За планетите - Да, но е проблем, за осите, за куспидите, нали така, защото 1 градус по символични дирекции е 1 година. Но аз не издребнявам толкова. В живота ми са се случили неща, които са оставили силен отпечатък и обикновено с транзитите към този момент си сверявам осите....Например МС-то го сверих с момента, в който заминах в Германия и на 4 ден почнах супер работа - Шанс, значи МС ми е във Водолей, там ми е Луната, там ми е СЛВ. Съответно са управлявани от Уран - проследих движението на Уран година назад - когато работех в кантора и нямах никакви изгледи да излезна нанякъде - а вътрешно усещах как нещо ме тегли и ме дърпа...Съдбата някак си се подрежда - шефа почина и аз тръгнах да пътувам - транзитня Уран се моткал около СЛВ и МС - тази година имаше страхотно много емоции - лятото....та движението на Уран през МС и обратно е било важното за да изживея и пропътувам доста път и работя различни работи....И когато е бил в съвпад със МС, пак ретро аз съм почнала работата, от която за най-кратко време съм спечелила най-много пари, и с което що годе съм стъпила на краката си...Нещо като кармична награда.