Здравей Гост

Искам да знам...защо всички се опитват да ме контролират?

• 82 Отговора
  • 9562 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Ако на някой не му пука за теб, едва ли ще се интересува от това къде си била, защо и т.н.  ;) А на теб си мисля, че не ти е чак толкова неприятно.  :rolleyes:

Точно обратното...,на този изобщо му пука...,защото има защо...,но на мен ми е неприятно...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
Контролът е по Плутон. При теб Плутон е в квадратура със Слънце. Можеш сама да си направиш извода, взимайки предвид позициите на двете планети (дом, знак ... ), за да видиш кой и как се опитва да те контролира.

Мдддааа...,Да пробвам...Но защо Слънцето? А не асц и управителя му? :rolleyes: :-\

Защото слънцето е аза.
Помисли кой се е опитвал и опитва да те контролира? Може би баща ти, мъжете в живота ти и децата.

Миии...,аз приемам за ЕГО...планетата управител на АСЦ...Това е входа на картата...Слънцето не е само АЗА...,то според мен е част от структурата на АЗА.... :rolleyes: :-\

Естествено , че баща ми.../мисля , че всички бащи са такива/...винаги е искал да ме контролира...Знаеш кой е последния мъж в живота ми...,знаеш , че има силен Сатурн и Плутон в 1-ви дом..,но той контролира  фино за разлика от всички предхождащи го...
Децата ми също понякога правят опити... :-\

Ако приемем , че управителя на ЕГОТО е Марс...той е супер аспектиран с планетите на ограничението и контрола...

За мен Слънце е Аза, т.е. егото. Асцендентът са реакциите, адаптацията, външния облик, държанието, заобикалящата ни среда... индивидуалността.
Марс е волята, силата, желанието.
За Сатурн не съм съвсем съгласна, че е силен в 1ви дом. Мунданно той е в Овен, знакът на падението му.  :-[

*

Марая

• 28287
Контролът е по Плутон. При теб Плутон е в квадратура със Слънце. Можеш сама да си направиш извода, взимайки предвид позициите на двете планети (дом, знак ... ), за да видиш кой и как се опитва да те контролира.

Мдддааа...,Да пробвам...Но защо Слънцето? А не асц и управителя му? :rolleyes: :-\

Защото слънцето е аза.
Помисли кой се е опитвал и опитва да те контролира? Може би баща ти, мъжете в живота ти и децата.

Миии...,аз приемам за ЕГО...планетата управител на АСЦ...Това е входа на картата...Слънцето не е само АЗА...,то според мен е част от структурата на АЗА.... :rolleyes: :-\

Естествено , че баща ми.../мисля , че всички бащи са такива/...винаги е искал да ме контролира...Знаеш кой е последния мъж в живота ми...,знаеш , че има силен Сатурн и Плутон в 1-ви дом..,но той контролира  фино за разлика от всички предхождащи го...
Децата ми също понякога правят опити... :-\

Ако приемем , че управителя на ЕГОТО е Марс...той е супер аспектиран с планетите на ограничението и контрола...

За мен Слънце е Аза, т.е. егото. Асцендентът са реакциите, адаптацията, външния облик, държанието, заобикалящата ни среда... индивидуалността.
Марс е волята, силата, желанието.
За Сатурн не съм съвсем съгласна, че е силен в 1ви дом. Мунданно той е в Овен, знакът на падението му.  :-[

Миии...,той няма Сатурн в 1-ви , а Плутон в 1-ви...Сатурн има в близнаци в точен съвпад със Слънце...,а Марса му е в Риби.../любимия ми марс/...Исках да кажа..,че Сатурн в съвпад със Слънце се ограничава с въпросите..и знае кога, къде и как да го направи...,а всичко останало...налага контрол....Като Сатурн/Слънце са в 10-я му дом.... ;)...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Защото, Марайке, ти не действаш на принципа докосни и се отдръпни. Напротив, ти се налагаш с присъствие, викове, тряскания и идваш твърде много на човек, затова и аз се опитвам да те контролирам, ако не по друг начин, чат пат да не пишеш с главни букви и други такива.

Който върви с тихите стъпки на гълъб, никой не се опитва да го контролира. Помисли си. Ако не ти увира главата, процесинг.  ;D

*

Mia21

• 2502
Защото, Марайке, ти не действаш на принципа докосни и се отдръпни. Напротив, ти се налагаш с присъствие, викове, тряскания и идваш твърде много на човек, затова и аз се опитвам да те контролирам, ако не по друг начин, чат пат да не пишеш с главни букви и други такива.

Който върви с тихите стъпки на гълъб, никой не се опитва да го контролира. Помисли си. Ако не ти увира главата, процесинг.  ;D

Сийче, ти къде ходиш?  Никаква те нема...Изведнъж тук е-приятна изненада!  ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
КОЙ? АЗ?
Че аз по астротеми вече почти не ходя, сичко си знам.  ;D
Шматкам се из езотеричните.  :P

*

Марая

• 28287

Предпочитам го...процесинга по-лесно ми е.... ;D
Сериозно ти казвам...нито се налагам , нито викам...кротнала съм се...обичам и съм влюбена...,обаче това си е проблем....дай процесинг.... :wub:

*

virgo

• *
  • 456
Мен нашите ме контролираха като дете много успешно. Всичко, каквото кажеха правех и слушах. Разбира се, по-късно, като се опитах да отхвърля контрола, бяха страшни разправии. Майка ми винаги се е опитвала да контролира под формата на заинтересованост.
Понякога не се усещам и позволявам контрола, да кажем, когато е под формата на някакво удобство, но в един момент, когато ми дойде в повече или искам свобода, контрола-удобство се оказва нещо като капан, в който сама съм се набутала. Ако Плутон има пръст във тая работа - при мен е в съвпад с Меркурий в 10 дом Дева. Сатурн прави тригон с този съвпад.
Бившия Плутон в Везни 11 дом, квадрат с Луна и секстил с Венера.
При майка ми също Плутон пак в Лъв и пак секстил с Венера.

*

Kaya

• 2893
  Марая- планетите са си планети, ама ти защо не си поговориш с контрольора? много важно какви ти били аспектите

сатурн дава ограничения/контрол и ако е в съвпад със слънце трудно човек би избягал от тази си склонност (за другите и себе си)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Stella

• 7765
планетите са си планети, ама ти защо не си поговориш с контрольора?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765

Правилно. хората, които се натрапват с присъствието си и се опитват да изпъкват с всички средства, блъскат, трещят, издават звук, хиперболизират, за да бъдат забелязани....идват в повече на останалите. защото създават много шум, пречат на другите да прослушат себе си и с нищо не допринасят за създаването на хармония. Самоконтролът пада, особено ако са глътнали няколко чаши узо по вечерно време.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287

Правилно. хората, които се натрапват с присъствието си и се опитват да изпъкват с всички средства, блъскат, трещят, издават звук, хиперболизират, за да бъдат забелязани....идват в повече на останалите. защото създават много шум, пречат на другите да прослушат себе си и с нищо не допринасят за създаването на хармония. Самоконтролът пада, особено ако са глътнали няколко чаши узо по вечерно време.

Ами...,ами....Никой на може да пречи на другите, за да прослушат себе си....По-скоро има хора , които не умеят да слушат и не чуват....И такива , които не могат да блестят...колкото и да се стремят... :blink:
Имаше една приказка *На крива ракета , космоса и пречи*.... ;D

Аз обаче продължавам да си мисля за планетарните аспекти и домове...

*

Lillie

• 30532
Не разбрах какъв точно е проблемът - кой какво си пийва вечерно време?  :-\ ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
Марая, в една връзка е много важно другият да не се чувства незначим. Демонстрирането на сила, самостоятелност (тя е спорна принципно :blink:), поведение тип "знам какво правя" и всичко производно на самовлюбеността, пораждат ответна реакция като въпрос "къде беше?" или "С кого?". Тези въпроси могат да бъдат контрол когато са отправени към някоя тиха и зависима женица, но към жена с повечко бракове (не се обиждай!) е съвсем резонен.
Не знам ясна ли бях, но съвсем добронамерено подхождам към терзанията ти, защото май маркират финал някакъв, който си мисля, че ти желаеш, но се опитваш да прехвърлиш вината на другата страна. ;)
Има по-важни неща от властта. :blink: :blink:
Кротни се бе жена! Не е лошо нещо спокойствието.
Застани край някоя бавно течаща река (ако можеш да стоиш на д-то си де, че се съмнявам) и се опитай да почувстваш това темпо на живота. :blink: :blink:

*

Марая

• 28287
Марая, в една връзка е много важно другият да не се чувства незначим. Демонстрирането на сила, самостоятелност (тя е спорна принципно :blink:), поведение тип "знам какво правя" и всичко производно на самовлюбеността, пораждат ответна реакция като въпрос "къде беше?" или "С кого?". Тези въпроси могат да бъдат контрол когато са отправени към някоя тиха и зависима женица, но към жена с повечко бракове (не се обиждай!) е съвсем резонен.
Не знам ясна ли бях, но съвсем добронамерено подхождам към терзанията ти, защото май маркират финал някакъв, който си мисля, че ти желаеш, но се опитваш да прехвърлиш вината на другата страна. ;)
Има по-важни неща от властта. :blink: :blink:
Кротни се бе жена! Не е лошо нещо спокойствието.
Застани край някоя бавно течаща река (ако можеш да стоиш на д-то си де, че се съмнявам) и се опитай да почувстваш това темпо на живота. :blink: :blink:

Уран...не става дума за любовна връзка.... ;D...И тук няма вина... ;D
Става дума за контрол...защо с кого...как...къде....?
С човека нямам интимни отношения... :P

*

Uran

• 6041
 ;DАко говорим за бизнес връзка, то тогава нещата са още по-ясни. Няма контрол.Човекът се страхува интересите му да не бъдат накърнени- двойни игри, нелоялност..такива неща.

*

Марая

• 28287
  Марая- планетите са си планети, ама ти защо не си поговориш с контрольора? много важно какви ти били аспектите

сатурн дава ограничения/контрол и ако е в съвпад със слънце трудно човек би избягал от тази си склонност (за другите и себе си)

Качвам картата на контрольора..... ;D

*

Марая

• 28287
;DАко говорим за бизнес връзка, то тогава нещата са още по-ясни. Няма контрол.Човекът се страхува интересите му да не бъдат накърнени- двойни игри, нелоялност..такива неща.

Не е и бизнес... ;D

Просто човека си е такъв вероятно....

Ти какво разбираш под контрол? :rolleyes:

*

Uran

• 6041
Да бъда принудена да действам в стеснени граници при нарушен личен интерес и с почти никакви степени на свобода. Това да се прави чрез емоционален или друг шантаж.
Ако той пита, а ти си действаш както си знаеш, а и той знае, че го правиш ;D ;D ..не е контрол- просто лаф да става, "интрига" някаква. ;D

*

Uran

• 6041
Как му се отразяват транзитите на този хубавец? ;D