Здравей Гост

Защо за една и съща натална карта различните астролози изказват различно мнение?

• 92 Отговора
  • 11710 Прегледи
*

abroad

• 2187
Anabell, вярно, чела си в тоя форум, но изглежда не достатъчно :P
По отношение на контрола - той може да е в пъти по-силен и умен, когато не се управлява пряко и изглежда като действие на ненамеса :blink:

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
По отношение на контрола - той може да е в пъти по-силен и умен, когато не се управлява пряко и изглежда като действие на ненамеса :blink:

Мила, аз си ценя знанията, безплатно говоря до едно ниво, от там нататък, се плаща - под някаква форма.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Asol

• 4140
Какво общо имат нечии знания в случая ?  :unsure:  И нужно ли е да те води авторитет, за да прецениш сам за себе си какво да четеш, да отсееш важното от неважното ?!

да във форума има много ценна информация, за тези които я търсят, права си за това абсолютно. Но има адски много спам. Виж, аз  ;D ;) си имам малко по-различна теория по случая - когато няма авторитет, човек, който да насочва кое е важното и ценното, да "води", става така - мазало, разливане и т.н. Лично аз считам, че и някой съфорумници са "виновни" за това (по - точно за мен този форум е и социален експеримент, наблюдавам, как действаме като система).

Може ли да те питам ти колко би платила ако тук има някой,който да води и да 'управлява'?Той трябва да си дава знанията и уменията безплатно може би?Нивото на този форум,като за безплатно виртуално пространство,си е точно такова каквото трябва да бъде.Но ти може би смяташ,че за НИЩО от твоя страна тук трябва да има хора с НЕЩО.Ами да ти кажа като за без пари тук има много неща.И е срамота,пак за без пари,да искаш някой да ти да отсява, да ти го дава наготово,незамърсено, чистичко.Е искаш май някой да ти слугува за без пари ;D Предлагам ти да го направиш без пари.Филтрирай всички теми,извади най-ценните и практически мнения и ги натрупай в няколко теми,които да се заключат после. ;D
Онова за КОНТРОЛА и за ненасилието накрая е безумна глупост ;DВсеки опит за директен контрол е насилие за природата.Слава на Бога,че природата смазва навреме такива като теб с желание за контрол,респ насилие.

*

Uran

• 6041
 Kakво все ви тегли към контрол, модерация и желание за приобщаване към елитна общност? :unsure:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Нула,

аз не видях някъде Анабел да иска да контролира който и да било в този сайт - просто описа ситуацията тук и според мен доста точно. Самата Анабел казва, че ако иска да си направи сайт, то ще иска да контролира него - ми много ясно - той ще е неин и тя може да прави каквото си иска с него!

Къде пак нахълтахте при изконните божии права и пълномощия, къде пак визирахте себе си в цялата картинка... Малеее мале... Може и да е контрола над човешки същества безумна глупост, но контрола над собствените ни творения принадлежи единствено на нас самите...  ;)

Айде със здраве!  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

Може ли аз да дам една дата вместо Грейс?Часът е проверяван от професионален астролог,хороскопът е на жена.
15 август 1944 г,час на раждане 17:30,едно селце до Своге с координати:23E15 42N58.
Ще дам няколко години.В една от тях има събитие:1957,1968,1974

*

Uran

• 6041

Нула,

аз не видях някъде Анабел да иска да контролира който и да било в този сайт - просто описа ситуацията тук и според мен доста точно. Самата Анабел казва, че ако иска да си направи сайт, то ще иска да контролира него - ми много ясно - той ще е неин и тя може да прави каквото си иска с него!

Къде пак нахълтахте при изконните божии права и пълномощия, къде пак визирахте себе си в цялата картинка... Малеее мале... Може и да е контрола над човешки същества безумна глупост, но контрола над собствените ни творения принадлежи единствено на нас самите...  ;)

Айде със здраве!  ;D
А този сайт,който не е неин,къде и влиза в работата на анабел собственика му какво ще прави с него?Защо изобщо е необходим този ферман,с който НЯКОЯ СИ се опитва да казва на собственика на сайта какво да прави?Нещо ми убягва 'божествеността' и и нежеланието за контрол ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
Нула,

Айде със здраве!  ;D
А този сайт,който не е неин,къде и влиза в работата на анабел собственика му какво ще прави с него?Защо изобщо е необходим този ферман,с който НЯКОЯ СИ се опитва да казва на собственика на сайта какво да прави?Нещо ми убягва 'божествеността' и и нежеланието за контрол ;D

Абе аз ли съм тъпа или неправилно четете постовете  :o

Не видях никъде да им казва какво да правят, а просто споделя виждането си за това какво правят - ама това са различни неща! Еееей, всеки си тълкува както му кефне... Ама що сте толкова пристрастни бре хора? И защо се идентифицирате под всяка критика?

Най-вероятно Жином /админа/ си го е преместил в другия крачол като го е прочел, а вие тука война ще вдигнете след малко... тцъ тцъ тцъ...

*

Grace

• 2257

Мила, аз си ценя знанията, безплатно говоря до едно ниво, от там нататък, се плаща - под някаква форма.
[/b]

еее, Анабел, това не ми се връзва много с духовността  ;) не всичко е пари....
мисля, че колкото повече знания даваме, толкова повече получаваме; в спора се ражда истината  :blink:
затова и този форум, освен забавление е и много полезен ;   

*

Grace

• 2257
Може ли аз да дам една дата вместо Грейс?Часът е проверяван от професионален астролог,хороскопът е на жена.
15 август 1944 г,час на раждане 17:30,едно селце до Своге с координати:23E15 42N58.

хайде да правим картата и да видим .... :blink: ето, това е астрология...да си дойдем на целта на форума  :blink:

*

Asol

• 4140
Ако може да напише дата и месец на събитието, защото иначе трябва да гледаме всички детайли за период по-голям от 15 години.  ;)

Ако може да напише дата и месец на събитието, защото иначе трябва да гледаме всички детайли за период по-голям от 15 години.  ;)
Написах три години-1957,1968,1974.В една от тях има събитие.Това не е ли достатъчно?

Натал

1957

1968

1974

Абе аз ли съм тъпа или неправилно четете постовете  :o

Не видях никъде да им казва какво да правят, а просто споделя виждането си за това какво правят - ама това са различни неща! Еееей, всеки си тълкува както му кефне... Ама що сте толкова пристрастни бре хора? И защо се идентифицирате под всяка критика?

Най-вероятно Жином /админа/ си го е преместил в другия крачол като го е прочел, а вие тука война ще вдигнете след малко... тцъ тцъ тцъ...
Явно си тъпа.Никой не си казва мнението просто ей така в тема,която не се отнася до ФОРУМА /забележи!/,без никакви ама абсолютно никакви причини.Изводът е-има желание да каже на собствениците,участниците-какво да правят в този форум.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Споделяте ли си, девойки, споделяте ли си?  :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
Явно си тъпа.Никой не си казва мнението просто ей така в тема,която не се отнася до ФОРУМА /забележи!/,без никакви ама абсолютно никакви причини.Изводът е-има желание да каже на собствениците,участниците-какво да правят в този форум.

Оооо благодаря ти, трогната съм от твоето дълбоко разбиране за моята личност!  :rolf: :rolf: :rolf: :tongue2: :clap:

*

Uran

• 6041
 През 74г загуба на дете/съпруг/важна фигура.

През 69-та го е срещнала и през 74-та се е омъжила. :umnik:

Опитвам се да съм по-задълбочена. ;D Даже реших и да използвам астрологична програма. ;D

Според класическите изчисления Меркурий (на трон), следван плътно от Слънцето (също на трон), имат най-силно влияние в картата ѝ. Най-слабо есенциални естествено са Сатурн и Юпитер. Като силна планета бих добавила и Уран, поради факта, че това е планетата, която получава най-много мажорни аспекти и то напрегнати.

През 57-ма година по фирдарите се е намирала в период на Венера/Луна. С оглед на възрастта ѝ, добър период за първи любовни трепети. Юпитеров възврат в комбинация с прогресивна Луна в Стрелец - безгрижие и радост. По прогресии квадратурата между светилата вече се разпада в началото на 57-ма, така че ако е преживяла нещо неприятно (като развод на родителите напр.), предполагам, че е било през 56-та. Присъствието на транзитен Уран върху Плутон (У10) ме озадачава малко - може би внезапна раздяла с родител? Когато натиснах "Запази" видях, че Марая го е писала вече. Затова оставам на първоначалното си мнение, което е от първата версия на поста ми.

В началото на 68-ма е била в период на Меркурий/Сатурн. Подходящ момент да се замисли върху работа, кариера, източници на доходи и т.н. Втори юпитеров възрат, така че поради тясната връзка между Юпитер и Венера в нейната карта, мисля, че в този период би могла да е усещала прилив на желание за разширяване на кръга си от познати, ухажори, да е имала повече социални контакти. Транзитен Плутон върху Меркурий би могъл да ѝ донесе и засилване на желанието за експерименти в дейностите по 5-ти и 8-ми дом. Може би първи сексуални удоволствия или стремежи към самоизява в професионалното проприще. Може и да е забременяла тогава. Прогресивна Луна е била около куспидата на 5-ти дом във втората половина на годината, а в началото на следваща е съвпаднала с натален Уран. След пролетта на 68-ма навлиза в по-благоприятен планетарен период на Меркурий/Юпитер, който трае до началото на 70-та. През 68-ма и още повече през 69-та по прогресии има съвпад между Венера и Марс във Везни, който получава тригон от съвпада Луна/Уран (в 5-ти натален дом). Също така върху съвпада се намират и Юпитер и Уран по транзити, т.е. би трябвало да е доста активен. Мисля си, че през 69-та е срещнала важен мъж в живота си, влюбила се е, но е възможно тази любов да не е могла да се реализира тогава поради квадратурата на съвпада Венера/Марс със Сатурн. Дирекционно Уран е върху натален Сатурн (У1) - възможно да е променила себе си, начина си на поведение, външен вид.

Стигаме до 74-та година, когато е била в период на Меркурий/Венера. Прогресивна Луна в 7-ми дом в съвпад с натално Слънце, сатурнов възврат плюс преминаване на тр. Сатурн през Десцендента. Реших, че в този хубав планетарен период би трябвало да ѝ се е случило нещо позитивно ("да мислим позитивно", както казваше един г-н от Испания), та затова реших да я омъжа. Но сега като се замисля, през 69-та има много повече активност в картата ѝ.
« Последна редакция: Декември 23, 2011, 11:43:36 am от Mirabella »