Здравей Гост

За Венера и Марс

• 49 Отговора
  • 6066 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: За Венера и Марс
« Отговор #20 -: Декември 24, 2011, 02:22:19 pm »
Хело, не му бягай по тъча, няма вид на извратеняк, гарантирам!  :P ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #21 -: Декември 24, 2011, 02:29:00 pm »

п.п: Сега разбрах, защо отказваш да се видим на кафе - възприела си ме, като извратеняк( ""Все пак си споделял във форума сексуалните си предпочитания и извращения; Кой е казал, че това са извращения, щом се правят от двама съвсем доброволно?) и, явно нямаш нуждата да си "свериш" часовника, дали и наяве е така ;) Няма лошо - ограничеността всеки си я слага сам ;)

Между другото, от доста време си мислех да ти го напиша в прав текст, но ето че и сега сам си отговори. Да, мисля, че това са извращения и определено не възнамерявам да се срещам с такива мъже, даже и на кафе. Но можем да си пишем на ЛС.
По принцип предпочитам да общувам с духовно извисени и добри по характер мъже, които наистина уважават жените (познавам такива) и така да се настройвам на вибрациите на положителния си Анимус.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #22 -: Декември 24, 2011, 02:33:33 pm »

Ти откъде знаеш, да не си го виждала?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Декември 24, 2011, 02:33:40 pm »

И аз...При това е доста готин...Пила съм /не кафе / с него...И много се смяхме...,ама много... ;D

Не му отказвай! Струва си...

А зад скритите ДУХ-ОВНИ люде какви изверги и уроди има...понякога.... :rolleyes:..,не е за вярване....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Декември 24, 2011, 02:34:56 pm »

От време на време ходя до София, виждали сме се веднъж.
Заинтригувана ли си?  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #25 -: Декември 24, 2011, 02:36:14 pm »

А зад скритите ДУХ-ОВНИ люде какви изверги и уроди има...понякога.... :rolleyes:..,не е за вярване....

Да, това е така!

И аз...При това е доста готин...Пила съм /не кафе / с него...И много се смяхме...,ама много... ;D

Да не е наш стар познайник от форума, който пише тук под прикритие?

kris, Синухе или друг?

Тук има някаква уловка!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Декември 24, 2011, 02:39:14 pm »

kris, Синухе или друг?

Никой от изброените. И няма никаква уловка.

И Миоджералвомбо не е!  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Декември 24, 2011, 02:41:22 pm »

Да, това е така!

kris, Синухе или друг?

Тук има някаква уловка!

Тццц..Не е ... ;D Гарантирам...Мисля, че знаеш..,че познавам в реала доста хора от форума....

Тадж си е Тадж...и е супер готин пич...Не е скучно с него..има добра визия...Абе готин е...Аз го харесвам...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #28 -: Декември 24, 2011, 02:46:52 pm »
И как така сте се виждали?

В темата, в която той предлага да се организира форумна среща в София не пишеше, че има желаещи за среща.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Декември 24, 2011, 02:48:44 pm »
Щото сега не сме в София бе, душа.  :blink:

ПП. Оспамихме и тази тема!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Декември 24, 2011, 02:49:39 pm »
И как така сте се виждали?

В темата, в която той предлага да се организира форумна среща в София не пишеше, че има желаещи за среща.

С уреждане на среща по телефона... ;D
А преди това на една астросреща с доста астролози...на която беше и Лили...и Скарлет... :P

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #31 -: Декември 24, 2011, 03:18:54 pm »

Хехе..... и аз май съм го виждала и потвърждавам казаното от Лили  ;D
Ако става въпрос само за едно кафе...какво толкова има  :mellow:
Естествени минерали и амулети

« Отговор #32 -: Декември 24, 2011, 03:36:27 pm »

Между другото, от доста време си мислех да ти го напиша в прав текст, но ето че и сега сам си отговори. Да, мисля, че това са извращения и определено не възнамерявам да се срещам с такива мъже, даже и на кафе. Но можем да си пишем на ЛС.
По принцип предпочитам да общувам с духовно извисени и добри по характер мъже, които наистина уважават жените (познавам такива) и така да се настройвам на вибрациите на положителния си Анимус.

Не, бе, аз още от първите ти откази разбрах, че причината, вероятно е тази, ама чаках да видя, дали ще се потвърди.
И ми се потвърди сега на 100%, но едва наскоро в един коментар по твой адрес на една от форумките, ама не помня коя, ми светна, какво не обичаш да правиш спрямо хората и как ги държиш на страна, селектирайки ги, без да искаш да се опознаеш с тях.

А самата причина, да е точно това причината да ме "отбягваш", е толкова показателна за твоята психика и реалния ти поглед над нещата, че даже ми е леко неудобно да коментирам, какво стои зад това. Но ти си знаеш най-добре!

Но, да ти кажа и моето мнение по темата: за мен няма унизително и срамно да си жена. Няма срамно и в това, жената да е малко повече от мъж, а пък мъжа да е повече от жена. В крайна сметка, независимо от предпочитанията всеки страда, пати и се развива и най-вече: плаща съответната цена, за да му се случат определени неща, които да го развият. Следователно, какъв срам може да има и унижение, когато се бориш в живота по свое му?

А сега ти ще отговориш ли на въпроса, дали е унизително и срамно да си жена?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Декември 24, 2011, 03:41:41 pm »
Хело, като се видите на по едно кафе, няма да правите секс, нали? Тогава какъв е проблемът, дори да е извратеняк човекът?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #34 -: Декември 24, 2011, 04:16:29 pm »
Хело, като се видите на по едно кафе, няма да правите секс, нали? Тогава какъв е проблемът, дори да е извратеняк човекът?  ;D

Не бих искала да общувам с извратеняци, защото искам да привличам към себе си само точно определен тип мъже. За да стане това, трябва да мисля само за такива и да се срещам само с този тип мъже, с които искам съдбата да ме среща и трябва да отбягвам да мисля и да се срещам с мъже, с които не бих искала съдбата да ме среща. Не може да се правят компромиси. Трябва да има абсолютна чистота на мислите и действията и да се направи подбор на най-доброто, към което се стремя!

Но нека Тадж да не се обижда. По принцип съм мислила евентуално да приема да се срещнем, за да помогна на изследването ти, защото и аз съм изследовател и те разбирам, но просто не мога и не искам да се срещам с извратеняци, дори просто така. Това, което писа във форума за отношението ти към жените не ми хареса. Искам да привличам точно определен тип мъже. Това е!

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #35 -: Декември 24, 2011, 04:31:29 pm »
Hm
" Искам да привличам точно определен тип мъже"
-----------------------------------------------------------

И какъв е резултата.....привличаш ли ги точно тези    ;D

Човек има дадености в Натала, какви мъже/ жени  " привлича"
и ти ли ще го " надскачаш " натала  :mellow:

( ако не ти е писано да те срещене мечка ? )
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Декември 24, 2011, 04:38:37 pm »

Човек има дадености в Натала, какви мъже/ жени  " привлича"
и ти ли ще го " надскачаш " натала  :mellow:

От толкова опити за надскачане и извисяване някои сами си стоят.  ;D (но и това е избор)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Декември 24, 2011, 04:41:21 pm »
Искам да попитам откога Венера и Марс се свързват със срама ? ;) Венера от край време си флиртува на воля ,с който си иска и когато си иска и никога не е била с "дрешки". :P Поне аз не съм виждала статуя на "облечена" с бяла блузка и черна поличка Венера. ;) "Мидичката" ,която са и поставили в далечното минало е било не за да покажат колко е свенлива и се срамува ,а за да не изкушава,а по-късно когато е навлязло "Прет-а-портрето" са я пуснали на модния подиум с фешън шалче. :P
Марс също си "развява" копието ,когато иска и с коя/й/то иска и се гордее с това. :blink:И Марс не съм го виждала "облечен" в костюм на Армани. ;)И поради тази причина,че и Венера,и Марс са достатъчно автономни- двамата се забавляват без срам и унижение. :P Виж една Луна-може да се срамува,да е свенлива...Но една жена не е нито само Луна,нито само Венера и т.н....Както и един мъж не е само Марс. :blink: Както и "секса" не е само Венера и Марс ,нали? ;)
А относно "отгоре","отдолу" ,"настрани" ,"унижен/а","срам" и т.н.-въпрос на желание,въображение,ценности ,култура,възпитание,сем.среда,ситуация,можене,не можене .... ;)

И най-вече съзнание.... ;D
Или да осъзнаем, че няма нищо по-красиво от онози потребност с която природата ни е дарила...Усещането , че сме жени...родени за да създаваме и раждаме...При това не само деца..,а и любов и живот....и ....топлина...

ХМ..,ти имаш проблем...,който трябва да решиш...и той е свързан с подсъзнанието ти , което вероятно е в противоречие със съзнанието...Опитай се да балансираш м/у двете светила...Имаш възможност в хороскопа си... :blink:

Имаш доволно свободни домове...без зададена програма.... :P

« Отговор #38 -: Декември 24, 2011, 04:45:31 pm »

Не бих искала да общувам с извратеняци, защото искам да привличам към себе си само точно определен тип мъже. За да стане това, трябва да мисля само за такива и да се срещам само с този тип мъже, с които искам съдбата да ме среща и трябва да отбягвам да мисля и да се срещам с мъже, с които не бих искала съдбата да ме среща. Не може да се правят компромиси. Трябва да има абсолютна чистота на мислите и действията и да се направи подбор на най-доброто, към което се стремя!

Но нека Тадж да не се обижда. По принцип съм мислила евентуално да приема да се срещнем, за да помогна на изследването ти, защото и аз съм изследовател и те разбирам, но просто не мога и не искам да се срещам с извратеняци, дори просто така. Това, което писа във форума за отношението ти към жените не ми хареса. Искам да привличам точно определен тип мъже. Това е!

Абе принципно...бих могъл да ти напиша, какво ми хрумва в отговор, обаче ще вземе да стане лично, пък да занимаваме форума с лични виждания по дадена тема, която ни касае само двама ни не ми е оферта и още повече да е в писмен вид, че да се губи време и всеки да си го чете според филма си, пък после тоя крив, оня извит и просто нема да стане.

Обаче ти благодаря много за това, че написа точно тези неща, защото това вече ми обрисува, коя си ти, наистина и колко ограничено, но целенасочено мислене имаш. Та дефакто - до среща, вече няма и дума да става, щото първо "не може да се правят компромиси" и второ, ако го направиш, ще си като войник в окоп.

Успех с привличането на определения тип! Дано да не е като татето...

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Декември 24, 2011, 04:55:34 pm »

Абе принципно...бих могъл да ти напиша, какво ми хрумва в отговор, обаче ще вземе да стане лично, пък да занимаваме форума с лични виждания по дадена тема, която ни касае само двама ни не ми е оферта и още повече да е в писмен вид, че да се губи време и всеки да си го чете според филма си, пък после тоя крив, оня извит и просто нема да стане.

Обаче ти благодаря много за това, че написа точно тези неща, защото това вече ми обрисува, коя си ти, наистина и колко ограничено, но целенасочено мислене имаш. Та дефакто - до среща, вече няма и дума да става, щото първо "не може да се правят компромиси" и второ, ако го направиш, ще си като войник в окоп.

Успех с привличането на определения тип! Дано да не е като татето...

Тадж...,
За да се избяга от нещо...човек трябва да го срещне... :blink: Иначе става дума за комплекси и страхове...в повечето случай неоправдани и проектирани.... :blink:
Човек привлича на духовно ниво онова което излъчва...,а на материално- противоположното...За да има хармония...и баланс трябва да се намери средната точка..., която е всичко друго...,но не и компромис.Тя е свързана с работата по личностното израстване. :blink:

Аз имам един въпрос обаче към теб...Ако позволиш... :P Ако прецениш, че можеш да ми отговориш ще се радвам...

Защо настояваш за среща с някой...който вече ти е отказал? :rolleyes: