Здравей Гост

Астропсихология на личността

• 374 Отговора
  • 50729 Прегледи
*

Alric

• *
  • 358
Re: Астропсихология на личността
« Отговор #120 -: Ноември 16, 2011, 11:15:10 pm »

Има защо да не избързваме още със зачеркването.  :mellow: Но преди да продължа, какво разбираш под вибрация в нашия контекст? Тъй като примерно звукът сам по себе си можем да го опишем като предаваща се вибрация с определена дължина на вълната (макар че субектът може да си въобразява, "визуализира" звуци, както и поради нелинейности в ухото може да възникват виртуални тонове с определена честота, които не са представени във външната среда); светлината също е с определена дължина на вълната, която е различна. Говорим за друга вибрация, с по-мистичен характер, имаща психичен и психологически ефект, която (засега) не можем да измерим с уреди извън нас например, нали?

Мда добре е да се даде някакво определение за "вибрация". Една от възможните дефиниции, които разглеждам, е следната:

Вибрацията е трептение в чисто механичен смисъл. Обектът ( или системата от обекти ) , които трептят, не са от съществено значение за "езотеричните" свойства на вибрацията, за разлика от самата вибрация и в частност нейната
честота.Това се дължи на факта, че честотата е число, а числата могат да бъдат разглеждани, като проявления на велики
универсални принципи. От тази дефиниция следва, че всички съществуващи обекти могат да бъдат разглеждани като
вибрации или притежаващи вибрации ( евентуално с изключение на гравитацията и силните и слаби ядрени взаимодействия). От езотерична гледна точка в подкрепа на това определение стои третият херметичен закон, според
който "всичко вибрира и всичко е в движение".

*

AH

• 2201
« Отговор #121 -: Ноември 17, 2011, 05:51:27 am »
Името Кали мен ме избра, един хубав ден просто снизходи към мен и ме принуди да си сменя старото селеста на кали.

А едно момче набързо прие за твое име:“Селестре“:) И също така набързо прие някакви твои философски разсъждения, та изкарахте 6-ца:) – а ни беше важно да имаме шестици, след като имахме близо 600 неизвинени отсъствия:)

*

AH

• 2201
« Отговор #122 -: Ноември 17, 2011, 05:52:39 am »
колко примера имаш за постигнали нещо при предизвикателен хороскоп с помощта на описаното по филмите?

Добри въпроси поставяш:) – заслужава си изработването на някаква експресна методика за оценка на „предизвикателен хороскоп“.
Как подреждаш „предизвикателностите“?

« Отговор #123 -: Ноември 17, 2011, 07:36:53 am »
няма прошка:
"Умрат ли мечтите - умираш"

прошка винаги има,да простиш на всички ,пък после и на теб :blink:
а мечтите никога не умират докато човек е жив, диша , гледа,усеща ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #124 -: Ноември 17, 2011, 07:47:56 am »
Цитат
"Умрат ли мечтите - умираш"

....

та така...мани като умрат мечтите, ами да ти се изпълни мечтата и ти баш тогава да си умрел... :unsure:

та те се случват за да те съживяват винаги когато се правиш на умрял, :mellow:
в природата този метод да се правиш  е свързан с оцеляването,при реална заплаха за живота ти ,в критична ситуация,когато не си краен  реципиент в хранителната верига :mellow:

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #125 -: Ноември 17, 2011, 08:51:31 am »
Името съм го правила специално по сайта на алзебаран да име добри вибрации с тия букви.

Това ли имаш предвид?  :blink:
Преди малко го пробвах, въведох си никнейма и слънчевия знак, дава интересни резултати.
Наистина дава, и аз си въведох името и зодията и ми изписа верни неща за мен.

За моя ник, интерпретацията въобще не отговаря на действителността  ;D .

« Отговор #126 -: Ноември 17, 2011, 09:04:01 am »
ха,колко точно ме описа с този никнейм :o ;D
невероятно,как съм го избрала,без да се съобразявам с този сайт,чиста интуиция

"Съзнателно или не, вие се стремите да се превърнете в човека, представен по-долу::

У вас дреме една голяма сила и тази сила е заключена в рядката ви способност да прогонвате неувереността и безпътицата у хората, вдъхвайки им нови надежди, оптимизъм и вяра. Нищо не е в състояние да помрачи доброто ви настроение за по-дълго време. Вярата ви в идния ден, в щастливото бъдеще е непробиваема, образец сте на това как положителното мислене дава значими резултати. И то е така, защото се уповавате не само на себе си, но и на хората около себе си, на Божия промисъл и на провидението. И ако я имате и харизмата, от вас може да излезе философ, духовен водач или мъдрец, който открива и посочва най-важни спасителни посоки за хората. Във всеки случай, ще бъдете един много вдъхновен и вдъхновяващ със слово и пример човек, който умее силно да убеждава. Внимавайте с високите скорости, те могат да са твърде опасни за вас! Ще пребродите много свят и много знания ще натрупате."

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #127 -: Ноември 17, 2011, 09:17:05 am »
Името Кали мен ме избра, един хубав ден просто снизходи към мен и ме принуди да си сменя старото селеста на кали.

А едно момче набързо прие за твое име:“Селестре“:) И също така набързо прие някакви твои философски разсъждения, та изкарахте 6-ца:) – а ни беше важно да имаме шестици, след като имахме близо 600 неизвинени отсъствия:)

Ми това момче требе да почерпи.  :rolleyes:

*

abroad

• 2187
« Отговор #128 -: Ноември 17, 2011, 09:20:40 am »
след като очевидно не ми понася астрологията е по-добре да преустановя, нали? Не питам другиго, въпросът е насочен към мен си :blink:

Кое не ти понася в астрологията?

фиксацията върху избирателни раздели от нея, например
това, оказва се, повече вреди, особено ако си дебела глава и ровиш и не се отказваш, докато не намериш отговор точно на еди си кой въпрос, и така с години  - стана малко безсмислено, оттук и тъжно :blink:
може в крайна сметка да се окаже, че не искам да намеря отговора, може да не искам да знам...

*

kaily

• 5145
« Отговор #129 -: Ноември 17, 2011, 09:21:10 am »
Абе седим и си мислим и си седим и си мислим...Тоя Плутон като мине през слънце и сменя целия хороскоп, така излиза, аз бех саркастичен зъл козирог, сега съм светъл весел пеещ ...кво?...Сабахлем си го мислих това, "слънчев козирог" ако не си подхожда, то значи аз вече съм слънчева и ерго не съм козирог. :confuse3:

*

kaily

• 5145
« Отговор #130 -: Ноември 17, 2011, 09:24:16 am »
след като очевидно не ми понася астрологията е по-добре да преустановя, нали? Не питам другиго, въпросът е насочен към мен си :blink:

това, оказва се, повече вреди, особено ако си дебела глава и ровиш и не се отказваш, докато не намериш отговор точно на еди си кой въпрос, и така с години  - стана малко безсмислено, оттук и тъжно :blink:
може в крайна сметка да се окаже, че не искам да намеря отговора, може да не искам да знам...

Абе аз на теб процесинг ти правих, ама далеч не го довърших? Отговорите на въпросите се намират вътре в теб, не навън в разположението на звездите. Звездите помагат, ама в кошара не вкарват.  ;D

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #131 -: Ноември 17, 2011, 09:37:24 am »

Някъде четох, че щом те гложди определен въпрос то отговора търси теб и цаката е да преустановиш търсенето за да може да те намери. Чакане му е майката   :blink:

Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #132 -: Ноември 17, 2011, 09:38:20 am »
 Нещо се сбърках с цитатите  :-[

*

abroad

• 2187
« Отговор #133 -: Ноември 17, 2011, 09:45:22 am »
Някъде четох, че щом те гложди определен въпрос то отговора търси теб и цаката е да преустановиш търсенето за да може да те намери. Чакане му е майката   :blink:

именно, а не да продължаваш с години упорито с кирката еднопосочно

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #134 -: Ноември 17, 2011, 10:03:12 am »
 :72:
Мисля си, че астрологията те е намерила та едва ли ти пречи. Просто смени начина на ползване :P
Голяма глупост написах но мисля, че ме разбра :rolleyes:

*

AH

• 2201
« Отговор #135 -: Ноември 17, 2011, 10:03:30 am »
Ми това момче требе да почерпи.  :rolleyes:

Рано или късно, под една или друга форма ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #136 -: Ноември 17, 2011, 10:04:54 am »

Ще го бъде еди си кога си или няма да го бъде на 100% – така не става, защото елиминираме основен фактор в астрологията – свободен  избор /и на подсъзнание и на съзнание/ - в такива случаи можем да изберем  да се откажем от въпроса или да търсим отговор с други окултни или неокултни учения:)

*

abroad

• 2187
« Отговор #137 -: Ноември 17, 2011, 10:06:38 am »
заслужава си изработването на някаква експресна методика за оценка на „предизвикателен хороскоп“.
Как подреждаш „предизвикателностите“?

като "Съдба"
разгадаеш ли я, можеш да си направиш твой сходен на онези филми, но реалистичен

допълваш ми темата за високото :blink:
горното би следвало да ме провокира да се запиша на астроучилище, но не би
нещо като с трудните случаи на д-р Хаус

иначе теорията за равните по сили едновременно задействани енергии сме я коментирали, тук квантовата физика е всесилна, но по отношение на ежедневните до средно* големи нещица, дето му викаме свободна воля...

*

abroad

• 2187
« Отговор #138 -: Ноември 17, 2011, 10:10:58 am »
Абе аз на теб процесинг ти правих, ама далеч не го довърших?

:blink: така е и за добър пациент не ставам

« Отговор #139 -: Ноември 17, 2011, 10:22:57 am »
Абе седим и си мислим и си седим и си мислим...Тоя Плутон като мине през слънце и сменя целия хороскоп, така излиза, аз бех саркастичен зъл козирог, сега съм светъл весел пеещ ...кво?...Сабахлем си го мислих това, "слънчев козирог" ако не си подхожда, то значи аз вече съм слънчева и ерго не съм козирог. :confuse3:

абе винаги си била слънчева,дълбоко в теб,просто Плутон го е извадил на повърхността това мехурче,частица от цялата ти същност
усещането е на прероден в позитивна посока