Здравей Гост

Хилег, Алкокоден и Продължителност На Живот

• 75 Отговора
  • 13522 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re: Хилег, Алкокоден и Продължителност На Живот
« Отговор #60 -: Януари 09, 2012, 12:43:29 am »
Според мен тук е без съмнение един от случаите на Алкокоден и Хилег Слънце. Сатурн обаче печели водачеството над Асцендента. Аз също си мисля, че вероятно е починало първото дете, което е родено обаче поне минута и половина по-рано. За оцелялото пък ми се струва, че часът е с няколко минути по-късен. Лили, Венера е У8, положението й върху МС я задейства много рано по прогресии, не само по транзити е активна. Чудя се дали ако при едното дете вече е подминала МС това може да даде опасност при раждането, но прескачане на трапа, а при другото сблъсъкът да е бил година и половина по- късно, но фатален?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #61 -: Януари 09, 2012, 01:09:02 am »
Сега тъкмо прочетох нещо по темата. Павел Глоба знаем, че не се свени да предрича кога ще умрат клиентите му, пък и не само. Та, след като надлежно си публикува прогнозата за смъртта на Елцин, онзи най-безсрамно да вземе да я надживее. Какъв бил отговорът на Глоба? Никакъв живот няма в Елцин, той е като ходещ мъртвец.
 ;D :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #62 -: Януари 09, 2012, 03:35:10 am »
Всичките тези Хилег, Алкокоден , Алмутен и Анарета касаят темата Примарни дирекции..., а те са приоритет на предсказателната астрология...За да ги проверим...следва да погледнем зодиакалната примарна дирекция на Хилега към Анарета... :blink: и по този начин да изчислим продължителността на живота....Рожденната астрология не се занимава с това...В този смисъл промисорите са различни и тънкостите прекалено много...Бих Ви посъветвала да не се доверявате на разни програми и тълкувания...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #63 -: Януари 09, 2012, 09:18:19 am »
Значи аз не се отказвам, ще продължавам. Слънцето ми е в 11 дом, то е Хилег. За Алкокоден преценихме Юпитер в 1 дом,под знака на Водолей. Ако трябва да ползвам метода на Бонети, излиза че ще живея 109 години,което е абсурдно!
Но, тук има пропуски - не са дадени годините за Уран и Плутон и не мога да ги сметна. Ето както извадих за аспектите на Юпитер с другите планети:

# Jupiter in the First House 1st
# Jupiter in Aquarius
# Jupiter Square MC
# Jupiter Square Pluto
# Moon Trine Jupiter
# Mars Trine Jupiter
# Sun Sextile Jupiter
# Mercury Sextile Jupiter
# Jupiter Sextile Uranus

Например за МС и за Плутон не знам колко години да извадя, не ги пише там. Не знам и колко да добавя за секстила на Уран с Юпитера и това обърква всички сметки. Помагайте моля!

Оушън, може ли да постнеш картата си, така ще ми е по-лесно да ти следя мисълта, че това е ново за мен...
Аз отначало си мислех, че търсим бъдещ дирекционен съвпад между Хилег и Алкокоден, но май съм бъркала...

Ето я пак :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Януари 09, 2012, 12:26:40 pm »
Какъв бил отговорът на Глоба? Никакъв живот няма в Елцин, той е като ходещ мъртвец.

Хаха, добрите астролози знаят как да се измъкнат с достойнство, дори ако се провалят в прогнозите си.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #65 -: Януари 09, 2012, 12:39:17 pm »
Какъв бил отговорът на Глоба? Никакъв живот няма в Елцин, той е като ходещ мъртвец.

Хаха, добрите астролози знаят как да се измъкнат с достойнство, дори ако се провалят в прогнозите си.  ;D
Ха, това многоми хареса  ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #66 -: Януари 09, 2012, 12:40:47 pm »
По картата на Оушън по мои предположения възможно събитие при дир лънце в Съвпад с нат Юпи ....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #67 -: Януари 09, 2012, 12:59:19 pm »
Пускам моята карта, та според моите изчисления хилег е Луната, а алкокоген е АЦ, защото краено диспозитор е Венера във взаимна рец. със Слънце.
Сол. дир Луна когато достигне градуса на АЦ ще ритам камбаната  ;D ;D ;D
В момента е на 5гр. в лъв имам още 22 години, ми не е лошо какво пък. Всеки иска да живее дълго но никой не иска да бъде стар   :29: :85:

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Diyana

• 2705
« Отговор #68 -: Януари 09, 2012, 02:53:38 pm »
По картата на Оушън по мои предположения възможно събитие при дир лънце в Съвпад с нат Юпи ....

Ко събитие, бе душа. Викаш, ша мре тогава ли? ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #69 -: Януари 09, 2012, 02:56:32 pm »
Пускам моята карта, та според моите изчисления хилег е Луната, а алкокоген е АЦ, защото краено диспозитор е Венера във взаимна рец. със Слънце.
В момента е на 5гр. в лъв имам още 22 години, ми не е лошо какво пък. Всеки иска да живее дълго но никой не иска да бъде стар   :29: :85:

Виж ся, възможно е нещо да не схващам, но асцендентът не може да ти е Алкокоден, също както ПФ и сизигията. Асц.може да ти е Хилег. АлкокоденЯ ша требе да е планета, щото няма как нещо, което не е планета, да има есенциално достойнство в мястото на хилегЯ. Иначе не съм ти гледала картата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Януари 09, 2012, 02:59:07 pm »

Да не мислиш, че аз още не съм си разцъкала всички даши-маши кога ще се мре?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #71 -: Януари 09, 2012, 03:02:21 pm »
Виж това е правилно и редно. Трябва си подготовка. Сатурн на асц. също не обича такива изненади. Трябва да си сложим ред в делата, да поръчаме кетъринга, да изберем музиката и т.н. То има работа за отмятане ;D, не е ей така на айляка да са ляга да са мре.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #72 -: Януари 09, 2012, 03:03:02 pm »

Да не мислиш, че аз още не съм си разцъкала всички даши-маши кога ще се мре?  ;D

Ама Лили, цъкни тогава моята миша-маша... ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #73 -: Януари 09, 2012, 03:06:38 pm »

Виж ся, възможно е нещо да не схващам, но асцендентът не може да ти е Алкокоден, също както ПФ и сизигията. Асц.може да ти е Хилег. АлкокоденЯ ша требе да е планета, щото няма как нещо, което не е планета, да има есенциално достойнство в мястото на хилегЯ. Иначе не съм ти гледала картата.

Де да знам вече,
Е по-горе по картата на английския крал,  починал на 55 години се оказва че Слънцети - хилег е на 55 градуса от АЦ.
Щото диспозитор, когато попадне в знака на Ац - фиксира Ац то за алкокоден
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #74 -: Януари 09, 2012, 03:07:44 pm »
Виж това е правилно и редно. Трябва си подготовка. Сатурн на асц. също не обича такива изненади. Трябва да си сложим ред в делата, да поръчаме кетъринга, да изберем музиката и т.н. То има работа за отмятане ;D, не е ей така на айляка да са ляга да са мре.

Правилно  ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #75 -: Януари 09, 2012, 08:08:44 pm »

Какво събитие верно? Тв кога се пада горе-долу?  ;D ;D ;D ;D