Не мога да разбера как успяваш всяка една моя дума да преобърнеш точно наопаки и да и промениш смисъла.

Вземам доброто, вземам, което ми е полезно, и вървя напред, не се спирам да се заглеждам кое учение колко е лошо, акцентирала съм се върху полезното, като събера росата сутрин, просто продължавам нататък.
И не е отказ, точно наопаки е, ставам все по-отговорна не само към себе си, не само към близките си, но към цялото човечество, към цялото Битие.
Едновременно и двете - носейки се с изящество и лекота по реката, поемам отговорност за нея - за реката демек.
И йогите работят над друго сетиво- третото око.
Кое е различното?
Не знам, не съм се замисляла и нямам намерение да се замислям тепърва, може и да няма разлика, може и да има, знам ли.
Не ме интересува.
Процесингът няма нищо общо с традиционната медицина, размил се е от началото на 50-те години, когато психиатрията е използвала лоботомия, за да лекува пациентите.
По-вероятно е съвременната психотерапия да е окрала процесинга, защото се е развила след него.
Лично Хъбард твърди, че информацията си е взимал от незнам си кои племена, в момента не мога да си спомня, но от някакви шамани из някакви племена.
Аз обаче считам, че просто е окрал масоните и прочее тайни учения за владеене на света.
С други думи, връщаме се на въпросите: кога, на кого, при какви условия служат на хората любимите ти учения? Нали казваш, че помагат, харесваш ги, популяризираш ги.
Поименно ли да ти изброявам на кои хора кое учение помага?

На който му трябва, ще намери каквото му трябва. Всички учения са толкова обширни и всеобхватни, а нямам намерение да пиша суха дисертация, нося се по течението и работя с което изплува от съществото ми, в един и същи случай изплуват различни части от различни учения, които компилирам.
Но абсолютно всичко е индивидуално и нищо не мога да подведа под общ знаменател...а и не се опитвам, не съм толкоз глупава.