Здравей Гост

Гадаене на сънища

• 107 Отговора
  • 27918 Прегледи
Re: Гадаене на сънища
« Отговор #60 -: Януари 28, 2012, 03:11:28 pm »
Революцията, която ти предстои, обаче, не мисля, че ще е толкова нежна.  :blink: Сънят ти сякаш загатва някаква идея за правилния избор. Първия път избора ти не е правилен и нещата ще тръгнат да се изплъзват. Втория път с това, което правиш, ще получиш подкрепата на Вселената. Следи отношението си към големите трансформации в живота си и бъди по-отворена към тях, иначе ще искат да си тръгнат (като продавача) и няма качествено да изчистят живота ти от ненужното. Ако се оставиш в ръцете им, обаче, ще спечелиш.  ;)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #61 -: Януари 28, 2012, 03:38:04 pm »
Цитат
Революцията, която ти предстои, обаче, не мисля, че ще е толкова нежна.   Сънят ти сякаш загатва някаква идея за правилния избор. Първия път избора ти не е правилен и нещата ще тръгнат да се изплъзват. Втория път с това, което правиш, ще получиш подкрепата на Вселената.

Абе полите които пробвах да не би да символизират избора на мъже, който правя?!  :rolf:  ;D
Ей сега ми хрумна. Ама по-скоро не... навярно наистина става въпрос за личен избор. Мисля, че може би донякъде символизират женственост и сексуалност. Иначе като се замисля, първата пола е една дето в реалния живот я имам и само съм си я купила а не я нося защото ми е голяма. Наистина си права, че става въпрос за грешен избор. Докато втората беше с висока талия (каквито по принцип не нося, не са мой тип) но пък ми ставаше и сметнах, че ще ми стои добре. Явно вторият ми избор е на нещо, което на пръв поглед не е по моите стандарти, но пък се оказва по подходящо.

Цитат
Следи отношението си към големите трансформации в живота си и бъди по-отворена към тях, иначе ще искат да си тръгнат (като продавача) и няма качествено да изчистят живота ти от ненужното. Ако се оставиш в ръцете им, обаче, ще спечелиш. 

Тя първо беше продавачка, когато искаше да си ходи. И всъщност не точно.. ами просто беше заета с нещо друго сякаш и не искаше да ме обслужи ли... не съм сигурна. После вече се появи този мой познат - на нейно място като продавач.
Благодаря за помощта  :blink:

« Отговор #62 -: Януари 28, 2012, 04:11:51 pm »
Значи се усеща някаква нотка и на затлачване на процес. Смъртта е много странна карта по отношение на трансформациите. Повечето хора не я харесват, ужасяват се от нея като я видят (често съм давала колодата си Таро да я разглеждат различни хора, това е картата, която буди най-ужасни реакции). Малко хора разбират идеята, че за да има живот, трябва да има смърт, в нея е зародиша на живота. И в твоя случай мисля, че продавачката, която първо не иска да те обслужи, после и твоят познат са образи на двете алтернативи. Нещо хубаво иска да ти даде Вселената, да го прокара в живота ти, но трасето не е изчистено и докато не бъде изчистено, в духовен или житейски план, зависи къде е трансформацията, на теб ще ти бъде отказвано хубавото нещо. Както продавачката ти се прави на интересна, нали.

Иначе пак заповядай!  ;)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #63 -: Януари 28, 2012, 04:52:46 pm »
Браво, много ми харесва тълкуването ти. Имаш усет.
Относно картата на Смъртта, първоначално буди негативна реакция, но аз не я приемам така. Все пак става въпрос в преносен смисъл, даже е на добро. И в първия ми сън в темата ми се падна тази карта. Предстоят ми промени... Сатурн, Плутон, промяната ми харесва, не ме плаши  :blink:

« Отговор #64 -: Февруари 15, 2012, 08:27:51 am »
Добро утро,
ето ме отново .
Тази нощ ,можи би и към сутринта,сънувах сън.Помогнете ми да разбера какво иска да ми каже.
Сънувам,че вървя по една улица и до мен върви възрастен човек,непознат.Срещу мен върви приятелката ми,която беше странно облечена,виждам я с един потник ,който е паднал под сутена й и на практика върви по улицата по сутиена.Ние с възрастния човек издадохме едни звуци на недеволство и подигравка.След това човека изчезна,а пък аз вече близо до приятелката си виждам че тя е с рокля,тъмно червена,но прозрачна и отдолу с черена сутиен на червени точки и прозрачна.И и казвам ,че от далеч изглежда сякаш е по сутиен.В следващият момент двете се намираме в кола и кара приятелката ми,която няма книжка.Караме по един широк път,но имаше някакво задръстване,бяха изкарали на пътя някакви детски колички.И тя вместо да спре,мина в насрещното платно.Аз й крещях поне да пусне аварийните,но тя караше много бързо.Видях хора нещо като полицаи и в следващия момент вече се обръщаше колата.Докато колата се обръщаше се молих на бог да ни запази живи.Тук вече ми се приплетоха моменти защото в един момент колата беше на таван,после беше не една страна.Дали бяхме живи???Така и не разбрах какво  се случи.Просто се събудих.

Картите които си изтеглих са:Отшелникът - Паж пентакли - Асо чаши - Деветка пентакли.

*

Uran

• 6041
« Отговор #65 -: Февруари 15, 2012, 08:55:22 am »
Агресивна женственост и детски колички. Това какво Ви говори? :blink:
Внимавайте с насрещните движения по пътя на живота и да не забравим червената рокля, че е един силно сексуален символ..та какво исках да кажа, а да :Какви ги вършите или смятате да вършите? ;D

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #66 -: Февруари 15, 2012, 09:24:11 am »
.

« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:35:43 pm от Hm »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #67 -: Февруари 15, 2012, 03:15:07 pm »
Цитат
Ето какво мисля. Възрастният човек, който върви до теб е един Сатурнов аспект на твоята личност, един закостенял аспект, който се придържа към нормите и правилата и към това, което обществото иска. Предполагам, че това е свързано с картата Отшелникът. Този върастен човек, който се възмущава си ти, която сама си налагаш ограничения.

Бравос, 100% correct!  :blink: И моето тълкуване на тази част е абсолютно същото.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #68 -: Февруари 15, 2012, 06:25:30 pm »
Само относно твоята приятелка, не съм много сигурна дали символизира аспект от теб. Тя конкретна твоя приятелка ли беше или просто неясен образ на "приятелка" ?
Но определено става въпрос за сексуалност, свобода, безразсъдност... и детските колички отново говорят за твоите притеснения относно децата ти. Катастрофата говори за твоите вярвания, цели, начина ти на живот... които са в конфликт едни с други. Мисля, че става въпрос за сексуалност, свобода на изразяване, срещу този Сатурнов образ - на ограничения и предразсъдъци.
Какво символизира за теб тази твоя приятелка в реалния живот? Мислиш ли, че тя е много свободолюбива и безразсъдна? Съдиш ли я заради нейните "пороци"? Иска ли ти се тайно ти да изразяваш тази свобода, женственост и сексуалност, както прави тя? ...макар и това да е в конфликт със твоите вярвания? /това са само предположения/

« Отговор #69 -: Февруари 15, 2012, 10:07:02 pm »
Здравейте,
така казано наистина в мен бушуват два образа - този на свободолюбивия човек и този ,който е длъжен да спазва нормите.
Да това е моя реална приятелка и тя не е толкова безрасъдна,не ,не я съдя,даже я окуражавам.
Но борбата ми по-скоро е на човек който иска да прави нещо,а неможе.Нямам смелостта да напусна сегашната си работа и да започна да се занимавам с това което искам,страхувам се ,че ако не успея негативите ще се стоварят на цялото семейство.Но и вярвам ,че скоро ще имам възможността наистина да работя това,което ме влече.Мнооого скоро.Аз лично тази катастрофа си я обясних с края на това мое лутане.Може би да греша.Вие ги разбирате тези неща,затова се обръщам към вас за помощ.Но първото нещо ,когато се събудих и след като премислях съня си,беше точно това.Незнам защо толкова силно вярвам ,че скоро ще се случи нещо ,което да ми помогне да променя тази насока.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #70 -: Февруари 15, 2012, 11:39:14 pm »
Радвам се за теб, дано да стане така!  :blink:
И най-вероятно си права, ти най-добре би трябвало да усещаш какво значи съня.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #71 -: Март 06, 2012, 10:20:55 am »
Сънят започна в едно помещение на последния етаж от един висок блок. Бяхме много хора, там случайно се запознах с едно страхотно и много симпатично момче, което ми харесваше.
Имаше нападение на зомбита и всички хора тръгнаха да се спасяват, всеки по своему. През цялото време бяхме в движение, където и да отидех, това момче ме следваше и през цялото време беше с мен, макар че се познавахме от преди малко... Заедно с него бягахме от зомбитата. Дори се видях, напред във времето, как имаме деца с него. Той беше със сиво сако, което после се смени на зелено. Грижеше се за мен и ме спаси на няколко пъти от зомбитата, в рискови ситуации.. Търсихме клиника с антидот.

По едно време се озовахме с други хора в градинка или парк, седнали на една продълговата маса и храсти около нас. Аз бях от вътрешната страна, а той срещу мен, зад него бяха стълбите с пътя към улицата. (изхода) Изведнъж от невиделица зад него изскочи някакъв и опря нож в гърлото му. Всички побягнаха, нямах избор и го оставих и избягах. После както си бях по тротоара, той изведнъж се появи, сякаш нищо не се е случило. Не знам как се беше справил с тази ситуация, беше невероятно. Той много ме кефеше, а явно и той ми се кефеше...

Нагоре по тротоара се задаваха двама, първоначално реших, че са зомбита. Но изчакахме и като се приближиха, видяхме, че са "щастлива двойка" имаха "nametag" със имената си. Казваха се Ангелинка и Илиян. Когато ни подминаха, той се обърна към мен и ме попита "Добре, сега какво искаш?!" и спряхме и тогава се появиха двете ни деца, (бяха малки) които исках да водя в болницата.
Сънят ми свърши до там, като някои части ми се губеха. Той ми беше казал, че е болен, мисля, че от хепатит или подобна болест. Която се разпространявала чрез мръсни игли, когато се правят татуировки.

Попитах "какъв е този сън?" и се падна

Императрицата
Астрологично: Венера в Телец.
Благоденствие, семейно щастие, плодородие, бременност, реализация, успешен период. Творческа плодовитост. Печалби, разрастване, стабилност. Оздравяване. Фигурата на майката. Благодетелка, спонсорка, жена с добро обществено положение.

Попитах "какво означава този сън за мен? и се падна

Смърт
Астрологично: Сатурн в 8-ми дом, Скорпион.
Трансформация. Необходим край на нещо, изживяло времето си, за да отвори място за новото.Рязка промяна в житейското състояние, която - желана или не, ще се окаже необходима и положителна. Разделяте се с ненужното и разбирате какво е важно за вас, независимо какво сте мислили досега по въпроса.Краят преди новото начало.

Попитах "срещнала ли съм го това момче?" и се падна

Дяволът
Астрологично: Козирог; Плутон.
Силна жизнена енергия, впрегната в недостойни цели. Поробваща страст ( алкохол, наркотици, секс и др.)Среща със сянката, със собствените ни страхове и демони, „ адът” вътре в нас. Крайно неприятна ситуация, независеща от вас.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #72 -: Март 06, 2012, 04:59:13 pm »
.

« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:18:43 pm от Hm »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #73 -: Март 06, 2012, 07:12:39 pm »
Добре, принципно може и да си права. Ще се опитам аз да го разтълкувам..

Мястото където започва съня, високите етажи на сградата символизират нарастващото или високо ниво на разбиране и осъзнаване.
Зомбитата говорят че съм под стрес, напрежение от нещо извън моя контрол или страховете ми да бъда безпомощна.
Това момче, което така харесвах може да е идеала ми за мъж - партньор и самия сън - като компенсация на незадоволителна връзка/отношения от реалния ми живот. (точно по това време се разделих с дългогодишния ми приятел) така че напълно се връзва. Той (момчето) е с мен и ме подкрепя, независимо от обстоятелствата, закриля ме, това от друга страна може да е като несъзнателен вик за помощ от моя страна, може би в реалния живот не смея да поискам помощ, подкрепа.

Виждам се във бъдещето с него и две деца - това са моите надежди за бъдещето. Сивият цвят на сакото му - емоционална дистанция, болест? После се променя в зелено - позитивна промяна, добро здраве, изцеление, "зелена светлина"..
Болницата може би символизира нуждата от по-добро физическо и психическо здраве.
Масата символизира социалното единство..
Мъжът, който му опира нож в гърлото - някаква напрегната и трудна ситуация. Гърлото или врата е връзката между ума и тялото/ сърцето и главата, самостоятелно ограничаване, необходимостта от контрол над чувствата. В случая има риск от конфликт между чувствата и мислите.

"Щастливата двойка" която срещаме е липсата на щастлива връзка в моя живот. Неговата болест вероятно сигнализира за проблем и част от мен, която трябва да бъде излекувана физически или психически. В случая според мен става въпрос за раздялата ми в реалния живот и нуждата ми да отделя време да се излекувам емоционално.

Картата Смърт много често ми се пада при тези тълкувания...
А на мен така ми се иска сънят да е пророчески и да срещна момчето, което ме спасяваше  :rolleyes:
Всъщтност малко след като сънувах този сън се запознах с едно момче, с което излизахме.. та той беше козирог, както излезе трета карта на въпроса дали съм го срещала този от съня.  И все още не мога да си го избия от главата.. хрумна ми да не се отнася за него.. защото тази карта описва и отношенията ни, каквито са били и ситуацията за мен.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #74 -: Март 06, 2012, 09:16:53 pm »
.
« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:18:21 pm от Hm »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #75 -: Март 06, 2012, 10:07:10 pm »
Като типичен козирог, сдържан, сериозен, неемоционален, до тук пълна противоположност на мен  :blink: но в същото време не смятам, че е консервативен, като за зодията. Може би малко импулсивен с леко авантюристичен дух, мисля че е чувствителен макар че не го показва. Струва ми се доста материално и професионално ориентиран, но не го познавам много добре.

Прилича по това, че много ме привлича и го намирам за много симпатичен. Като сатурнов тип ми се струва, че има някаква тенденция към "бащински" качества като закрила и т.н.т.. това може да е само в моята глава. Аз като зададох въпроса ми хрумна първо за него, така че навярно смятам че прилича.

Цитат
Среща със сянката, със собствените ни страхове и демони, „ адът” вътре в нас. Крайно неприятна ситуация, независеща от вас.

Това ми описва последствията за мен.. защото се срещнах със страховете си, заради него. Аз от едно нещо се страхувах, преди да се впусна в тая авантюра и то точно това стана. И не беше никак приятна цялата ситуация за мен и трябваше да водя борба със себе си, но поне ми мина. А и в синастрията ни има точен съвпад на Плутон и Венера в скорпион + че марса ми е в точен съвпад със Слънцето му. Поробваща страст.. откъм секс, може би. Поне аз така съм го чувствала, но с чувства от моя страна. Където до последно си ги отричах хаха..  :rolleyes:

Какво означава тази проекция на анимуса ми? Само не казвай, че е нещо с баща ми...

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #76 -: Март 06, 2012, 11:50:13 pm »
.

« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:17:53 pm от Hm »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #77 -: Март 07, 2012, 09:02:04 am »
Ами не мисля, че има много общо с баща ми. Имах в предвид че сам по себе си има тенденция да е по-сатурнов тип в тоя смисъл.  Ето тук съм го чела това определение за козирог.. Не съм си го измислила аз
Цитат
The Capricorn man definitely has fatherly qualities. He will support and protect his darling and he will be a real source of wisdom and help for her

http://lovestoryblog.com/capricorn-man-horoscope.html
Та го свързах със съня, защото момчето ме закриляше и пазеше.

Като стане въпрос за анимус на жена, това се свързва до някъде с баща й. Така че аз веднага направих тази връзка...
Хело, ти е обаче си като едим малак Фройд.. с тоя анимус снощи ме психира.. и ся щи кажа какво сънувах тая сутрин..
Някой ако разбира нещата буквално, може да ме помисли за изруд, ама не ми пука..  :P

Сънувам, че баща ми спи с един друг мъж, в една съседна стая, на едно легло. Като баща ми беше "жената" в случая. После стана въпрос за това и баща ми ми говореше нещо за този мъж и ми вика ... "знаеш го нали..." в смисъл че знам за кого ми говори. И аз викам да да...

Папата, Висшият жрец
Астрологично: Телец; Слънце в Стрелец.

Повишение, благословия. Тържествн обред за смяна на социалното положение. Изяви в писането, философията,науката, църковното дело, културата, правото. Духовни институции. Добър съвет,милост, състрадание. Изповед, споделяне; учители и ученици. Духовен водач,свещеник, преподавател, трибун, пророк. Вяра.

Бтв, да отбележа, че баща ми е със слънце в стрелец. И кво ся? Баща ми от съня е моя анимус, който играе женската енергия... ??!
« Последна редакция: Март 07, 2012, 09:07:32 am от Freya »

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #78 -: Март 07, 2012, 09:12:09 am »
.
« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:17:19 pm от Hm »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #79 -: Март 07, 2012, 09:22:29 am »
не знам аркани какво е, тегля ги от нета
вкъщи мисля че има едни карти таро с книга, ще ги разгледам довечера.