Ми хаде направи го! Аз досега съм чела от теб само опити и оплаквания. Ела и кажи: Постигнах това и това и то се дължи на свободния ми избор! Не ме интересуват цитати и какво е казал тоя или оня глупинат (да се чете илюминат), които действат единствено с цел промиване на мозъци. Интересува ме личната опитност и постижение, а не постиженията на изкуствено лансирани добродетели... 
Ми драга, постигнах много неща. Едно от тях е, че мога да се превъплъщавам в много човеци в тая реалност. Само че ти не признаваш това, за теб е по-важно да се превъплъщаваш в теб самата в различни реалности.
Наумявала съм си такива неща, че те са били невъзможни да се случат в линейния ни свят, но въпреки това са се случвали, събирала съм пространството и съм изкривявала времето, за да се случат.
Наистина нямам намерение да се доказвам никому, вмятам, че е възможно, който иска, да опитва, аз само подчертавам възможността.
Не ми е притрябвало да пиша да постиженията си, пиша за нещата ,които още не са ми ясни, защото търся помощ от приятел, че да намеря изгубения път.
Когато нещо ми е ясно, просто го случвам и не тръбя за това.