Здравей Гост

Техника за емоционална свобода (ТЕС)

• 186 Отговора
  • 37258 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re: Техника за емоционална свобода (ТЕС)
« Отговор #60 -: Декември 23, 2011, 06:53:07 pm »
Все едно да кажеш, че докато не се научим да управляваме по-мощните си тела, не трябва да учим духовните науки, като аз под по-мощно тяло разбирам автомобил.  ;D
Щото така и не смогнах да се науча да карам автомобил като хората, имам книжка, карала съм, ама не ме влече и съм много зле. Имам чувството, че върху мойто иди дойди не малко, но и не голямо и сравнително гъвкаво тяло съм навлякла огромна неподвижна гадна кутия, която е станала мое тяло и сега трябва да и свиквам с габаритите и особеностите и да се разминавам с другите хора нахлузили също такива габарити и скорости.
Не, мерси.
  :P

АН, всички светове са едно и също, физическият свят е сигнал, знак за онова, което се случва на по-фин план.
Ако отвън нещо не е е в ред, това е сигурен знак, че на по-фин план нещо се е скофтило.
Акупунктурите и прочее идточни медицини нали обясняват, че физическата болест е последен стадий и че за да има физическа болест, причината е из фините тела.
Научи се да управляваш фините тела и физическите сами ще се движат в необходимата посока.
Усмихвай се и усмивката сама ще се появява на лицето ти, ти първо се опитваш да управляваш гримасата на усмивка.

А не знаеш ли, че древните са били по-близо до духовното, сега сме в най-дълбокия стадий ка слизане в материята и сме най-отдалечени от първоизточника..

Няма никой друг освен теб и светлината - физически, душевни, космически, ментални тела - всичко си ти в крайна сметка, въпросът е кое е лост от първа степен или как там се казваше.
Кое е копчето, което като натиснеш, ще управляваш останалите си тела, светове и Цялото.

А иначе да, наистина, най-добре  еда се тренира върху физическото тяло, защото то е най-близо до теб, ако не си в състояние да управляваш физическото си тяло, то как ще се научиш да управляваш всичко останало?....и все пак...в един момент писва да се бориш с гравитацията и решаваш да се отървеш от всичко и да отлетиш.

*

AH

• 2201
« Отговор #61 -: Декември 23, 2011, 08:29:40 pm »
тия дни гледах нещо за т.н. "мълчана вода" - древна техника и работеща

и смятам да я проверя за нещо си, но още не мога да измисля за какво - голям проблем с желанията имам - никакви ги нямам ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #62 -: Декември 23, 2011, 10:08:42 pm »
каква е тая техника?

*

AH

• 2201
« Отговор #63 -: Декември 24, 2011, 05:10:39 am »
каква е тая техника?

Енергийно зареждане на вода.
Слушах как три жени от Родопите над котел с вода са лекували друга жена за безплодие.

И си спомних, че знам тая техника от дете, т.е. от баба и дядо. Приложих я над чаша с вода, която подадох на класната и си пожелах да завърша с отличен:)

На много места по света има „кладенци на желанията“, в които се хвърлят монети, както и „дървета на желанията“ , по които се окачат парцалчета от дрехите за здраве. По правило това са високо енергийни места.
Едно такова място в Бг е Ахинора до резиденцията Воден. Знаели са хората къде да правят гробници, а в модерните времена резиденции:)

Келвин, ако не е ходил, може да посети мястото – май му е наблизо.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #64 -: Декември 24, 2011, 09:27:58 am »

И си спомних, че знам тая техника от дете, т.е. от баба и дядо. Приложих я над чаша с вода, която подадох на класната и си пожелах да завърша с отличен:)

И завърши ли с отличен?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #65 -: Декември 24, 2011, 03:09:26 pm »
Това е един от принципите  на хомеопатията.... :blink:

Аз често кодирам вода...

Ето думите:

здраве, хармония , любов!

Това е и принципа на махтрите...Тук става дума обаче за вяра...и само за вяра...
За да работят техниките това е първото условие...Да бъдеш убеден във вярата си...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
« Отговор #66 -: Декември 24, 2011, 07:53:07 pm »
Как се прави точно техниката?
Нищо не ми пречи да пробвам, на вяра вече го докарвам.  ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #67 -: Декември 25, 2011, 11:57:43 am »
и смятам да я проверя за нещо си, но още не мога да измисля за какво - голям проблем с желанията имам - никакви ги нямам ;D

може ли да опишеш по-подробно процедурата, че някои нямаме проблем с желанията :rolleyes:

*

AH

• 2201
« Отговор #68 -: Декември 26, 2011, 05:57:31 am »
може ли да опишеш по-подробно процедурата, че някои нямаме проблем с желанията :rolleyes:

Ритуали има много – църковните служители слагат църковни одежди и се молят; шаманите удрят барабани; индианците боядисват лицата си и т.н.

Ритуалът е форма на концентрация на мисълта и волята, а водата/кристалът, дрехата, цветето и т.н./ е носител и усилвател на желанието или волята.

Пробваш с разни дребни, но с разпознаваем резултат, неща.

А после май има и още нещо – „правилност“ на желанието. И тук става сложно. Има еднакво успешни добри и лоши магии:)

*

AH

• 2201
« Отговор #69 -: Декември 26, 2011, 05:58:52 am »
И завърши ли с отличен?

Ако човек смята, че хормоните нямат общо с волята, подобни техники не работят за него. Оставя се като сламка по течението на реката – има предостатъчно такива духовни учения, нали:)

С други думи, нямам основания да променя нищо в позицията си от преди 100г, че човек трябва да е цял и че подмолността няма общо с подлостта:)

*

kaily

• 5145
« Отговор #70 -: Декември 26, 2011, 11:26:44 am »
АН, все едно да те пита някой за конкретната ти рецепта за торта Гараш и ти да почнеш да обясняваш, че зависи от орехите и че торти има много и всеки си прави по своя рецепта.
Дай рецептата за мълчаната вода де.  ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #71 -: Декември 26, 2011, 12:25:39 pm »
АН, все едно да те пита някой за конкретната ти рецепта за торта Гараш и ти да почнеш да обясняваш, че зависи от орехите и че торти има много и всеки си прави по своя рецепта.
;D ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #72 -: Декември 26, 2011, 12:31:06 pm »

има май малка разлика между традиционните практики, каквато е кулинарията, и окултните практики:)

Задължителното е ясно - "вода" и "мълчана".

С останалото експериментирай - ако искаш като шаманите/под музикален съпровод/, ако искаш като маите:)/ако знаеш някои техни практики:)/

Зареди водата с волята си и ако искаш я пий, ако искаш се мий с нея, /и двете бяха препоръчани на жената с проблема при забременяване/, а ако искаш я дай на друг да я пие.

*

AH

• 2201
« Отговор #73 -: Декември 26, 2011, 12:33:11 pm »
;D ;D

ти имаш афинитет към подобни практики- сети се за някоя и кажи - не бива да се губят:)- нещо, което си пробвала и работи:)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #74 -: Декември 26, 2011, 01:22:31 pm »
И завърши ли с отличен?

Ако човек смята, че хормоните нямат общо с волята, подобни техники не работят за него. Оставя се като сламка по течението на реката – има предостатъчно такива духовни учения, нали:)

С други думи, нямам основания да променя нищо в позицията си от преди 100г, че човек трябва да е цял и че подмолността няма общо с подлостта:)

Ставаш за политик - с много думи нищо да не кажеш и на конкретно зададен въпрос, при който се иска конкретен отговор, ти да не кажеш нищо конкретно. Случайно да имаш Меркурий в лош аспект с Нептун или просто да е във Водолей?

А за мълчаната вода е ясно. На Еньовден младите момичета отиват да вземат вода от кладенеца или от извора, има няколко момичета и условието е, докато ходят към къщи да не си говорят. Това е мълчана вода.

Сигурно причината за това е, да няма негативни мисли и думи, които биха докоснали не само водата, но и ритуала като цяло. Ами, ако момичетата вземат, че се скарат по пътя? Трябва да се извършва с трезв и благ ум и подобна енергия.

Този сайт твой ли е?

http://www.malchanavoda.com/

« Последна редакция: Декември 26, 2011, 01:29:49 pm от Hm »

*

abroad

• 2187
« Отговор #75 -: Декември 26, 2011, 01:50:25 pm »
ти имаш афинитет към подобни практики- сети се за някоя и кажи - не бива да се губят:)- нещо, което си пробвала и работи:)

имах :blink:
някога реших, че е вредно да съм зависима от подобни техники и тотално ги отрекох, в този смисъл животът ми се дели на до 25-26 и след това...
затова се чудя, дали като дете не бях по-близо до подсъзнанието, макар и неосъзнато, отколкото сега
от вчера се опитвам да си припомня нещичко, но не успявам

сещам се, че като дете знаех една молитва, с която успявах да спра дъжда или да го накарам да завали :blink:

*

kaily

• 5145
« Отговор #76 -: Декември 26, 2011, 02:15:02 pm »
Абе девойки, АН, кажете ми нещо по солара за следващата година, да съм се пазела от болести, баси, нещо по-подробничко не може ли.  :(

*

AH

• 2201
« Отговор #77 -: Декември 26, 2011, 03:57:02 pm »
Този сайт твой ли е?

http://www.malchanavoda.com/

Не е мой, но ми харесва дизайна:)

Като ти гледам реакциите, не личи да не ме разбираш:)

*

AH

• 2201
« Отговор #78 -: Декември 26, 2011, 03:58:14 pm »
имах :blink:
някога реших, че е вредно да съм зависима от подобни техники и тотално ги отрекох, в този смисъл животът ми се дели на до 25-26 и след това...
затова се чудя, дали като дете не бях по-близо до подсъзнанието, макар и неосъзнато, отколкото сега
от вчера се опитвам да си припомня нещичко, но не успявам

сещам се, че като дете знаех една молитва, с която успявах да спра дъжда или да го накарам да завали :blink:

Понякога , по ред причини, се объркват нещата с техниките  - ти имаше ли някакъв конкретен повод да решиш, че са ти вредни, или просто на дневен ред са се явили други неща и си пренасочила вниманието си?

*

AH

• 2201
« Отговор #79 -: Декември 26, 2011, 03:59:08 pm »
Абе девойки, АН, кажете ми нещо по солара за следващата година, да съм се пазела от болести, баси, нещо по-подробничко не може ли.  :(

Планирай си пътуване април-май и може да си много ентусиазирана:)

Защо ти е да знаеш какво ще ти се случи?:)- чувстваш се несигурна сега и искаш бъдещето да е подредено и без изненади?:)