Здравей Гост

Искам да знам...защо всички се опитват да ме контролират?

• 82 Отговора
  • 9598 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Как му се отразяват транзитите на този хубавец? ;D

С влюбвания на две места...С контрол към едната лИбовница...,с другата шменти капели...лоши отношения с жената....
Желание за много свобода...и контрол към всеки и всичко.... :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
Работа, здраве, договори и неуредици по тях?

*

Марая

• 28287
Работа, здраве, договори и неуредици по тях?

Миии...,нищо ново по отношение на работата...Не е бизнесмен... :blink: С договорите също..,щото не прави бизнес..Служител е...
Любовта..,там е проблема...И пари все му липсват.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Качвам картата на контрольора..... ;D

Има доста напрегнати аспекти към осмодомната му Луна - квадрат със Сатурн и квадрат с Марс, Уран, Плутон.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
Парите ги ограничава Сатурн- опозе на нат. Меркурий и насилен куинконс към нат. Венера.

планетите са си планети, ама ти защо не си поговориш с контрольора?

когато няма самоконтрол идва контрольора  :o да скъса билетчето, а ти си избрала свободата да се повозиш  гратис, по- вълнуващо е ;)

контролираш нещо, когато нямаш власт над него
« Последна редакция: Декември 03, 2011, 02:26:12 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Uran

• 6041
Тр. Уран в съвпад с нат. Слънце (У5) може да го е тласнало към търсене на удоволствия/любов, а тр. Марс в дева ще се разхожда в/у планетките му и може да го прави сприхав, а и сексуален ;).
Не виждам сериозни индикации за криза в любовния живот освен Уран. Проблем са финансите и забежките са по-скоро "компенсиращи'  фрустрациите по тази тема.

Проблемът ти е в 1-ви дом и че си актриса и то голяма!

И между другото - южен възел около Асцендента "винаги" дава излъчване на човек, който по някакъв начин "се измъква". И нормално е да дава срещи с хора и които да се опитват да го "спрат".

А и трето да ти кажа - замаха и размаха с който действаш (от това, което успях да наблюдавам) е напълно достатъчен да вкара страх в партньорите ти - бизнес или лични такива - страх, който ти сама си носиш, но чрез бягството(Слънце/Уран) от Слънце/Сатурн, го проектираш върху другите и затова така ти реагират.
Сложен ти е филма, ама докато не се сглоби изцяло, е трудно да се "изгледа" и оцени ;)

*

Марая

• 28287
Проблемът ти е в 1-ви дом и че си актриса и то голяма!

И между другото - южен възел около Асцендента "винаги" дава излъчване на човек, който по някакъв начин "се измъква". И нормално е да дава срещи с хора и които да се опитват да го "спрат".

А и трето да ти кажа - замаха и размаха с който действаш (от това, което успях да наблюдавам) е напълно достатъчен да вкара страх в партньорите ти - бизнес или лични такива - страх, който ти сама си носиш, но чрез бягството(Слънце/Уран) от Слънце/Сатурн, го проектираш върху другите и затова така ти реагират.
Сложен ти е филма, ама докато не се сглоби изцяло, е трудно да се "изгледа" и оцени ;)

Ха-ха.... ;D...ето един дето ме е виждал....в реала... ;D

Това за Юлв около АСЦ за първи път го чувам.... :rolleyes:

Миии...,то не е филм...,то е сериал.... ;D

Мерси за включването Тадж.... :wub:

Какво прави Юлв? Освобождава и изхвърля. Не случайно екзалтира в Скорпион. А асцендента отговаря за излъчването ни, така че 2 и 2 праи 4 ;)

Сериала е заради възлите и управителите им, които са в ъглови домове и то 1-7.

*

Марая

• 28287

Какво прави Юлв? Освобождава и изхвърля. Не случайно екзалтира в Скорпион. А асцендента отговаря за излъчването ни, така че 2 и 2 праи 4 ;)

Дали не е и заради ретроградните им фази? ;D

Да, защото по енергийната верижка, всичко отива в 1-ви дом, а като планети Юпитер и Меркурий излизат на чело, отделно и ретрофазите им ги прави много близко до земята.

Не е повод за радост да ти кажа. Особено лятото, когато след прогресивното новолуние, ще има съвпад на Юпитер с възлите върху възлите ;)

Усещаш ли от сега на г'де ду'а ветъро? Ако не почвай, щото няма да е секси ;)

*

Марая

• 28287

Да, защото по енергийната верижка, всичко отива в 1-ви дом, а като планети Юпитер и Меркурий излизат на чело, отделно и ретрофазите им ги прави много близко до земята.

Не е повод за радост да ти кажа. Особено лятото, когато след прогресивното новолуние, ще има съвпад на Юпитер с възлите върху възлите ;)

Усещаш ли от сега на г'де ду'а ветъро? Ако не почвай, щото няма да е секси ;)

След карето на Сатурн и след тежките транзити на Плутон , Уран и Нептун...Юпитер ми се струва като бледо копие на Джокондата... ;D
Каквото-такова...Избора съм го направила преди много години.... :P
А , ако намекваш за възнасяне... ;D....и в него нищо лошо няма.... :P...,ма май имам още работа да върша....

*

Stella

• 7765
Не разбрах какъв точно е проблемът - кой какво си пийва вечерно време?  :-\ ;D

Аз проблеми нямам. Проблемът е в отношенията между контрольор/контролиран.
Казвам само, че задръжките падат, когато хората си пийнат
и тогава стават скандалите (особено по вечерно време).
Че и до бой стигат. Грозна картинка.
Мои комшии се сбиваха на вратата кой да излезе първи през прага, та
другият да остане да гледа детето.
« Последна редакция: Декември 04, 2011, 08:25:30 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

Грозна картинка.
Мои комшии се сбиваха на вратата кой да излезе първи през прага, та
другият да остане да гледа детето.

за жалост все повече подобни състезатели наблюдавам,  :-X
особенно валидно е за поколението след съвпада на уран/плутон везни

Марая,да те питам кога се явяват контрольори около теб забелязала ли си :rolleyes:

*

Stella

• 7765
По мои лични наблюдения, по-голям брой контрольори се явяват около хора, които навлизат в личното пространство на другите. Е, те т`ва вече е голямо нахалство - хем да не си знаеш личните граници, хем да рИвеш, че си ограничаван.

Друга честа причина за взаимно възмущение, е сблъсъкът на интереси, когато хората се борят за едни и същи ресурси на средата, за признание от едни и същи източници, за изява пред една и съща аудитория. Тогава по-силната изявата на единия, се възприема като отнемане правото на другия или като поставяне на ограничения пред личността на другия.

В личен и интимен план, в двойката има дефинирани отношения, които са във взаимен интерес. Ако някой от двамата излезе извън дефинираните отношения, нормално е другият да протестира. Това налага или предефиниране на взаимоотношенията, или ако това е невъзможно....всеки откъдето.
« Последна редакция: Декември 04, 2011, 11:14:59 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

По мои лични наблюдения, по-голям брой контрольори се явяват около хора, които навлизат в личното пространство на другите. Е, те т`ва вече е голямо нахалство - хем да не си знаеш личните граници, хем да рИвеш, че си ограничаван.

това имах предвид и аз,но ми беше интересно Марая какво ще каже
но си мисля,че не ревеш, а те радва дълбоко в душата, защото това пак е начин за внимание,
да те забележат и щом те контролират, значи провокацията работи
така правят всички деца,когато им липсва вниманието на авторитет :P

*

Stella

• 7765

това имах предвид и аз,но ми беше интересно Марая какво ще каже
но си мисля,че не ревеш, а те радва дълбоко в душата, защото това пак е начин за внимание,
да те забележат и щом те контролират, значи провокацията работи
така правят всички деца,когато им липсва вниманието на авторитет
:P

Хахааа, познавах един, дето се опитваше да убеди себе си, че е контролиран, демек РЕВНУВАН...но провокацията му така и не се увенча с успех. Бих му дуспата да си решава кармичните проблеми другаде - не беше попаднал на човека. Все пак съм двоен Водолей и ценя както своята, така и чуждата свобода.

Според мен, който си има да решава карма, свързана с контрол от страна на другите или със самоконтрол, пробва докъде може да стигне с дефинирането както на своите лични граници, така и на чуждите. В резултат: "Каквото повикало-такова се обадило". Приказката за "ощипаната мома" е много на място.
« Последна редакция: Декември 04, 2011, 11:08:27 am от Stella »

*

Марая

• 28287
Поставих карта на контрольор.... ;D...

Определено в моментите когато има информационно затъмнение.... ;D Стреличка.