Здравей Гост

Карма и реинкарнация

• 113 Отговора
  • 21470 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re: Карма и реинкарнация
« Отговор #20 -: Ноември 19, 2011, 11:06:04 pm »
Анабел,

анджък де - кви са ми ти тия закони - държат стадото в кошарата! Ми нито се асоциирам с уфтса, нито пък съм съгласна да си слагам главата на дръвника заради някакви тъпи обществени норми... Яяяя всичкото закон за тоалетна хартия и да се свършва...  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Ноември 19, 2011, 11:07:11 pm »
Така, първо като казваш едно твърдение, се обоснови - как стигна до този извод?  До извод се стига въз основа на факти. Предизвиквам те да изложиш своите факти! Иначе извода ти се счита за необоснован, следователно отпада.

Какви факти?
Факт е, че се раждаме и един ден умираме (тялото ни).
А всичко, което ни се случва между две тези състояния, може и да е сетивна измама.  ;D

То е ясно какъв ще е отговорът, що ли питаш - "Не ми трябва да излагам факти, аз просто знам!".

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #22 -: Ноември 19, 2011, 11:09:06 pm »

Я преди да започнеш да задаваш въпроси вземи да прочетеш малко книжки по темата  ;)

;D

Ако бях малко по-недобронамерена и Нептун ми правеше квадратура, а не тригон към Меркурий, сигурно щях вече да съм измислила сценарий за няколко такива книги и да ги напиша на английски и да си печеля пари от тях.

Но се стремя към истината. Иначе парите също привличат!

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #23 -: Ноември 19, 2011, 11:12:01 pm »
Веще, от твоята клавиатура в Божествения процесор  :clap:

Това е,  :P Слънцето в 1 дом води, свети. Половината Римски императори са със Слънца в 1 дом....

Моят Сатурн като е цъфнал на Асц. ... нема измъкване... друга ми е театралната постановка....  :P
When One Door Closes Another Door Opens

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Ноември 19, 2011, 11:12:20 pm »
Ако бях малко по-недобронамерена и Нептун ми правеше квадратура, а не тригон към Меркурий, сигурно щях вече да съм измислила сценарий за няколко такива книги...

Добра идея даваш, между другото  :97:, но и аз съм с тригон.  :-[
(готова съм да преговарям да го заменя за съвпад, поне ще знам как се ловят шарани  :P)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #25 -: Ноември 19, 2011, 11:14:04 pm »

Я преди да започнеш да задаваш въпроси вземи да прочетеш малко книжки по темата  ;)

;D

Ако бях малко по-недобронамерена и Нептун ми правеше квадратура, а не тригон към Меркурий, сигурно щях вече да съм измислила сценарий за няколко такива книги и да ги напиша на английски и да си печеля пари от тях.

Но се стремя към истината. Иначе парите също привличат!

С нептун към Мерк, можеш и да хванеш подсъзнателните нагласи на обществото, но за да спечелиш пари от публиката (масовия читател) ти трябва доста добра позиция на Луна.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #26 -: Ноември 19, 2011, 11:17:20 pm »
Абе вие пак ли за пари се разговорихте посред такава мистична тема! Еееее няма оправия с вас... То бива телешки изцепки, ама направо сте за убиване понякога...

Ей ви малко гъз папир да и се порадвате...  :rolf: :rolf: :rolf:  И стига сте спамили темата с дивотии. Не ща повече да чувам за чекиджията Фройд и за проблеми с бащите, защото лично ще намеря Хелото и ще я опердаша с пръчка по задника, за да види как бие блатна вещица от намалени цени  :tongue2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Anabell

• 2022
« Отговор #27 -: Ноември 19, 2011, 11:20:32 pm »
Ако бях малко по-недобронамерена и Нептун ми правеше квадратура, а не тригон към Меркурий, сигурно щях вече да съм измислила сценарий за няколко такива книги...

(готова съм да преговарям да го заменя за съвпад, поне ще знам как се ловят шарани  :P)

Е, аз съм в съвпад, нацелвам моментите и Рибите мъже ме нацелват....

Лили, ти си ловиш добре твоята аудитория. Вселенски закон - каквото повикало такова се обадило. При теб с тая Рачешка Луна винаги ще е така - според течението и променлива, трябват много силни фиксирани знаци в радикса,
за да можеш да я застопориш (за да запазиш улова)  ;D

*

Anabell

• 2022
« Отговор #28 -: Ноември 19, 2011, 11:22:11 pm »
Или ти трябва Слънце в кардинален дом, тогава съзнанието и устойчивостта са много силни.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #29 -: Ноември 19, 2011, 11:24:13 pm »
Абе вие пак ли за пари се разговорихте посред такава мистична тема! Еееее няма оправия с вас... То бива телешки изцепки, ама направо сте за убиване понякога...

Ей ви малко гъз папир да и се порадвате...  :rolf: :rolf: :rolf:  И стига сте спамили темата с дивотии. Не ща повече да чувам за чекиджията Фройд и за проблеми с бащите, защото лично ще намеря Хелото и ще я опердаша с пръчка по задника, за да види как бие блатна вещица от намалени цени  :tongue2:

:rolf: :rolf: Гъз папира е одобрен и оценен  ;D :P

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #30 -: Ноември 19, 2011, 11:33:46 pm »

Може някой великодушен притежател на квадрат Мерк/Нептун да ви измисли такъв сценарий, разбира се срещу
определен процент от печалбата  :mellow: .

*

Anabell

• 2022
« Отговор #31 -: Ноември 19, 2011, 11:37:06 pm »
Нает си, аз давам 25 % хонорар,  ;D, но трябва да ти проверим Луната как е. Мойта ме е много цвете, но поне е над хоризонта  ;D :P

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #32 -: Ноември 19, 2011, 11:47:01 pm »
Луната ми е в лъв в 11ти дом. Управлява МЦ и диспозира Юпитер. Има точен квадрат с Плутон на трон и точен секстил с
Венера на трон.  Ще я броим ли за годна ?  ;D

*

Anabell

• 2022
« Отговор #33 -: Ноември 19, 2011, 11:50:49 pm »
О, Юпитер може да ги вдигне процентите на 30, нощно или дневно раждане си, ако си нощно веднага подписваме  ;D :P.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #34 -: Ноември 19, 2011, 11:55:13 pm »
Дневно, но пък Юпитер е в точен съвпад с МЦ  :mellow: .

*

Anabell

• 2022
« Отговор #35 -: Ноември 19, 2011, 11:59:59 pm »
А на теб Слънцето ти е управител, няма да си изкарваш парите и да си зависим от масовката (ДЕРЗАЙ, аз цял живот се занимавам с това дето на англ. му викат vulgar people, по средновековните трактати по астрология, верно все ги "ръководя - просвещавам", ама ми се иска да съм под егидата на Слънцето....обаче мен Сатурн и Венера ме спасяват :)))).

Друга ти е съдбата.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #36 -: Ноември 20, 2011, 12:07:53 am »

Е, аз съм в съвпад, нацелвам моментите и Рибите мъже ме нацелват....

Лили, ти си ловиш добре твоята аудитория. Вселенски закон - каквото повикало такова се обадило. При теб с тая Рачешка Луна винаги ще е така - според течението и променлива, трябват много силни фиксирани знаци в радикса,
за да можеш да я застопориш (за да запазиш улова)  ;D

Аз имам много планети във фиксирани знаци - три в Телец и три в Скорпион.

Заедно ще печелим парите, а аз ще пазя улова.

;D

*

Anabell

• 2022
« Отговор #37 -: Ноември 20, 2011, 12:10:42 am »
о да, Телците го могат това  ;D, особено с Плутон в 1 дом....

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #38 -: Ноември 20, 2011, 12:11:45 am »

Може някой великодушен притежател на квадрат Мерк/Нептун да ви измисли такъв сценарий, разбира се срещу
определен процент от печалбата  :mellow: .

Аз мога веднага да измисля сценарий за такива книги. Няма да плащам на друг! Обаче като си помисля, че това са лъжи и ще пробутвам това на хората, просто не ми се иска да ги лъжа, дори заради пари.

А и ако един ден се завана с нещо сериозно и стана известна поне в някои среди, подобни книги няма да повлияят добре на репутацията ми.

;D

*

Anabell

• 2022
« Отговор #39 -: Ноември 20, 2011, 12:39:15 am »
Ще пишеш под псевдоним, бе Хело,  :rolf: :rolf:
те отдавана са го измислили прикриването. :P