Здравей Гост

Астропсихология на личността

• 374 Отговора
  • 50601 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Астропсихология на личността
« Отговор #100 -: Ноември 16, 2011, 04:59:29 pm »

гледала ли си скоро: the secret и the bleep down the rabbit hole?
предизвикателен хороскоп

Само като видя Плутон в 1 дом на мъж, се отчайвам от хороскоп, за другите и при квадрати и при опозиции съм виждала "успешни" животи.  :P

Въпреки, че трябва пак да дефинираме "предизвикателен" хороскоп и "успешен" живот или например "преработка".....че някой хора са си родени за размирници  :tongue2:

Причина.... :-\ :rolleyes: Кое те отчайва?

По принцип съм много позитивен човек, но всички мъже, които познавам с Плутон в 1 дом (и това вече в няколко теми все го казвам, ще досадя  :P) са само-разрушителни, с много силно его и сами са си провалили живота. Под провал имам предвид не са се възползвали от шансове дадени им от живота, защото са "по - големи" и от Господ и те знаят най-добре. Дори когато вътрешно усещат, че не искат да направят нещо, за да докажат колко са силни го правят и БАМ тогава щраква капанчето и няма връщане назад.  ;D

:-[
When One Door Closes Another Door Opens

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #101 -: Ноември 16, 2011, 05:39:20 pm »
Моя никнейм съм избрала интуитивно, без да знам каква вибрация носи.
Оказа се, че е "седмица" - Нептун по нашата нумерология и Кету по ведическата. :)

Сменял съм много псевдоними през живота си, в момента също ползвам няколко на различни места. Някои съм ги проверявал нумерологично, но както вече загатнах, имам своите основателни съмнения към различните нумерологични школи и към готовите твърдения. Разбира се, изборът на ник би могъл да се разгледа и по-архетипно, да се разгледа като изразяващ симпатии и стремеж към развитие на определени качества или пък израз на вече налични такива в личността, които се акцентират.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #102 -: Ноември 16, 2011, 06:31:51 pm »

Цитат на: Alric
И буквата и звукът имат вибрация.

Нали съзнаваш колко може да се изпише в полза на различни варианти, сред които: (1) буквата носи индиректно вибрация от звука чрез задействане на представата за него, (2) обратното, (3) носят различни вибрации. И не на последно място - дали те сами по себе си носят такива. А тук можем да намесим културния наклон, доминацията на полукълбата и какво ли още не... Което е материал за цяла нова тема.

Ми ако се наложи нова тема ще бъде създадена  :mellow: , но засега това ми се вижда ненужно.

Вибрацията е явление, което има обективно съществуване ( т. е. тя съществува извън човека и нейното съществуване е
независимо от хората), и поради това не се влияе от разни субективни човешки представи. Затова варианти 1 , 2 и това за културния наклон отпадат.

Дали дадена буква има идентична вибрация със съответния й звук не мога да кажа, тъй като не съм в състояние да
измервам вибрациите нито на едното нито на другото, но мога да кажа, че и буквите и звуците притежават вибрации, защото и двете са проявени чрез движение.

*

abroad

• 2187
« Отговор #103 -: Ноември 16, 2011, 07:45:43 pm »
Астрологията като част от себеопознаването е доста по-лесна , отколкото като част от себепознанието...
По принцип ние "се губим" по време на Нептунови транзити..., а се откриваме по време на Плутонови...
Връзката с обичам и не обичам е в аспектите на тежките планети към така наречените лични....
Трудното интегриране на Нептуновите вибрации в картата е и част от  основния мотив наречен търсене ...търсене на себе си и на другите...търсене на сигурност и стабилност...Много по-лесно е да разпознаем акцентите на определени транзити преди Нептун и още по-трудно да познаем себе си по време на Нептунов транзит....

признавам си нищо, ама нищо не разбрах

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #104 -: Ноември 16, 2011, 07:48:34 pm »

гледала ли си скоро: the secret и the bleep down the rabbit hole?
предизвикателен хороскоп

Само като видя Плутон в 1 дом на мъж, се отчайвам от хороскоп, за другите и при квадрати и при опозиции съм виждала "успешни" животи.  :P

Въпреки, че трябва пак да дефинираме "предизвикателен" хороскоп и "успешен" живот или например "преработка".....че някой хора са си родени за размирници  :tongue2:

Причина.... :-\ :rolleyes: Кое те отчайва?

По принцип съм много позитивен човек, но всички мъже, които познавам с Плутон в 1 дом (и това вече в няколко теми все го казвам, ще досадя  :P) са само-разрушителни, с много силно его и сами са си провалили живота. Под провал имам предвид не са се възползвали от шансове дадени им от живота, защото са "по - големи" и от Господ и те знаят най-добре. Дори когато вътрешно усещат, че не искат да направят нещо, за да докажат колко са силни го правят и БАМ тогава щраква капанчето и няма връщане назад.  ;D

:-[

Мерси... ;D

Аз имам връзка с мъж Близнак с Плутон в 1-ви в каре със Слънцето и Сатурн....Да..,егото е силно..,но мисля , че има страхотно качество Плутона...в 1-ви..Анализа преди всичко на себе си.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
« Отговор #105 -: Ноември 16, 2011, 07:58:35 pm »
Пък ако тр.Меркурий, Венера и СЛВ са на асцендента, измисли начин да ги уважиш:) – и после може да се надяваме, че веднъж пък няма  да сме от изключенията и някой транзит ще донесе нещо желано:)
/отчети нещо подходящо тия ден-два като за споменатите транзити:)/

надеждите свършиха, до доказване на противното :rolleyes:
нищо от транзитните не предразполага уважение към тях, а може и не това да е АС
и да, прозира Сатурн върху Уран, нищо че последният може и да не съществува

няма прошка:
"Умрат ли мечтите - умираш"

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #106 -: Ноември 16, 2011, 08:38:54 pm »
няма прошка:

Ми вземи ги полей малко и натори, да ги реанимираш лекичко. Съвсем сериозно говоря. Методите нямат значение. Щом още пишеш тук и за тез работи - не са напълно трупясали.

:wub:
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #107 -: Ноември 16, 2011, 08:40:42 pm »
Името Кали мен ме избра, един хубав ден просто снизходи към мен и ме принуди да си сменя старото селеста на кали.
Опитвах се на няколко пъти през годините да го сменя, обаче не ми се даваше, веднага почвах да се чувствам неуютно, ненамсято, ни в клин, ни в ръкав и се налагаше да връщам Кали пак.
Единственото, което ми беше позволено, да изменя името от Кали на Кайли.
И го смених не от благозвучие, а защото пак от оня сайт на Алдебаран Кали имаше една неприятна вибрация за мен и исках на всяка цена да я избегла.
Така че kaily е съзнателно избрано най-малко зло. И няма нищо общо с английския, щото не знам отде ви хрумна, че латинските букви винаги говорят на английски.

*

kaily

• 5145
« Отговор #108 -: Ноември 16, 2011, 08:45:29 pm »
Цитат

Когато аз умрях, се случи най-голямото чудо в живота ми досега.
През онова време, дето повтарях - мъртва съм. Няколко месеца продължи тоя отвратителен период и по същото време се случи Чудото с главно Ч.
И аз не можах да му се зарадвам, аз бях мъртва, чудото течеше пред очите ми, а аз се насилвах да участвам в него и бях мъртва. Представяш ли си да си мечтала нещо 35 години и изведнъж да ти се случи като с магическа пръчка?
Е, това стана. И аз бех мъртва.
Просто осъзнавах тоя факт, отчитах случването на чудото, голямата любов на живота ми, умът ми цъкаше, ама мен ме нямаше? Нали бях мъртва....

та така...мани като умрат мечтите, ами да ти се изпълни мечтата и ти баш тогава да си умрел... :unsure:

*

abroad

• 2187
« Отговор #109 -: Ноември 16, 2011, 08:48:05 pm »
няма прошка:

Ми вземи ги полей малко и натори, да ги реанимираш лекичко. Съвсем сериозно говоря. Методите нямат значение. Щом още пишеш тук и за тез работи - не са напълно трупясали.

:wub:

Благодаря ти за коментара.
Всъщност, точно обмислям да спра да пиша, след като очевидно не ми понася астрологията е по-добре да преустановя, нали? Не питам другиго, въпросът е насочен към мен си :blink:
Харесва ми форумът, винаги ми е харесвал :blink:

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #110 -: Ноември 16, 2011, 08:51:46 pm »
та така...мани като умрат мечтите, ами да ти се изпълни мечтата и ти баш тогава да си умрел... :unsure:

Измиваш прозорците, изхвърляш боклука, сменяш пердетата и очилата, проветряваш на макс, а при нужда и патерици си взимаш.

"dum spiro - spero"

Иначе - отиваш на близката жп гара - още ги има... И тъй... :lol:

"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

abroad

• 2187
« Отговор #111 -: Ноември 16, 2011, 08:52:21 pm »

кел файда, извинявай не ми идва по-подходящ национален израз

*

kaily

• 5145
« Отговор #112 -: Ноември 16, 2011, 09:14:54 pm »
Е да бе, ама после минава време и усещанията се връщат. И почваш да се ядеш, как така се е случило таман като си затубил вкуса към живота и живота те е треснал с целия си блясък.
Се едно си си изгорил езика и нищо няма вкус за теб, а в същото време трябва да изядеш божествен сладолед, за който мечтаеш отдавна, ама трябва да го изядеш да не се разтопи и го ядеш, а не му усещаш вкуса и така...ял ли си после оня мечтан сладолед или не си...шибана работа...

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #113 -: Ноември 16, 2011, 09:17:51 pm »
Ми ако се наложи нова тема ще бъде създадена  :mellow: , но засега това ми се вижда ненужно.

Вибрацията е явление, което има обективно съществуване ( т. е. тя съществува извън човека и нейното съществуване е
независимо от хората), и поради това не се влияе от разни субективни човешки представи. Затова варианти 1 , 2 и това за културния наклон отпадат.

Дали дадена буква има идентична вибрация със съответния й звук не мога да кажа, тъй като не съм в състояние да
измервам вибрациите нито на едното нито на другото, но мога да кажа, че и буквите и звуците притежават вибрации, защото и двете са проявени чрез движение.

Има защо да не избързваме още със зачеркването.  :mellow: Но преди да продължа, какво разбираш под вибрация в нашия контекст? Тъй като можем да кажем, че примерно звукът сам по себе си е предаваща се вибрация с определена дължина на вълната (макар че субектът може да си въобразява, "визуализира" звуци, както и поради нелинейности в ухото може да възникват виртуални тонове с определена честота, които не са представени във външната среда); светлината също е с определена дължина на вълната, която е различна. Говорим за друга вибрация, с по-мистичен характер, имаща фиксиран психичен и психологически ефект, която (засега) не можем да измерим примерно с уреди извън нас?
« Последна редакция: Ноември 16, 2011, 09:43:40 pm от Kelvin »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #114 -: Ноември 16, 2011, 09:19:35 pm »
след като очевидно не ми понася астрологията е по-добре да преустановя, нали? Не питам другиго, въпросът е насочен към мен си :blink:

Кое не ти понася в астрологията?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #115 -: Ноември 16, 2011, 09:21:33 pm »
Способността да обичам не съм изгубила, но в един момент усетих, че вече не мога да обичам по начина, по който преди съм обичала - да бъда като заслепена, зашеметена, да желая нещо много силно и страстно... Вече някак по-осъзнато се случват нещата и любовта сякаш извира от ума, това може да идва и с възрастта, знам ли...

От снощи ми се въртеше из ума да те питам кое от двете състояния харесваш повече и защо? :)
На мен примерно първото не ми се нрави особено, тъй като е вид стрес.
« Последна редакция: Ноември 16, 2011, 09:44:07 pm от Kelvin »

*

Uran

• 6041
« Отговор #116 -: Ноември 16, 2011, 09:23:01 pm »
 Кайли, беше позачезнала нещо. Липсва ни иносказателната ти реч. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #117 -: Ноември 16, 2011, 09:34:11 pm »
От снощи ми се въртеше из ума да те питам кое от двете състояния харесваш повече и защо? :)

В интерес на истината второто като че ли започва да ми харесва повече, по-малко изтощава. Туй ще да е от егн-то.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #118 -: Ноември 16, 2011, 09:42:33 pm »

Всъщност, точно обмислям да спра да пиша, след като очевидно не ми понася астрологията е по-добре да преустановя, нали?

Ма ти па  ;D
На мен като не ми понася астрологията та да не би да съм спрела да пиша  :tongue2:

Я седи грей се тук, накъде си тръгнала, аз оттам се връщам, нека поседя и аз да погледам малко отстрани как други се потят, заслужавам я тая награда.  :49:

*

kaily

• 5145
« Отговор #119 -: Ноември 16, 2011, 09:43:39 pm »
Кайли, беше позачезнала нещо. Липсва ни иносказателната ти реч. :blink:

мерси  :confuse3:

шъ съ стараем повече занапред.  :haha: