лелееее много ме зарадвахте

картата е на девойка
Лили, Елфидка, Яя, Уран, Анабел, Стела, Ийглет, Тъндър, мнооооооого ви благодаря

Кротнах се

:rolleyes:
-
за медицината - това е единственото бебе което не реве когато му вземат кръв и се хили на докторите

само дето ще е много жалостива и не знам как ще взема важни решения ... но определено не виждам друго по-подходящо поприще за нея

-
за енергията - какво да кажа яде 1/5 от това коео трябва, а не спира - спи малко и постоянно е в движение

- толкова ме шокира Сатурнчо, че квадрата още не съм го ровила

а и честно казано с квадратите ми е хикс ама ще го оправя

може да подскажете нещичку

- за гаджета не знам (баща и железни гащи крои) - притесни ме да не стане прекалено самокритична и от там неуверена че тогава ...
- а иначе ровя за да знам от сега с кое да внимавам за в бъдеще

къде да бутна и къде да не пипам

- Луната в Риби хич не я искам че и Нептун там ...
- Аз и баща и имаме стелиуми като нейния но в лъв (аз в 9ти той в 7ми) и тримата имаме луна в 3ти дом а неговия сатурн е в точен съвпад с МЦ (много силен) а моят е много слабо изявен в 1ви и не му усещам влиянието силно и за това ме сряска в нейния радикс -
и аз имам АЦ Скорпион и Плутон в 12ти дом в Скорпион и въобще ... съм голяма параноя

Нямам силна връзка с родителите си - живея далече а и те са разведени ... дано при нея този АЦ не и носи такава негативна емоция

че има и Уран в 4ти ... а и е 13то поколение ...
- Сега зачесах квадратите към Плутон ...
- Противоречията дето ги "виждам" май се дължат на субективност и това, че не мога да видя цялата картина и да отсея истински важното - всичко ми се струва важно и да не го изпусна ... абе луда ...
Давам си сметка, че ако по-рано познавах картата си (съответно ако и родителите ми я имаха предвид) нямаше да затворя толкова врати и нямаше да пропусна толкова моменти ... може би ...

все пак съм меко казано новак
Ако видите още нещо кажете - мнения няма да връщам :58: :88: :72:
знаете ли какво забелязах - всички мами около мен, които са родили естествено имат един и същ АЦ с детето си ... може да е съвпадение, но ми направи впечатление

както и да е - отивам да наням - много ви благодаря - надявам се да споделите още наблюдения и върху други деца

все пак новото поколение се ражда в доста "интересен" астрологичен момент
Анабел - Луната е нещото което ми е най-чуждо да си призная честно ...