяща работа или мен ме удари голяма поръчка, наблягаме на луканка, кашкавал и секс  ;D

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #126 -: Декември 17, 2011, 08:03:08 pm »
Пък и по Плутон имаш силен балансьор. Може би занимаването с плутонови дейности удовлетворява и двете ти светила. :blink:

Плутонови дейности? Той Плутон е в първи дом и управлява трети, което значи, че за да балансирам опозицията, ще трябва да командвам чрез словото - демек пак си опрях до издателска дейност  ;D Но не говорим за професия, а за неспокойствието в мен, за неувереността. Затова и избирам какво ми подсказва ума т.е. слънцето, а не луната...

*

AH

• 2201
« Отговор #127 -: Декември 18, 2011, 05:11:03 am »
Ан, това с ухажването на Луна е в случай, че не е наранена или при всякакви случаи? :blink:

При всякакви случаи, но „нараненост“, /тя може и да е отработена, както ми се струва, че е в голяма степен при теб/, предполага перманентно повишено внимание.

И да ме върнеш и ти като Стреличка към неща, които съм писала преди 100 години, пак мога да ти предложа едно упражнение, което помага за изясняване проявата на Луната персонално:

Следим месец ежедневно Луната как се проявява в дом и знак за нас по следния начин:
Всеки ден отделяме по няколко минути и засичаме за колко секунди ще преброим от 100 на долу до 0 през три – т.е. 100, 97, 94 и т.н. Може да установим, че за различни секунди правим това броене в зависимост от дом и знак на Луната.

Резултатът ни ориентира кога безрезервно можем да се доверим на интуицията, преди да сме включили разум и мислене, особено, ако те казват обратното на интуицията.

А ако установим, че въпреки натална опозиция, съзнание и подсъзнание работят в синхрон, вътрешните противоречия ще изчезнат и дали сме на договор или свободна практика няма значение и  животът ни ще е един и същ:) – това си е успокоение:)

*

AH

• 2201
« Отговор #128 -: Декември 18, 2011, 05:12:27 am »
Брех, жива да не бях, да разбера, че луната, която свети с отразена светлина била по-силното светило. ;D
Именно защото е по-слаба и неосъзната, май трябва да сме чувствителни към нейните сигнали и да се научим да си угаждаме.

Ами за това си има аксиоми в астрологията – Луната е със сила около 28Калас, а Слънце- 18 К.
Т.е. подсъзнанието априори е по-силно от съзнанието. Напр. ако заговори инстинктът за оцеляване, всичко друго остава на заден план:)

*

AH

• 2201
« Отговор #129 -: Декември 18, 2011, 05:16:25 am »
юпитер ретро в 9 ми е единствен в горната полусфера балансира цялата енергия от долната,/синглетон/с  3  тригони
тригон марс/юпитер,точното време,точното място
тригон уран/юпитер ,внезапният късмет
тригон плутон/юпитер,имам добри съседи , наследство,помагащи ми да преживея всички кризи в живота

а ти ме заби с това Бог високо, цар- далеко:)

ами това са си дадености и е късмет, че си ги имаш:) - ако и когато се проявяват - добре, но нали има периоди, в които не се проявяват много силно:)

Е, за такива случаи  ни трябва светило, подвластно на волята:)

« Отговор #130 -: Декември 18, 2011, 08:55:14 am »
и при мен изхода за омекотено кацане е луната ;D

сега се сетих , че ще имаме мундо голям тригон Марс Дева- Юпитер Телец- Плутон Козирог, като първите две планети повтарят наталният тригон и по знаци,отделно Юпитер е диспозитор на Слънцето, как да се използва този период през 2012 :rolleyes:

*

AH

• 2201
« Отговор #131 -: Декември 18, 2011, 09:10:34 am »
как да се използва този период през 2012 :rolleyes:

Изглежда от думите ти, че дори на съзнателно ниво да нямаш непрекъснато градивна нагласа, то на подсъзнателно винаги е такава, което е предпоставка, даже гаранция, за генерално справяне и с най-трудна ситуация.
Пък за тригоните.....нали за тях се приема, че дават бързо развитие, изчезване на пречките  по разни забавени дела....
Какви идеи имаш да го ползваш?

Кажи какво мислиш за пожарите?- снощи гледах нещо по тв

*

Stella

• 7765
« Отговор #132 -: Декември 18, 2011, 09:16:31 am »
Много пиромани в тая държава.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

AH

• 2201
« Отговор #133 -: Декември 18, 2011, 09:18:50 am »

снощи на това наблегнаха

обаче се чудя, дали зад тях не стои някой, с ума си, без мании и да ги използва /за сметка на обикновените и нормалните хора, естествено/

*

Stella

• 7765
« Отговор #134 -: Декември 18, 2011, 09:25:04 am »

снощи на това наблегнаха

обаче се чудя, дали зад тях не стои някой, с ума си, без мании и да ги използва /за сметка на обикновените и нормалните хора, естествено/

Да ти кажа в картата на България, Марс транзитира в 8 дом и прави квадрат с наталния, та аз предположих, че може да има организация за това. Не може просто така да се нароят изведнъж толкова пиромани. но в новините казаха, че не били намесени застрахователните компании. Тайните групировки са по 12-ти? Ох, ще разгледам по-подробно като се върна, че сега излизам.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

AH

• 2201
« Отговор #135 -: Декември 18, 2011, 09:42:23 am »
Не може просто така да се нароят изведнъж толкова пиромани. но в новините казаха, че не били намесени застрахователните компании. Тайните групировки са по 12-ти? Ох, ще разгледам по-подробно като се върна, че сега излизам.

така настоятелно говореха за мания и заболяване, че човек дори до момента да е смятал, че е така, няма как да не се усъмни

« Отговор #136 -: Декември 18, 2011, 09:46:51 am »

Кажи какво мислиш за пожарите?- снощи гледах нещо по тв

не гледам новини ,прекалено манипулирани са, усещам фалша и затова спрях да ги гледам, не ми въздействат думи ,а енергията и тя не е позитивна от доста време насам
алчността на хората ме отвръщава, наблюдавам,наблюдавам и това ,което ме заобикаля,не ми допада - суета,алчност и "аз съм" и след мен потоп,
човечността я няма,изчезна първа в кризата,която е изкуственно създадена от алчни кукловоди,потребителското общество е обречено
а за пожарите - случайните закономерности от полуразпад на ценостите,отвличане на вниманието на обществото,когато се приемат рестриктивни закони

и евросъюза се раздели на две нива,дали пак не е от опозето юпитер/сатурн,  богати - бедни участници

« Отговор #137 -: Декември 18, 2011, 09:52:10 am »

Пък за тригоните.....нали за тях се приема, че дават бързо развитие, изчезване на пречките  по разни забавени дела....

ами имам си една мечта, но не знам дали ще е финансово подкрепена за да се реализира засяга точно Юпитер в 9 и Марс 1

*

AH

• 2201
« Отговор #138 -: Декември 18, 2011, 09:53:43 am »
и евросъюза се раздели на две нива,дали пак не е от опозето юпитер/сатурн, бедни - богати участници

а можем и да прибавим и трайната мунданна квадратура Уран /революции/ и Плутон /големи пари/.

но тя ще се разпада и това е надежда в глобален план да се успокоят тия кризи - че нещо в последно време и за Израел и Иран се говори - крайно примитивно, но изпитано средство за излизане от кризи

*

AH

• 2201
« Отговор #139 -: Декември 18, 2011, 09:55:34 am »
ами имам си една мечта, но не знам дали ще е финансово подкрепена за да се реализира засяга точно Юпитер в 9 и Марс 1

не е като да нямаме основание да сведем мечтата до реализирано желание:)