Здравей Гост

11-ти дом - доходите от свободна практика

• 219 Отговора
  • 25032 Прегледи
*

eaglet

• *
  • 411
Re: 11-ти дом - доходите от свободна практика
« Отговор #200 -: Декември 19, 2011, 01:42:25 pm »
29*= 28.01* до 28.59*, а критичен е последният
ЗЕТ ги закръгля

наистина ли мислите, че за така наречения "късмет" не се плаща?
не само, че се плаща, но и обичайно цената е по-висока, отколкото сме били готови да платим:)

Убедена съм, че се плаща, и то доста потресаващо...
The only distance is that which we create!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #201 -: Декември 19, 2011, 01:43:30 pm »
наистина ли мислите, че за така наречения "късмет" не се плаща?
не само, че се плаща, но и обичайно цената е по-висока, отколкото сме били готови да платим:)

Плаща се и още как. :mellow:
На малцина им стиска да изперат някой милион, а тези, които го могат, знаят защо и за какво го правят.

Обаче туй, дето ни стиска или не стиска, се чудя къде да го търсим в хороскопа?  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #202 -: Декември 19, 2011, 01:47:07 pm »
Това е картата,
Риба.Това стига. ;DПо-продажни и меркантилни от тия няма.Смятат че всички са им длъжни и не подбират начините за забогатяване.Важното е да се лее звън на монети.

И мен ме засърбя езикът да го кажа, забелязала съм тази черта при доста нептунови типове...
Тази обаче има само Слънце в Риби и голям огнен тригон, в който участват Венера, Марс и Юпитер/Плутон.
Пък без час на раждане трудно е да се каже на какво се дължи "успехът" й.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #203 -: Декември 19, 2011, 01:58:28 pm »
Ето един пример и от мен, но без час на раждане.

Картата е на доста успял човек - има бизнес, който включва и изпиране на пари.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #204 -: Декември 19, 2011, 02:13:06 pm »
Това е картата,
Риба.Това стига. ;DПо-продажни и меркантилни от тия няма.Смятат че всички са им длъжни и не подбират начините за забогатяване.Важното е да се лее звън на монети.

И мен ме засърбя езикът да го кажа, забелязала съм тази черта при доста нептунови типове...
Тази обаче има само Слънце в Риби и голям огнен тригон, в който участват Венера, Марс и Юпитер/Плутон.

Този огнен тригон може да показва големината на захапката,не знам.Гледала ли си какво правят рибите в аквариум когато хвърлиш трохички?Изстрелват се хищно коя да се докопа до тях.Това са рибите-търсят до какво да се докопат,не мислят за въдицата,а за стръвта на нея и са като хищници.После гледат как да се откачат от въдицата но без да изплюят стръвта.Като ги извадиш от водата са едни хлъзгави за да ги изпуснеш и да ги съжалиш.Няма празно при тях,само им спомени за пари,пусни им стръв и гледай как захапват ;D Аз много съм научила от това да наблюдавам животните,на които са кръстени зодиите.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #205 -: Декември 19, 2011, 02:17:35 pm »
Това е картата,

Този огнен тригон може да показва големината на захапката,не знам.Гледала ли си какво правят рибите в аквариум когато хвърлиш трохички?Изстрелват се хищно коя да се докопа до тях.Това са рибите-търсят до какво да се докопат,не мислят за въдицата,а за стръвта на нея и са като хищници.После гледат как да се откачат от въдицата но без да изплюят стръвта.Като ги извадиш от водата са едни хлъзгави за да ги изпуснеш и да ги съжалиш.Няма празно при тях,само им спомени за пари,пусни им стръв и гледай как захапват ;D Аз много съм научила от това да наблюдавам животните,на които са кръстени зодиите.

На мен ми направи ввпечетление много повече, че У1 и У8 са Венера- тя идентифицира себе си с чуждите пари по един естествен начин, а У 2 е Плутон . Тази комбинация е невероятна . Още повече, че Плутон е в съвпад с Юпи - ето го късмета в 11 дом на сбъднатите мечти, което е в тригон с една седмодомна Венера.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #206 -: Декември 19, 2011, 02:26:39 pm »
Е, нали все се говори за нива на "проработка", а осъзнати и неосъзнати типове?  :rolleyes:
За този слънчев знак имам наблюдения, че имат доста силна материална ориентация в живота, а меркантилността често се маскира с привиден алтруизъм и фалшива жертвоготовност (в основата на която стои егото - "виж, какво правя/как се жертвам за теб!"). Но това са по-нисшите типове, ако мога така да ги нарека. Сред тях има и доста талантливи хора - някои успяват да реализират способностите си, други пък не, защото има тенденция да се разчита на случайността. Но ис зависи от хороскопа, де. Акцентиран огън дава по-предприемчива нагласа.
« Последна редакция: Декември 19, 2011, 02:32:00 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #207 -: Декември 19, 2011, 02:38:34 pm »
Горните две карти са струва ми се от едно и също поколение, затова се постарах да изровя картата на мацка, която също пере пари и е набор 83-ти. Може пък да се види вече нещо общо - за съжаление отново без час на раждане  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #208 -: Декември 19, 2011, 02:43:32 pm »
Не намирам много общо, освен че трите карти са с Луна в земен знак, не че това е показател за нещо конкретно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #209 -: Декември 19, 2011, 02:52:25 pm »
Не намирам много общо, освен че трите карти са с Луна в земен знак, не че това е показател за нещо конкретно.

А аз се замислих след картите им, доколо тия последни градуси са съществени при бавните планети (и при тримата го има) и за себе си мисля да отчитам, че има нещо, само ако личните планети попадат в тия градуси, че иначе току изкарам цели набори да перат пари   ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #210 -: Декември 19, 2011, 02:53:54 pm »
Горните две карти са струва ми се от едно и също поколение, затова се постарах да изровя картата на мацка, която също пере пари и е набор 83-ти. Може пък да се види вече нещо общо - за съжаление отново без час на раждане  :blink:

Е, не може без час на раждане, не знам, но всеки си има методи... аз без час не мога да видя през каква призма се проявяват качествата на планетите и конфигурациите им за този ден. Нали се сещаш колко хора са родени тогава ? Не всички перат пари. Часът на раждане прави едно нещо възможно при единия индивид и невъзможно при другия, роден малко по-късно или по-рано ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #211 -: Декември 19, 2011, 03:02:08 pm »
Мацките имат огнен Юпитер в аспект с Венерите им  :blink: Съгласна съм, че без час на раждане няма смисъл  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #212 -: Декември 19, 2011, 03:17:43 pm »
Не случайно някои искат да ни забранят на нас, простосмъртните, достъпа до Търговския регистър - те нали си знаят, че перат, защо и ние да го знаем  :-[
Скъпа на кой му пука дали ти ще знаеш коя фирма пере пари.Толкова ли за голям фактор в икономиката се имаш.И като знаеш че някой пере пари какво?Ще му накривиш капата.Търговския регистър се затваря защото се крадат лични данни.Всеки идиот може да ти вземе данните от личната карта.Още когато беше пуснат имаше активни реакции точно по тази причина-че някой ден може да осъмнеш като собственик на кредит от 1 милион,но без да си го взела,а пък да го връщаш.Или че си продала апартамента си  ;D

:08: рядко се намира някой с който да мисля толкова еднакво !  ;D

лелеее...с това за Рибите направо ме разбихте  :blink: наистина ли ги оценявате толкова високо по скалата на меркантилността?
обаче тази мацка има квадрат Слънце/Сатурн / 2-5 дом / - това подчертава според мен тази меркантилност, а Сл в 5-ти - може и доста самовлюбена и самоуверена да е. Да добавим и квадрата на Сатурн към Плутон/У2/ и Юпитер - мн финансова комбинация.
« Последна редакция: Декември 19, 2011, 03:35:48 pm от Grace »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #213 -: Декември 19, 2011, 03:35:27 pm »
Още един пример от моята база данни - Слънце в Риби, Луна между Козирог и Водолей (часът на раждане е неизвестен).

В края на 90те се занимаваше със съмнителен бизнес - мутри, заложни къщи, пет висящи дела...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

AH

• 2201
« Отговор #214 -: Декември 19, 2011, 05:01:31 pm »
Във всичките  картите има Венера/лична планета, сигнификатор на пари/ в специална позиция – напрегнат аспект с малефик, в изгнание

Проявата на най-примитивната Венера е алчност, като добро е само това, което е полезно за нея. На лице са само груби емоции като завист, злоба, ревност – а те са причина за себедоказване чрез пари или похот.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #215 -: Декември 23, 2011, 05:31:44 pm »
Чудех се къде да го споделя и за да не спамя в темите, ще го напиша тук.  :blink:

Случвало ли ви се е да има странна синхроничност, т.е. Вселената по някакъв начин да откликва на действията ви?

Вчера ходих да си вземам хонорарите и на връщане, виждайки просещ музикант в подлеза, реших да му оставя парички... ей така, спонтанно, а не защото искам да се правя на добра в навечерието на празниците.

Днес минах през пазара, взех малко зеленчуци и ме излъгаха с рестото. Стана ми много смешно и жалко това момиче - аз й се усмихвам и желая весели празници, а тя ме гледа нагло в очите и лъже. Отминавайки сергията, установих, че съм излъгана, но реших да не се връщам за 2 лв. и да не го правя на въпрос, здраве да е!

Придържам се към принципа "Ако си взел, трябва да дадеш част от полученото, за да се върне отново при теб".

През последните месеци нямах почти никаква работа, много мижави поръчки и проблеми с плащанията.
И непосредствено след случката на пазара, която много ме възмути (не присвояването на част от рестото, а наглостта, с която се прави), защото най-много мразя тая част от бг манталитета - тарикатлъци на дребно, се обажда един възложител с поръчка за 100 страници превод, което прави доста сериозна сума.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #216 -: Декември 23, 2011, 05:50:41 pm »
Чудех се къде да го споделя и за да не спамя в темите, ще го напиша тук.  :blink:

Случвало ли ви се е да има странна синхроничност, т.е. Вселената по някакъв начин да откликва на действията ви?

Вчера ходих да си вземам хонорарите и на връщане, виждайки просещ музикант в подлеза, реших да му оставя парички... ей така, спонтанно, а не защото искам да се правя на добра в навечерието на празниците.

Днес минах през пазара, взех малко зеленчуци и ме излъгаха с рестото. Стана ми много смешно и жалко това момиче - аз й се усмихвам и желая весели празници, а тя ме гледа нагло в очите и лъже. Отминавайки сергията, установих, че съм излъгана, но реших да не се връщам за 2 лв. и да не го правя на въпрос, здраве да е!

Придържам се към принципа "Ако си взел, трябва да дадеш част от полученото, за да се върне отново при теб".

През последните месеци нямах почти никаква работа, много мижави поръчки и проблеми с плащанията.
И непосредствено след случката на пазара, която много ме възмути (не присвояването на част от рестото, а наглостта, с която се прави), защото най-много мразя тая част от бг манталитета - тарикатлъци на дребно, се обажда един възложител с поръчка за 100 страници превод, което прави доста сериозна сума.  :blink:

Да, случва ми се, редовно  :blink: Така живея вече трета година и съм извън системата, според възлюбения  :blink: Когато похарча пари, идват и поръчки. Ако се стисна, защото наистина няма как да планирам приходите, то няма и приходи... Обаче никак не е лесно да харчиш, като знаеш, че са на привършване ... И това не е само по отношение на парите - мислени от мен ситуации по странен начин се случват...
« Последна редакция: Декември 23, 2011, 05:56:36 pm от eaglet »

*

Uran

• 6041
« Отговор #217 -: Декември 23, 2011, 05:58:37 pm »
 Toва със ситуациите и..при мен го има. Въпросът е: предугаждам ли ги или ги предизвиквам??
п.п.Става въпрос в негативен план. В позитивен...не ми се получава толкова да не кажа..изобщо. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #218 -: Декември 23, 2011, 06:06:27 pm »
Когато похарча пари, идват и поръчки. Ако се стисна, защото наистина няма как да планирам приходите, то няма и приходи...

Да, и при мен е така.
Тръгна ли да ги стискам парите, стават все по-малко, никакви приходи не идват.
А след като се поохарча с широк замах, все нещо идва, което да запълни образувалото се празно пространство.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #219 -: Декември 23, 2011, 06:11:11 pm »
Когато похарча пари, идват и поръчки. Ако се стисна, защото наистина няма как да планирам приходите, то няма и приходи...

Да, и при мен е така.
Тръгна ли да ги стискам парите, стават все по-малко, никакви приходи не идват.
А след като се поохарча с широк замах, все нещо идва, което да запълни образувалото се празно пространство.

Последният път си помогнах с кредитната карта - купихме доста скъпичък хладилник с нея (иноксов, с диспензер и цифров дисплей - голяма фукня беше у дома), без да съм сигурна как точно ще се плати, дали ще имам приходи за оцеляване... Точно на другия ден дойде и голяма поръчка и то от клиентка, която плаща на мига ;D