Здравей Гост

11-ти дом - доходите от свободна практика

• 219 Отговора
  • 25114 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: 11-ти дом - доходите от свободна практика
« Отговор #40 -: Декември 16, 2011, 10:43:46 am »
има ли някой с Водолей на куспида 6 дом или Уран вътре и да работи на заплата, рутинна работа, с нормирано работно време?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Декември 16, 2011, 10:44:24 am »
А когато говорим за преводи, ако нещата не стават с усмивки по Венера, значи трябва Сатурнов подход – т.е. като сме наясно каква ни е свободната практика, трябва да интегрираме съответния тип подход, иначе сме в губеща позиция.

Определено не са по Венера преводите, всичко е къртовски труд и прецизност - Сатурн. Можем да включим и Меркурий като сигнификатор на дейностите, свързани със словото. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #42 -: Декември 16, 2011, 10:47:08 am »
Няма как да се стартира като шеф, въпреки че историята познава и такива случаи-сегашният министър на рег. развитие, корнелия нинова и други парашутисти.
Аз съм за еволюирането- другото е несериозно и не говори за професионални качества.

*

Grace

• 2257
« Отговор #43 -: Декември 16, 2011, 10:50:41 am »
точно така, Uran. но повечето хора имат високо самочувствие за себе си, без реална представа за качествата си и желаят да влязат с "летящ старт" ....шеф и мин.1000 лв заплата. ами хубаво, дайте да видим кой какво може, че тогава с претенциите....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Декември 16, 2011, 10:51:25 am »
Аз съм за еволюирането- другото е несериозно и не говори за професионални качества.

Това си е баш по Сатурн.  :blink:

А парашутистите и хората, които успяват в живота чрез протекции, сигурно трябва да имат силен Юпитер в радикса.

Сетих са за един такъв пример, между другото - АС Стрелец и Слънце в Лъв в съвпад с Юпитер.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
« Отговор #45 -: Декември 16, 2011, 11:06:06 am »
Ако ви кажа колко съм драпала преди години да се "уредя на трудов договор" и не би (мамка му).

Желанията /в случая за договор/ са по Слънцето. А го виждаме в квадрат с управителя на МЦ.

Подсъзнателните желания са по Луната. И тя е в същия аспект с Марс. Но пък е по-силна от Слънцето и в живота можем да очакваме нейното проявление. /кофти, че светилата са в опозиция, но това е ситуцията:)/

Въпросът е какво правим при тая ситуация- предлагам, да разчитаме на силата на Марс на трон, а най-вече на секстила му с Плутон. Тоя аспект може да дава големи приходи на моменти, както и никакви в други моменти, но в последна сметка човек се трансформира както го иска Плутон и всичко е наред:)

*

abroad

• 2187
« Отговор #46 -: Декември 16, 2011, 11:15:08 am »
имам един близък роднина, дето само първата от 41 години работа не е бил началник :)
МС в овен, Марс в първия градус на Козирог, съвпад Слънце в Стрелец в 5ти дом, секстил Луна...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Декември 16, 2011, 11:21:18 am »
имам един близък роднина, дето само първата от 41 години работа не е бил началник :)
МС в овен, Марс в първия градус на Козирог, съвпад Слънце в Стрелец в 5ти дом, секстил Луна...

Екзалтирал управител на МС в съвпад със Слънцето, което се намира в собствен триплицитет и на трон по дом. :)
А на върха на кой дом му се пада знакът Лъв? В кой знак е Асцендентът?
Сатурн как е поставен?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #48 -: Декември 16, 2011, 11:22:17 am »
Какво правим? Ами бръмчим- къде на празен ход, къде с пълна газ, но това изчерпва бързо енергетиката, особено ако и натално не е в големи количества.
Това, че препятсвията калявали е пълен булшит. Аз се зареждам от успехи. Всеки неуспех те забавя и като станат серия, голям шлем ;D -уйде коня у ряката. ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #49 -: Декември 16, 2011, 11:23:24 am »

Екзалтирал управител на МС в съвпад със Слънцето, което се намира в собствен триплицитет и на трон по дом. :)
Сатурн как е поставен?

Лъв е знака на АС :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Декември 16, 2011, 11:24:20 am »

Сатурн как е поставен?

Лъв е знака на АС :)

Така и предполагах. :) (сигурно и Сатурн е някъде там?)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #51 -: Декември 16, 2011, 11:33:14 am »
мдааа, и Сатурн :))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #52 -: Декември 16, 2011, 11:34:18 am »
Той има нужните за това качества, и как да не бъде началник човекът!?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #53 -: Декември 16, 2011, 11:35:02 am »
По 11-ти дом – начинания и практики Сатурнов или Уранов тип.

По 5-ти дом - свободна практика Венерин тип.

Доходите ще зависят от типа свободна практика – по Венера- повечко от късмета, по Сатурн- от труда, по Уран- от внезапни обрати и прозрения.

Хъммм, туй значи ли, че като имам интерсептиран в козирог 11 дом и интерсептиран в рак 5 дом и Сатурн ми е съвпад с Луна в 4 дом, че мога спокойно да си работя у дома и да получавам пари?  А тя шаврантията е в 12 дом и не прави аспект със Сатурн или Луна, но е в квадратура с Уран в 8 дом...  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #54 -: Декември 16, 2011, 11:46:06 am »
Аз имам Плутон (У2) във втори дом и Слънце(У11) и Луна(У10) в 11ти. Ако мога, цял живот ще си работя сам   :mellow: . Въобще не ми се занимава с каквато и да е работа в екип включително и като шеф  ;D .

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #55 -: Декември 16, 2011, 12:22:22 pm »
"Не ме взеха, защото позицията била ниска, макар че видимо ме харесаха."

И на мен редовно това ми казват HR-те, а на всичкото отгоре и започват да ми искат съвет за техни си лични проблеми с децата и да ми обясняват как на мен, като на развеждала се, животът ми никак не е скучен, а те "клетите" не знаели накъде отива тая фирма  :blink:   
The only distance is that which we create!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #56 -: Декември 16, 2011, 12:33:19 pm »
Може ли да ме светне някой със Сатурн в 11ти как се печели :-))))
 нямам никакво намерение да минавам на свободния пазар, а професията ми е предимно за там
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #57 -: Декември 16, 2011, 12:53:03 pm »
Тъкмо предадох няколко редчета за агенцийка и се захилих на уран в 6-ти ;D Ти ли с такова чудо там  ;D

Не съм аз, нямам никакви планети в 6 дом.
Но се сетих за Уран в 6 дом в квадрат към управителя на 8ми в картата на безработна през целия живот. Същевременно У8 имаше тригон с планети в 7 дом - можеше да разчита на финансова подкрепа от партньорите.

Само няколко редчета ли?  :blink:
Вече трети месец нямам никакви поръчки, в принудителна почивка съм. Пък после да им се завижда на преводачите за доходите.  :-[

Да, за съжаление беше само превод на информация за банкова сметка. То текстът под превода на заклет преводач с подписа ми беше повече от самия превод  :blink: Три месеца без нищо са побъркващо много ... бих изперкала... Усещам се вече, че съм щастлива, само когато работя  :blink:
Управителят ми на 8 дом е Марс, отиващ в 11 дом, а в 8 дом имам Венера, която управлява 2 и 9 дом. Но Марс и Венера са в квадрат. Отделно Марс дава квадрат и към Уран във втори дом. Та: забелязала съм, че мога да разчитам на партньора си, но... бившият ме "гледаше" до момента, в който започнах да получавам огромна заплата. Изведнъж неговите приходи "изчезнаха" и беше изцяло ангажиран с това да ми прибере и разпредели заплатата  :blink: Все пак тоя Марс дава секстил към асцендента и тригон към десцендент, та знам ли - силно се надявам на мъжката подкрепа  :blink:

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #58 -: Декември 16, 2011, 12:59:00 pm »
А когато говорим за преводи, ако нещата не стават с усмивки по Венера, значи трябва Сатурнов подход – т.е. като сме наясно каква ни е свободната практика, трябва да интегрираме съответния тип подход, иначе сме в губеща позиция.

Определено не са по Венера преводите, всичко е къртовски труд и прецизност - Сатурн. Можем да включим и Меркурий като сигнификатор на дейностите, свързани със словото. :)

Прилагам доста усмивката на Венера, но като се смени ръководството на фирмата и бившите шефове забравят да ме препоръчат на новите - разчитам само на усилията на Сатурн - той да им напомни, че ме има  :blink: Плаках за една от фирмите, много се борех да ме допуснат да им превеждам, но - там всички се смениха и нещата стихнаха...

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #59 -: Декември 16, 2011, 01:03:38 pm »
Няма как да се стартира като шеф, въпреки че историята познава и такива случаи-сегашният министър на рег. развитие, корнелия нинова и други парашутисти.

Не съм съгласна - аз стартирах директно като шеф, но преди това учех години наред точно за това, там ми беше силата и продадох на фирмата идеите си, така че ме назначиха направо за шеф, не съм седяла преди в тая фирма и не съм се изкачвала по стълбици...