Между другото, от доста време си мислех да ти го напиша в прав текст, но ето че и сега сам си отговори. Да, мисля, че това са извращения и определено не възнамерявам да се срещам с такива мъже, даже и на кафе. Но можем да си пишем на ЛС.
По принцип предпочитам да общувам с духовно извисени и добри по характер мъже, които наистина уважават жените (познавам такива) и така да се настройвам на вибрациите на положителния си Анимус.
Не, бе, аз още от първите ти откази разбрах, че причината, вероятно е тази, ама чаках да видя, дали ще се потвърди.
И ми се потвърди сега на 100%, но едва наскоро в един коментар по твой адрес на една от форумките, ама не помня коя, ми светна, какво не обичаш да правиш спрямо хората и как ги държиш на страна, селектирайки ги, без да искаш да се опознаеш с тях.
А самата причина, да е точно това причината да ме "отбягваш", е толкова показателна за твоята психика и реалния ти поглед над нещата, че даже ми е леко неудобно да коментирам, какво стои зад това. Но ти си знаеш най-добре!
Но, да ти кажа и моето мнение по темата: за мен няма унизително и срамно да си жена. Няма срамно и в това, жената да е малко повече от мъж, а пък мъжа да е повече от жена. В крайна сметка, независимо от предпочитанията всеки страда, пати и се развива и най-вече: плаща съответната цена, за да му се случат определени неща, които да го развият. Следователно, какъв срам може да има и унижение, когато се бориш в живота по свое му?
А сега ти ще отговориш ли на въпроса, дали е унизително и срамно да си жена?