Здравей Гост

Най-шантавите сънища!

• 25 Отговора
  • 6563 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Най-шантавите сънища!
« -: Ноември 25, 2011, 12:59:31 am »

Разкажете най-откачените, вълнуващи, въздействащи и невероятни сънища, които сте имали!

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Re: Най-шантавите сънища!
« Отговор #1 -: Ноември 25, 2011, 01:19:42 am »
Вече има подобна тема и преди някоя и друга година съм разказвал някои свои, попаднали в тази графа. Заглавието беше: "Нашите чудати сънища". Не че няма и нови попълнения, но да не се повтарям.

Брей, темата била от 2008 г.... Ето я: http://astrosite.org/forum/index.php?topic=2626.0

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2 -: Ноември 25, 2011, 01:26:21 am »
хаха, ще я прочета  ;D... сори, не съм забелязала
но нищо нека има нова тема, тъкмо ще разкажеш някой по-нов сън :)

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #3 -: Ноември 25, 2011, 01:27:32 am »
Бях забравил за тези си сънища, но като прочетох, ми изплуваха детайли за някои от тях пред очите. Даже се посмях...  ;D

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4 -: Ноември 25, 2011, 01:30:46 am »
Хаха.. и аз много се смях. Ей ся ще споделя един фрапиращ...само дето е много дълъг.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5 -: Ноември 25, 2011, 02:57:44 am »
Намирам се в колата на дядо ми с други хора, която се движи по пясъка на плажа в посока към водата. Влизаме в морето и тя се трансформира в кола-лодка. Един приятел ме пита дали може да покара джета на дядо ми, обръщам се и питам дядо ми дали позволява, знаейки, че той едва ли ще разреши. Той се съгласява и аз му казвам, че съм учудена от това. Поглеждам го отблизо, това не е дядо ми!! Осъзнавам че сънувам. И реших да правя каквото си искам, без да ми дреме.
Мятам му се отгоре и му казвам, че не е моя дядо и искам да се натискаме. Бях го яхнала и го питах кой е всъщност..
После се оглеждам, намирам се в апартамент/къща и около мен има мъже и жени и легла.
С една негърка се натискаме на леглото, бяхме възбудени върху бели чаршафи на светлината от нощната лампа. Близах я....имаше не много големи цици. Оставих я и отидох при мъж.
Излязох от къщата. Навън беше вечер. Имаше други хора, които отиваха на купон, влязохме в друг блок. На влизане във входа видях мъж/техник, който поправяше нещо, поздравих го.
Качвахме се по стълбите нагоре с другите, които отиваха към купона. От ляво до мен вървеше симпатично момиче, понеже знаех че това е сън, се чудех от къде идва/произлиза нейния образ в този момент. Попитах я от къде идва..? тя отговори "Огнена - септември" Попитах я дали това значи, че е зодия лъв, родена през септември. (тц тц, за малко да уцеля, зле съм с астрологията!) Тя каза -Не. Продължих нагоре с останалите говорейки.

Влязохме в апартамент. На влизане оглеждах всеки един от тях, някои изглеждаха много странно. Имаше един с криви очи и друг с разкървавено лице. Набутах се да вляза пред него а той след мен...Вътре имаше две големи стаи, първо влязох в хола. Имаше момче, по-малък от мен с година-две. Хвана ме и ме вдигна на ръце и се натискахме. Питах го "Каква зодия си?" Той каза "земна", опитах го "Телец?" и той отг. "Не, патка"... беше с тъмни очи и коса, малко по-висок от мен, със зелен потник на гъски. Казах му на шега, че повече щях да му повярвам ако беше казал, че е зодия гъска (заради блузата)

Минах през терасата и влязох в кухнята. Някои от хората на купона се бяха превърнали в котки, едни от тях бях насядали по столовете под масата. На хладилника имаше оставен черен флаер с надпис - че е за мен. Взех го и реших да изляза.

Бях в коридора, светлината от лампите беше жълта. На закачалката имаше различни шапки. Пробвах една синя, мрежеста-прозрачна Май пишеше D&G на нея, пробвах нея и други. Сетих се за един мой познат, как в един свой осъзнат сън също пробвал шапки (няма такова нещо)

Излязох. Слизайки по стълбите прочетох какво пишеше на флаера. Сякаш беше написано от баба ми и беше важно да го прочета. Пишеше нещо от сорта на " /името ми/, излез от входа, през градината, завий в ляво и като стигнеш до магазина - купи си хляб"  Замислих се, че най-вероятно това са инструкции, които трябва да следвам. (в този момент се сетих за този момент от филма "Waking Life" и как казват на главния герой, че този момент ще определи остатъка от живота му.) Упс, сега видях, че видеото е отрязано преди този момент.

На излизане от входа видях техника, който поправяше нещо, казах му "Чао". Излязох и наистина от лявата страна на блокчето имаше градина. Преминах я. Отново погледнах флаера, учудена че съм успяла така добре да го прочета на сън. Този път абсолютно нищо не се разбираше.

Стигнах до паркинг от задната страна на блока. До преди малко беше ден, вече се свечеряваше. Реших, че трябва да литна, опитах се само с мисъл, но успявах само като махах с ръце..беше ми трудно и падах.

Имах фалшиво събуждане FA, събудих се в леглото на което спах в действителност и реших, че съм будна вече. Станах и се погледнах в огледалото, слагах си резенчета от краставица по лицето - като маска. Докато правех това, без да искам започнах да се издигам на сантиметри от земята. Чак се уплаших.
На вратата се почука, попитах "Кой е?" Гласът отговори "-Твоят съпруг, може ли да вляза?" Гласът ми беше познат, май на бившият ми приятел (не съм била омъжена)

Шашнах се и не знам защо се разтреперих, още бях във въздуха - на половин метър. Казах си, че ако ме уплаши ще се float-на назад през вратата на терасата и ще литна навън.
От уплаха едвам успях да отговоря "да..." Той влезе, беше бившият ми приятел и държеше някакви торби. Бавно се приближаваше към мен а аз се отдалечавах реейки се назад и гледайки го, докато не минах през вратата и не прелетях над парапета на терасата - бавно.
Той вървеше след мен и остана на терасата. Махна ми с ръка за "чао" и аз също му махнах...
И вече се събудих наистина.
« Последна редакция: Ноември 25, 2011, 12:00:02 pm от Freya »

« Отговор #6 -: Ноември 28, 2011, 07:01:32 pm »
Един мой, от много отдавна, но просто винаги като се сетя за него и ... ми става много смешно и затова реших да го споделя.

Главната идея е, че с нетърпение отиваме до Ватиканския музей на екскурзия, организирана от университета. Обаче колегите са много шумни. Половината биват изгонени от охраната под предтекста, че са роми.  :unsure: :unsure: :unsure:
С една колежка се разхождаме, в едната зала виждаме мидички, в другата - някаква вехта кухня и изобщо нещо като домакинството на папата, но любимото ми е като влизаме в третата зала.  :haha: :haha: :haha:
Там намираме легло, персон и половина, балдахини по него, сатенени завивки, всичко, както си му е реда за един папа. Има и охрана - един свещеник, който следи да не пипаме нищо. На леглото стоеше пижамата на папата.  :rolf: :haha: :haha: :haha: :haha: На горнището бяха избродирани картинки на малки, сладки мечета. Горнището имаше и качулка, която наподобяваше мечешка глава с пришити копчета за очи и огромна пухкава муцуна. Върху пижамата беше избродирано името на папата... ;D Не е велико и впечатляващо, но просто ... винаги сънищата ми са с ей такъв абсурд :D

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #7 -: Ноември 29, 2011, 09:24:29 am »
хахаха, папата трябва да е бил доста нежен и чувствителен човек..
Цитат
Не е велико и впечатляващо, но просто ... винаги сънищата ми са с ей такъв абсурд :D
Еми да, моите почти всички могат да влязат в тая графа...откачена работа  ;D

Аз днес сънувах как съм с бившия си приятел и срещаме мой познат, като се сбогувахме с него той каза "ако приятелката ти ме хареса, ще я открадна"
и двамата с приятеля ми се спогледахме и казахме в един глас "Този наистина ли каза това?!"
После покрай нас мина един "тигров слон" беше си слон само че украската му беше тигрова. А после видяхме една рижава котка, която ръмжеше като тигър, хората ги беше страх от нея и я заобикаляха. По едно време главата и стана човешка и лицето и беше детско, преличаше на Дакота Фанинг...и продължаваше да ръмжи страшно.

« Отговор #8 -: Декември 21, 2011, 01:46:13 am »
Хаха.. и аз много се смях. Ей ся ще споделя един фрапиращ...само дето е много дълъг.

« Отговор #9 -: Декември 26, 2011, 11:20:32 am »
Днеска имаше лятящи музикални инструменти хаха и беше много забавно ... минава няакво като самолетче и едни барабанчета сами си дрънчат там, без никой да свири на тях.  ;D ;D

« Отговор #10 -: Януари 12, 2012, 10:40:10 am »
Отдавна не ми се беше случвало да сънувам толкова откачен сън.Значи,сънувам зълвата че е бременна и вече трябва да ражда(по принцип тя роди момченце още през Август ) и свекървата(майка й)хванала един остър керамичен сатър й вика "ей сега ще ти направиме едно секцио" и почва да я реже със сатъра.През това време зълвата си е будна,говори си с майка си и не дава признаци ,че нещо я боли или ,че и е некомфортно.Аз съм седнала от страни и чувствам,че от гледката почва да ми става лошо.Казах им ,че са откачени и се махнах от там.После сънувам,че свеки е извадила бебето и го е сложила в нещо като малка ваничка с вода.Или по-скоро като голяма мивка и бебето е под водата цялото в слуз и тук таме кръв .Имаше  и нещо подобно на дълги съсиреци в нослето.Почна да му мие главата.До това време бебето беше със затворени очи и не даваше никакви признаци на живот.Изведнъж ди отвори очите,махна си само съсиреците от носа и тръгна да излиза от ваната само,като с излизането стана по-голямо и по-голямо и като стъпи на земята беше да речем като5-6 годишно момче.Направи ме впечатление ,че имаше голяма глава.Не несъразмерна,но просто по-голяма.
  Е кажете,не е ли откачено !?
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

« Отговор #11 -: Януари 23, 2012, 11:11:16 pm »
Обикновено до максимум седмица забравям сънищата си. Този не мога. Още преди Нова година сънувах че вървя по един горски път срещу котка. Котката ме виждаше, вървеше бавно и не се страхуваше от мен, но беше страшно измъчена - беше изтезавана, а виждах, че е и бременна. В съня си изпитах такава болка и състрадание към това животно, че се събудих от мъка, почти ми идваше да вия, бях потисната през целия ден. Беше ужасно странно. Цялата картина и усещания бяха много наситени. Нямам представа дали сънят означава нещо. През цялото време се чувствах виновна, че с нищо не мога да помогна на котката и че не съм я защитила.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

« Отговор #12 -: Януари 23, 2012, 11:33:31 pm »
И си с котка на аватара.  :P Съзнателно ли си избра аватара, или случайно попадна на него и каза - "Ето, това ще е". За жалост не мога да ти помогна с конкретни тълкувания, данни, но щом толкова време помниш съня, значи наистина има значение, развови се за символичното значение на котките и може да ти дойде някоя идея какво значи.  :blink:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #13 -: Януари 24, 2012, 01:48:36 am »
.
« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:58:48 pm от Hm »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #14 -: Януари 24, 2012, 11:30:39 am »
Котката символизира женското в теб. Това е моето предположение.

« Отговор #15 -: Януари 24, 2012, 11:37:00 am »
На мен целия сън ми навява асоциация на тази карта:

Разгледай я, можеш да си запишеш впечатления, или да видиш традиционните тълкувания, ако мислиш, че това ще е от полза.

« Отговор #16 -: Януари 24, 2012, 12:30:04 pm »
Котака го харесах за аватар, защото гледа много сериозно и погледа му прилича на моя. Чудех се какво да слагам и така...но не държах да е котка.
Малко след съня имах доста сериозни проблеми с майка ми и окончателно прекъснах взаимоотношения с родителите си. С друго не мога да свържа съня засега.
Първата ми асоциация като видях картата беше "со кротце и со благо", защото жената на нея изглежда като кралица, всичко наоколо й е подчинено, но в същото време е мека и добра. Какво е значението на картата?
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #17 -: Януари 24, 2012, 04:04:45 pm »
Котака го харесах за аватар, защото гледа много сериозно и погледа му прилича на моя. Чудех се какво да слагам и така...но не държах да е котка.
Малко след съня имах доста сериозни проблеми с майка ми и окончателно прекъснах взаимоотношения с родителите си. С друго не мога да свържа съня засега.
Първата ми асоциация като видях картата беше "со кротце и со благо", защото жената на нея изглежда като кралица, всичко наоколо й е подчинено, но в същото време е мека и добра. Какво е значението на картата?

Това е много женска карта. И съня клони към това. Котката е символ на женското. Това, че е бременно също показва ясно, че става въпрос за нещо, свързано с женствеността.

Може сънят да е предупреждавал, че ще се скараш с майка ти. Може да показва, че ти отричаш женското у себе си. Всъщност, може ти сама да си причинила на себеси състоянието, в което си видяла котката. Да си опустошила своята женственост.

Но е добре да се тълкува съня.

Тегли от Интернет три карти Таро, като преди да ги изтеглиш се отпусни, свържи се мислено с картите и ги попитай - Какво означава за мен този сън?

После можем да го тълкуваме и с една твоя медитация. Нали си Риби!

« Отговор #18 -: Януари 24, 2012, 04:18:46 pm »
Това е прототипа на жената-майка, най-вече. В Таро има два женски прототипа - Висшата жрица и Императрицата. Висшата жрица е по-скоро пасивната, интуитивната част на женското цяло. Императрицата е по-скоро жената-майка. За каквото отговаря Венера в астрологията, да кажем, с такова можеш да свържеш и Императрицата.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #19 -: Януари 24, 2012, 05:13:08 pm »
Това е прототипа на жената-майка, най-вече. В Таро има два женски прототипа - Висшата жрица и Императрицата. Висшата жрица е по-скоро пасивната, интуитивната част на женското цяло. Императрицата е по-скоро жената-майка. За каквото отговаря Венера в астрологията, да кажем, с такова можеш да свържеш и Императрицата.

Жената-майка се свързва с Луната. Любовницата се свързва с Венера.

Висшата жрица се свързва с Луната, заради използването на интуитивното, но иначе си е близка до Венера.

Пък Императрицата си е свързана с Луната, заради майчинството, но може и с Венера в Телец, заради същото. Тя дава плодородие, а Телец също го дава.