Здравей Гост

твърде много противоречия

• 66 Отговора
  • 7376 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: твърде много противоречия
« Отговор #20 -: Декември 20, 2011, 11:13:50 pm »
Saturn ще възпира "поривите" за купони и лежерен живот.

Анабел, синът ми е с асцендент скорпион, но не мисля, че е плод на насилен брак. Имаме доста кармична синастрия двамата.:blink:

да това е също възможно проявление, има някаква сериозна причина, заради която се ражда дете с асц Скорпион, дълбока връзка с родител, роднина или дълбок проблем... и т.н.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #21 -: Декември 20, 2011, 11:19:01 pm »
родовата карма е свързана и с асцендента и с Луната много сериозно, не случайно индийците, разглеждат и луната като асц.... :P ;D началото....

важното е, че детето е живо и здраво, така, че има цял живот да си изживява хороскопа ;)

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #22 -: Декември 20, 2011, 11:27:07 pm »
лелееее много ме зарадвахте :) картата е на девойка :)

Лили, Елфидка, Яя, Уран, Анабел, Стела, Ийглет, Тъндър, мнооооооого ви благодаря :) Кротнах се  :P :-[ :rolleyes:

- за медицината - това е единственото бебе което не реве когато му вземат кръв и се хили на докторите :) само дето ще е много жалостива и не знам как ще взема важни решения ... но определено не виждам друго по-подходящо поприще за нея :)
- за енергията - какво да кажа яде 1/5 от това коео трябва, а не спира - спи малко и постоянно е в движение  :-[
- толкова ме шокира Сатурнчо, че квадрата още не съм го ровила :) а и честно казано с квадратите ми е хикс ама ще го оправя :) може да подскажете нещичку  :-[
- за гаджета не знам (баща и железни гащи крои) - притесни ме да не стане прекалено самокритична и от там неуверена че тогава ...
- а иначе ровя за да знам от сега с кое да внимавам за в бъдеще :) къде да бутна и къде да не пипам  :-[
- Луната в Риби хич не я искам че и Нептун там ...
- Аз и баща и имаме стелиуми като нейния но в лъв (аз в 9ти той в 7ми) и тримата имаме луна в 3ти дом а неговия сатурн е в точен съвпад с МЦ (много силен) а моят е много слабо изявен в 1ви и не му усещам влиянието силно и за това ме сряска в нейния радикс - и аз имам АЦ Скорпион и Плутон в 12ти дом в Скорпион и въобще ... съм голяма параноя :) Нямам силна връзка с родителите си - живея далече а и те са разведени ... дано при нея този АЦ не и носи такава негативна емоция :) че има и Уран в 4ти ... а и е 13то поколение ...
- Сега зачесах квадратите към Плутон ...
- Противоречията дето ги "виждам" май се дължат на субективност и това, че не мога да видя цялата картина и да отсея истински важното - всичко ми се струва важно и да не го изпусна ... абе луда ...

Давам си сметка, че ако по-рано познавах картата си (съответно ако и родителите ми я имаха предвид) нямаше да затворя толкова врати и нямаше да пропусна толкова моменти ... може би ... :-\ все пак съм меко казано новак

Ако видите още нещо кажете - мнения няма да връщам  :58: :88: :72:

знаете ли какво забелязах - всички мами около мен, които са родили естествено имат един и същ АЦ с детето си ... може да е съвпадение, но ми направи впечатление :)

както и да е - отивам да наням - много ви благодаря - надявам се да споделите още наблюдения и върху други деца :) все пак новото поколение се ражда в доста "интересен" астрологичен момент

Анабел - Луната е нещото което ми е най-чуждо да си призная честно ...
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Декември 20, 2011, 11:48:17 pm »
Здравейте :)
Много се колебаех дали да пусна тема, но напоследък колкото повече чета и ровя - толкова повече се обърквам и предвид моя радикс - ме хваща параноята :)
Да поясня - става въпрос за следния натал :
Моля да дадете мнение че вече се оплетох а и предвид колко съм субективна в случая  ...

Здрасти Иб... :blink:....,
Проблема не е в Сатурна на Бебока...,а в теб.... :P
Що се филмираш....? Детето е родено с таланти...и вероятно ще има успех...В неговите очи ти ще бъдеш еталон за любов...Тук намирам проблем...Внимавай с проекции.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Anabell

• 2022
« Отговор #24 -: Декември 21, 2011, 09:16:11 am »
Анабел - Луната е нещото което ми е най-чуждо да си призная честно ...

Да ти е живо и здраво момиченцето. Много се радвам, че и двете сте с асц Скорпион, ще имате хубава връзка по между си. Най-важното са едно момиче е да израсте в среда, в която се чувства емоционално сигурно. А при нея с тази Луна в Риби и асц Скорпи е направо задължително. Да, внимавай да не стане прекалено самокритична. Скорпионите, освен че са подозрителни по начало имат навика, от самокритика да се сриват емоционално....

Жените с Луна в Риби са много интуитивни, чувствителни и състрадателни (както ти вече си забелязала).

Луната е много важна в хороскопа, може дори да се спори кое светило е по-важно. Много малко хора успяват да преработят успешно Слънцето си, да станат разумни и осъзнати. Особено в общество, в което родът е толкова силен (и в БГ и в Индия е така, но в Индия официално Луната е определена за по-важното светило  ;D :P). 

В древен Рим, в който управляващата класа също е разпределяла цялата власт между определени родове, Луната е била основното светило. Цезар има Луна в Козирог и избира Август за свой наследник, въпреки, че има Слънце във Везни (Цезар е със Слънце в Рак), но и двамата са лунни Козирози. В последствие Август е определен от астролозите си за Козирог и освен, че сече монети с този знак, го вгражда в много от символите на властта (бижута, украшения, архитектурни детайли и тн.). Бил е убеден, че Козирогът го е направил император.

И е великолепен държавник, започва строителството в Рим (казват, че го е намерил от тухли и го е съградил наново от мрамор, изгражда ново пристанище, което предотвратява глада в града, защото често са имали проблеми с потъването на корабите донасящи жито от Египет, и Рим е имал периоди на масов глад и т.н и т.н. не е бил император военачалник, но и до днес месец Август е кръстен на него  :P :P (има и едни административни реформи в древен Рим свързани с календарите, месеците, и "летоброенето" като цяло, много са интересни, но няма да спамвам темата  :P :P).

Това ти го пиша специално, за да видиш какво дават Везни и Сатурн на едно (сега не казвам, че дъщеря ти ще е император, нема начин  :P :P, но Сатурн дава изключителен успех, ако поемеш отговорността и задълженията си ;D)

ib, НЕ Е ХУБАВО толкова хора да виждат картата на момиченцето ти, когато е толкова малко. Освен това, в този форум, няма един професионален астролог, няма човек поел официално отговорност, че е достатъчно кадърен, знаещ, да се нарече астролог. НЕ НИ ВЯРВАЙ много, много, ВЯРВАЙ само на себе си и дъщеря ти не случайно те е избрала за майка, ти си ЧОВЕКЪТ, който знае НАЙ-ДОБРЕ. Аз бих те посъветвала да махнеш натала.  
« Последна редакция: Декември 21, 2011, 09:31:31 am от Anabell »

« Отговор #25 -: Декември 21, 2011, 09:28:10 am »
Anabell това не го знаех.  :o :o :o Но ме зарадва като информация. Почвам да си мисля, че в някой минал живот все пак съм живеела в древен Рим. :rolleyes: Ама Август като му бях гледала наталната карта, беше с някакви Деви Деви Деви Деви Деви.  :rolleyes: Доколкото помня, може да се е изживявал като Козирог, защото е заченат в този знак а за античните астролози и тов е имало значение.  :-\

Ето го Август

*

Anabell

• 2022
« Отговор #26 -: Декември 21, 2011, 09:52:38 am »
Да, Тъндер, права си че има връзка между знаците на асцендента и Луната в момента, в който е заченато едно дете и знаците на асц и Луна, в момента, в което е родено едно дете.

Това съм го чела и във Ведическата астрология и при Vettius Valens (при него съвсем ясно си е изведено като принцип). Никога не съм имала шанса да го проверя, защото никой около мен не знае кога точно си е заченал детето... (имаше едни сложности с процеса на оплождане - забавяне спрямо половия акт).
« Последна редакция: Декември 21, 2011, 10:00:48 am от Anabell »

« Отговор #27 -: Декември 21, 2011, 09:54:45 am »
Анабел,защо не е хубаво да се гледа картата  :-\ Аз все се чудя,някой като си качи натала,защо скрива датата  ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #28 -: Декември 21, 2011, 09:59:50 am »
Тъндер, сега видях картата в Астро сайта, това не е вярната карта. Луната на Август и Луната на Цезар са в Козирог.

Ето Тъндер, знам, че обичаш такива неща, виж го този сайт, мисля, ще ти хареса. Това, което аз съм правила като лично проучване също съвпада с написаните неща от автора.  :-[

http://www.neroprediction.com/idesmarch/ides_march.html

Валя, този форум е публичен, стотици хора четат и гледат и много се лъжеш, ако си мислиш, че всички са добронамерени. Много отрицателна енергия има. Затова си крием датите и данните.
« Последна редакция: Декември 21, 2011, 10:03:55 am от Anabell »

« Отговор #29 -: Декември 21, 2011, 10:04:44 am »
Анабел,благодаря ти.  :blink:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #30 -: Декември 21, 2011, 10:23:26 am »
Анабел, мерси са сайта, астрология, смесена с нещо римско, определено не може да бъде по-добре!!  :blink: :blink: :blink: :blink:

ПС: Ако знаеш къде може да се намрят точни карти на римските императори, моля да ми дадеш линка, ще ми е интересно.  :blink:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #31 -: Декември 21, 2011, 10:34:18 am »
Анабел, мерси са сайта, астрология, смесена с нещо римско, определено не може да бъде по-добре!!  :blink: :blink: :blink: :blink:

ПС: Ако знаеш къде може да се намрят точни карти на римските императори, моля да ми дадеш линка, ще ми е интересно.  :blink:

Е как,  :rolf: :rolf: :umnik: :yahoo: Козирозите (ти Луна, аз Слънце), ако не си харесаме, нещо древно, величествено по възможност, и нещо научно, к'ви Козирози сме.  :-[

Нали дядо ни Сатурн, избира, кое ще пребъде, от век на век (айде да го включим и дядо ни Вазов, с неговия слънчев Рак  :P)

За римски императори - по ключова дума annals съм намирала из американските университети интересни неща, но не съм систематизирала информацията,  :(. Обещавам, че от тук нататък ако намеря нещо ще пиша.  ;D

Има още една възможност, която много ползвам - програмката eMule (free е), тя е за споделяне на личните файлове (които ти прецениш) на потребители и. Каза ми я един от професорите ми и ме е спасявала милиони пъти  ;D. Ако знаеш името на учебник, файл или само по ключова дума, там има "от пиле мляко".... много откачени хора има на тази планета... :P

Там намерих и Vettius Valens и William Lilly (и понеже не вярвам на нета, на William Lilly си свалих оригиналите от 17 век, сканирани, да съм сигурна какво чета  :P)

« Отговор #32 -: Декември 21, 2011, 10:44:03 am »
Много отрицателна енергия има. Затова си крием датите и данните.
Ти големи глупости говориш май,а? ;D В символа на ЖИВОТА наречен още Ин-Ян има съчетаване на положителна и отрицателна енергия.Мъжете носят ЯН съзидателното,а жените ИН приемащото.Така че женската утроба носи отрицателната енергия в живота,там се генерира.Помисли си върху това.Ти като жена физически излъчваш само такава.
« Последна редакция: Декември 21, 2011, 07:02:26 pm от нула »

« Отговор #33 -: Декември 21, 2011, 10:45:34 am »
Ееее, супер, много ти благодаря за насоките и за информацията!  :blink: :blink: :blink: Определено ще се възползвам.  :P :P

*

Anabell

• 2022
« Отговор #34 -: Декември 21, 2011, 10:51:48 am »
Ееее, супер, много ти благодаря за насоките и за информацията!  :blink: :blink: :blink: Определено ще се възползвам.  :P :P

И ако ти хрумне нещо, намериш нещо интересно, свиркай  ;D :P

« Отговор #35 -: Декември 21, 2011, 10:56:00 am »
Непрменно!  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Декември 21, 2011, 12:27:13 pm »
Аз все се чудя,някой като си качи натала,защо скрива датата  ;)

Защото има закон за защита на личните данни.  ;D (шегувам се)

В примерните карти, които публикувам във форума, винаги скривам данните, за да не могат наготово да се използват за други цели. Но и това е доста относително, на мен не ми отнема много време да издиря датата и часа с помощта на ефемериди и астрологична програма.

Може би ти е трудно да допуснеш, но е имало случаи на изнасяне на форумни казуси на курсове, водени от професионални астролози. А тук повечето сме лаици и само се упражняваме безотговорно.  ;D

Разбира се, има значение кой и какъв астролог ти разглежда хороскопа (или на твой близък), с какво намерение и мисъл го прави. Не съм с лоши очи, затова можеш да не се притесняваш, минали са доста казуси и човешки съдби през мен, дотук не знам на някой да съм навредила. Ако някъде има отрицателна енергия, най-силно се усеща в отношенията между астролозите (и астрологстващи), където наистина има много лични проекции.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Декември 21, 2011, 12:38:00 pm »
Скритите данни не са проблем за астролога... ;D..Никак не е трудно да се намерят...Друг е въпроса с каква цел биха могли да се използват...
За себе си мисля, че не само не съм навредила...,а съм и помогнала на доста хора.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #38 -: Декември 21, 2011, 12:45:38 pm »
Скрити данни определено не са ми проблем дори със сегашните ми знания по астрология. Като се погледне ПлутонЯ се вижда поколението, с Юпитера приблизително годината, месеца със Слънцето, градуса на Луната за точния ден и асцендента го пише, толкова за скритите данни, аз затова като съм си слагала радикса, не съм си правила труда  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Декември 21, 2011, 01:04:21 pm »
Скрити данни определено не са ми проблем дори със сегашните ми знания по астрология. Като се погледне ПлутонЯ се вижда поколението, с Юпитера приблизително годината, месеца със Слънцето, градуса на Луната за точния ден и асцендента го пише, толкова за скритите данни, аз затова като съм си слагала радикса, не съм си правила труда  ;D

Нодалната ос е по-лесно... ;D :P